Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok...
Én arra a dologra lennék kiváncs,hogy ha jogositvány nélkül esetleg leigazol a rendőr,azért mit kaphatok?19 vagyok,és még nem vizsgázhatok nagymocibol,mert csak 21éves kortol lehet...
Ha valakinek van ilyen tapasztalata ,vagy tudja mi jár az ilyenért beavathatna..köszi...
igy van igy van .Preda!Te szopatás közben nézed a monitort hátrahajtott kobakkal fejjel lefelé?
ezé halálra kellett volna h itéljen!gondolom az elöl lévő motor rendszáma nem tetszik neki!(fekete)
émmá tudom de majd ha vége,elmondom.
mint már említettem :a törvényi ismeretek hiánya nem mentesít a felelősségrevonás alól.és ez mindenkire vonatkozik...Sőt az aki ezeket alkalmazza arra kiemelten
nehéz volt hogy ne láss mindent de itt van e
minnyá keresek
Kíváncsi vagyok mi lesz a vége......
nem mert addig pályáztam.egyszer sem voltam utcán.mivel tudtam hogy utána mit fogok tenni az intézkedés ellen-nem akartam ujabb priuszt mig az nem tisztázódik.mivel ebből az ügyből fogom állni a 2009 es szezont
Attól még feljelentenek, csak arról volt szó, hogy nem bűncselekmény és nem kell a forgalmit elvenni érte. Ne keveredj össze...
de a farokidom allatt hova raktad nem tudom elképzelni nem tudnál egy képet dobni mert ha jó akkor én is berakom oda.
Én értem, ez csak szabálysértés volt a nem megfelelő elhelyezés miatt. De a 2 hónap forgalmi nélkül az nem sok kicsit?
Ne érts félre. Nem a szigorúsággal van bajom,mindig azt tartottam,a szabályok azért vannak mert valakik úgy látták jónak,hogy úgy jobb. A kettős záróvonalat sem azért tilos átlépni,mert a másik oldalán szakadék van.A stop-táblánál sem azért kell megállni, hogy a féket kipróbáld.A baj ott van, hogy mahóóóónap egy fél debil politikus nyilvános "papolásán "megfújt sípszóért annyit kapsz mint az aki egy embert agyonrugdos. És és ma a törvényhozók számára az a legnagyobb probléma , hogy valaki eldob egy tojást. Hogy idős embereket agyonvernek meg mindent ellopnak, tyúktól kezdve motorig meg ami 50 kg-nál könnyebb,és nincs lebetonozva.Ez szóra sem érdemes.PL:az osztriga bár felvonulására jut pár száz rohamrendőr védeni,Ózdra meg nem.lehetne folytatni végtelenségig.
Pedig most is jobb lenne ha bizonyos esetekben nem ejnye bejnyét, 50 oldalas jegyzőkönyvet, felfüggesztett kapna a kiskoma hanem a priccs alól a kellene kivennie a lecsavarozott lópatkót és közben ütni verni, majd menjen haza. Ne félj legközelebb nem tenné amit tett...
Nem offolni akarok...
A fater mesélte,hogy azért ha csak megjelent a "csíkos uaz" azonnal rebbentek szét éjfél után...
Nagyon féltek a Yard-tól,mert hamar elcsattant a füles,és nem nagyon volt reklamáció, egy taslinak sokkal jobb nevelő hatása volt,mint "a lelki egyensúlyát beszélgetéssel"rendbe hozni....

ez állandó vita közöttünk.....
Volt azoknak is iskolájuk. A marxista-leninista esti egyetem

Hálistennek egyszer és mindenkorra vége lett
Szép reggelt! Jó a meglátásod.Gondolj bele, hogy akkor mi volt, amikor még nem volt kötelező a rendőrséghez az érettségi! Az utakon nem POHI- szintű egyének álldogáltak .Amellett, hogy nem értettek a szakmájukhoz, még bunkók is voltak.Valamikor a rendszerváltás után hozták azt a rendelkezést, hogy kötelező az érettségi.Egyik Balaton melletti faluban volt az, hogy a legbutább emberek közül egyedül a rendőr vezetett : butaságban.
Jól beszélsz.
Nálam most épp az intézkedő rendőr szopta be mert elvette a rendszámot és a forit merthogy bűncselekményt követtem el a farokidom alá való rendszám elhelyezéssel.de öngólt rúgott magának mert a helyszínen általa készített fotó bizonyította az olvashatóságot.én hiába mondtam hogy ezt nem biztos hogy kéne...visszakaptam a rendszámot és a forit az okmányirodától.találkoztam utána az érintettel,mondtam hogy ezt valóban nem kellett volna,mert most bírosági indítvány lesz belőle.aszonta ugyse merem...tévedett.a hamis bűncselekmény vádat elég komolyan fogják venni hivatali visszaélés körben,főleg hogy szezonban kiejtett 2 hónapra a motorozás alól.no és akkor a maradék 5 vádpontról még nem is beszélek amit ezzel egyidejüleg elkövetett.én elvagyok a zsarukkal sok haverom lett KÖZÜLÜK mióta motorozom mert nem vagyok velük bunkó,de amikor ők azok akkor én is élek a jogaimmal.néhányan azt hiszik császárok.viszont ha már a törvényt képviselik akkor ismerni kellene az alkalmazott jogszabályokat és otthon szabadidőben vagy irodamunka közben tanulgatni olvasgatni.csak nagyrészüknél a felvétel után megszünik az addig is harmatos képzés,és eltanulják egymástól hogy ők sérthetetlenek.amikor a tanárom büntetést alkalmazott az iskolámban attól még nem szart bele a számba.elnézést ha valakit ezzel megbántottam,de csak az vegye magára akinek inge.de az nagyon!
Derítsük ki, h lehet klónozni a főnöködet... mert nem ez a jellemző magatartás
Nekem is, nálunk a főnököm indított egy akciót ellene, aki ilyet lát betelefonál, megnézik aztán ha tényleg nem oda való már távolítják is el.
Köszönöm. Asszem elmondhatom, h nem vok egy vadbarom gyorshajtó. De például a "kinnfelejtett" 30-as táblákkal tele van a padlás...
Jelenleg nem tiltott
És egy indiszkrét kérdés. Van némi lézerlokkoló a kocsimban. 2003 óta nincs benn a kozbiztonságra különösen veszélyes tárgyak listájában. Tehát elvileg nem tiltott. Viszont kezdik pedzeni, h ez a hatósági mérés akadályozása. Szerinted?
A dallamkűrt sem megengedett, mégsem ellenőrzik minden megállított autó/motor hangjelző berendezését.