Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát erről beszélek, ha van lehetőség máshová is elmenni, akkor jár a bünti. De kint az országúton ahol nincs a közelben semmi "lehetőség" ott ha elvégzi valaki azért nem kéne szólni.
ááá nem nem ilyen nem kellene, az fjr 12 órában komfortosabb.
Németországban ha nem az autópálya parkolóban a wc-n könnyítesz magadon, és a polizei meglát megbüntet.
Kamionos kolléga dobott 1 sárgát 50 ajróért nemrég....
megnéztem, az oklahomai autópálya rendőrséghez kérd az áthelyezést hozzá
elfogadnád mi pohi?
Akkor ne igyál, mert valaki nyakon vág, gumibottal
Részegen?hülye vagyol margiiit még a Tiédet is ha ott is állsz
oppsz.szóval nekem,nem anyának.mindíg belépve marad,de egyszer olyat ráverek
trafi 99 ről 50 es tábla.és jött a papír.hát így.
Mert elütötted a rendőrt.
De tényleg. Hogy sikerült ez neked így?
Senki nem olyan hülye, hogy a saját házfalát lehugyozza asszem
még akkor is ha neki rajzolom? all,gyere csak át lfp-be
joebaba kurvára nyakonvág
no de.mi van akkor ha közterületen a saját házfalamra rajzolok szívecskét a folyadék állapotú végtermékkemmel?
Hát vicces, a prérin szólni ezért valóban hülyeség, mert mindenki végezze el a dolgát ha rájön (ha menni kell, menni kell). De ha valaki másnak a házfalát és a járdát pisálja össze az megérdemli a büntetést.
nem emlékszem már meik országnál láttam eccer a tv-ben, hogy nem szállhatsz csak úgy ki a kocsiból és pisálhatsz ahol épp rádjön útközben, mert tököm tudja miért, de a lényeg az, hogy úgy lehet ott kikerülni a bűntetést ha úgy hugyozol, hogy ha saját kocsid kerekét vizeled le, mert az magántulajdon és akkor nem büntethetnek meg érte , micsoda hülyeségek vannak
Aznapra kell, amíg az elhelyezés befogadás elintéződik aztán majd adnak ők .
5699-es hozzászólásom a lényeg. Ott van benne minden és úgy is van. Már kezdtem hitetlen lenni a tudásommal kapcsolatban ezért felhívtam pár kollégát és ugyanerre jutottunk.

Tehát a lényeg az, hogy éjszaka és korlátozott látási viszonyok között kötelező a gyalogosnak és a kerékpárosoknak a "sárga mellény". Így mikor kiszálsz az autóból és kereket cserélsz akkor gyalogossá válsz és kötelező lesz hordanod.
he-he.van baracskai behívom.jan 7re névnapom bassza meg.egynapi hideg élelmet vig yek magammal.baszki.mé ott nincs kaja? ha meg nincs mé csak 1 napit vigyek? a többi tizbe mit eszek?
tuggya faszom.te vagy a rendőr.de kötelező.tavaly decemberben ez folyt a csapból is
ugyanez a művelet nekem 60.000 és 12 hónap közúti járművezetéstől eltiltás! !most dughatom meg a bírónőt
Jogszabály?
2008.01.01-től kötelező tartozék
Az úgy tudom elég gyenge.... .....jogszabályi hivatkozást kérek
Mondjuk van nekem is egy télavörös a szekrénybe, majd bedobom azt....