Itt nem "játszik" az ártatlanság védelme.
Magyarországon meg nem rád kell, hogy bizonyítsanak valamit.....hanem neked kell bizonyítanod, hogy ártatlan vagy. Ez a szomorú.....
Ha én környékbeli lennék,és becsengetne hozzám egy csapat yard,hogy mutassam meg a vasam,mondjuk hajnali 1-kor azt hiszem 'kissé"berágnák!Szerintem az 'ártatlanság vélelme"engem is megillet,mint Magyar állampolgárt?!(Vagy mégsem,mert motoros vagyok?)Igaz,melózok mint vadbarom,meg persze ADÓZOK is ezzel párhuzamosan,ezért elvárhatom,hogy az adómból fenntartott szervezetek is ezt tegyék,legjobb tudásuk szerint ?!(A RENDŐR IS!)(Remélem nem vagyok sértő,ezt nem szeretném!)
Széles utat!
Nem mindenkihez, csak ahoz aki a környéken kék kawáwal szokott száguldozni.....szerintem ez így ésszerű. Ha más ötleted van szívesen meghallgatom Látmok kizárva, meg a szellemekkel suttogó is, és ez nem a Miami helyszínelők, hogy egy kék műanyagdarabból megmondják kinek a nevén van a motor
na de egy történet.tavalyelőtt esett meg:
csengetnek.kisgatyába kislattyogok -hát egy egész hadsereg Yard.mondom már elfogyott az ebéd de rántottát még összeüthetek.tiszteletteljesen megkérdezték itthon van e a mocim-mert megnéznék.hát mondom nem eladó meg nem is nagyon kéne hogy csak igy házkuti nélkül beengedjek mindenkit,de mivel no takargatnivaló-kámon.
be garage lepedő lehull,mondom :íme
kérdik hol van a ruhám milyen színű?na mondom ezt már tudjátok hogy fekete minek kérditek?mutassam csak meg?hol vannak az indexek?zacsiba ujkorától-mutassam?igenlő válasz.mindent a rendelkezésükre bocsátottam,mire elárulták:valaki elcsapott egy gyalogost a Naszályban-2/A- amaz meg meghalt és ott maradtak a mociból darabok:kék volt és szemtanúk szerint Kawasaki.
na mondom ez ultrabrutál,de ha énelbaszok valakit a 2/A-n mert futkos az úton a busz takarásából nem hagyom ott mert 1.az cserbenhagyás 2.még a Mabisz se fizet mert ugye elmegyek 3.még bele is rúgok egy kurva nagyot.
megköszönték a segítséget valamint megkérdezték tudok e még olyat akinek illik a leírás a moccra.
mondtam 2-őt.. ..később kiderült egyik sem a tettes volt
az ilyen genny cserbenhagyóst akkor is bedobnám ha ismerném-
Mondjuk itt sem mindegyiknek, inkább a sport és túramotoroknak. Valami fékúthoz, lassuláshoz, irányíthatósághoz kellene passzítani. Mert ugye az a lényeg, hogy X sebességről mekkora távon állsz meg vagy kerülöd ki amit kikell, esetleg veszed be a kanyart.
Ami igaz az igaz, kicsit lehetne nagyobb sebességet engedni a motorosoknak lakott területen kívül, belül nem. Legalább 110-et, autóúton 130-at autópályán meg 150-et. Ez még a biztonságos kategória lenne szerintem. Aki nem tud motorozni az 90-el is elesik és minél előbb annál jobb, meg lehetőleg ne legyen körülötte senki.
nekem azért esett ki mert nemsűrűn volt fenn igy csak bepattintottam a segédvázba keretestül/pont befért/ ,de valahol kiesett.mondtam is :bassz eccer rakom fel akkor is elhagyom.utána csináltam bowdenes tartót-Pohi most becsukja fülét szemét-de eddig kb 2x használtam-mindig elfelejtem lehajtani.már elkészült egy uj konzol,csak mivel nemrég kaptam vissza a rencámot,ezért valahol lenn kallódik a műhelybe új tartóstul.
nem motorozunk rencám nélkül mert azt nem szabad.modjuk megmondom őszintén hogy autópályán ezek után is ki fogom huzni a traffik miatt.faszom fog 300.000 et fizetni a kéccázé
Hát de mivel sokan csinálják ezt ebből adódóan én teszem a dolgomat, mert sok a hazug. Aki rendes az megússza mert kimagyarázza 1x 2x élete során, aki meg kamuzik annak a sokadikat nem fogja elhinni senki. Mint mondtam a 11 éves vectránkról még soha nem esett le a rendszám, és még odacsavarozva sincs.
én egyszer valóban elhagytam és nem vettem észre.otthon még megvolt.mondtam hogy ez van-nem tudok mit tenni.erre kérdezi valóban igy van?én:szerinted megállok ha tudom hogy nincs?
elfogadta,elengedett.másnap kértem ujat foristul
Hát lehet de akkor én feljelentenélek és felhívnám a szabálysértési előadó figyelmét erre vonatkozóan, hogy beadtad e a kérelmet az újra gyártásra. Persze meg is találhatod később így ez mellékes lehet, de a rendszerbe bekerülsz és a sokadik elhagyomot már nem veszi be senki
Magyarországon meg nem rád kell, hogy bizonyítsanak valamit.....hanem neked kell bizonyítanod, hogy ártatlan vagy. Ez a szomorú.....