Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha már gumifüst...
dehogy rágtam beszélgetünk csak.nekem jol jön a slick mert sokkal biztonságosabbnak érzem.jobb a visszajelzése,főleg üzve
istenkirályt lehet bródszájdolni.de szárazon is trükkös
Egyébként ha tényleg szeretnél motorozni lerakhatnád az Ak-s jogsit vennél egy folytott gs500-at ami vezethető Ak-val és 2 év múlva leraknád a különbözetit. Ilyen hozzáállással sosem leszel motoros. Egyébként vigyázz, mert az alap 30 ropis büntetés mellé röpülhet az autós jogsid is már ha van.
Ott voltam én is,csak kocsival,családdal,tényleg marha egy világ világ volt!(Gyalog is alig tudtunk kikeveredni!)
Amúgy nehogy berágjál rám!Az igazság az,hogy én 25-éve motorozok,de nemsok kellemes kalandom volt még a slick gumikkal!Persze,ha neked ez jön be,gurulj ezzel!
Kellemes ünnepeket-széles utat!
azér nem erről van szó,ezt te is tudod
fékezz egy félintenzívet,vagy gyorsíts ki esőben
kb a felét
amugy elárulok neked egy titkot.aug 20.2006.BP.tüzijáték.slick gumival voltam.elől hátul.20 centi viz állt mindenhol.emberek estek el a szélben,motorosopk dőltek fel.ahogy támasztékként leraktam a lábam menet közben,mindenféle tetőszerkezeti cuccba akadtam.1x sem álltam meg.hazahoztam.ennyit a slickről
Vágom,hogy karcmentes,de gondolom azért nem slick gumával raktad bele az 51-ezret!
Vagy gondosan kerülöd az esőt!
Amúgy teccik a vasad!
jo a táncoló banánod. de egy karc nincs a paripámon.51e.km
crazyJoe!Neked azért nem veri fel a sarat a kereked,mert mire felverhetné,már régen fölhözvág a slick gumi miatt!
akkor készülnek a felrakott vidik mer ott nem sok rencám van
hát néha hű kell hogy legyek a nevemhez
az meg van
szokott vanni
ha nincs,akkor csinálni kell
pályás felnik vannak bent.tudod,ekkor nem vol forim,meg rencámom és én ugy nem motorozom közúton
csak ha nagyon lila köd van
itt el szabad mondani,vagy inkább egy sör mellett?
Hé!
Nem Te vinnyogtál abban a megasztáros baromságban?

Megkaptad a kocsit a friditől?
Mondjuk ezt nem vágom, mert ha jól le van írva valami akkor nem tudom, hogyan magyarázod ki a dolgot, max. az értékekkel lehet ügyeskedni.
Ez jó felfogás. Egyszer mindenki hibázhat, aki megállja, hogy utánna nem az jó ember, aki meg nem az úgyis megszívja előbb utóbb.
jaaa és büszke sem vagyok rá,elbasztam eccer(!) és nagyon megbűnhődtem érte...
többet nem fogom!
igen jó volt,de nem kizárólag ezen múlott
én nem értem hogy nem tudják megúszni ezt. nagyon kevés van a hatóság kezében
én ezt nem helyeslem,félre ne értsd,de gyakorlatilag -nekem az jött le- igazából tehetetlen a vád,csak kevesen tudják...
Ezek szerint jó ügyvéded volt....
A tükör hagyján, de a slick gumi
hun a tükör?
felraktam a helyi kábelen egy hirdetést amelyben leirtam ezt töszavakban.cég azóta megszünt,mert senki illetve nagyon kevesen fizették be...azóta önkormányzat kezeli a parkolást.jogszerűen és sikerrel én meg már nem lakom fizető zónában