Estét!
Lene egy kérdésem ha valaki az erdőbe motorozik jogsi nélkül. Az erdöi utak azok közútnak számítanak?vagy még bukó sincs rajta akor annak szólhat a rendőr,vagy az erdész?(lehet hüje kérdés de szeretném tudni)
Köszönöm a választ!
az megint törvényellenes
a kétheti 80 óra megengedett
ami ennél több,az nem szabályos
ők is dolgoznak a maradék két napon a két szolgálat között,úgyhogy nincsenek lemaradva...
ezzel meg úgy kell dobálózni,hogy például apám,vagy öcsém(nyugdíjas,illetve aktív vonulós tűzoltók)a te/mi havi 168-176 órás munkaidejével/munkaidőnkkel szemben 240/264 órát dolgozik
számolj utána
Szerintem nem jó látod a dolgot. Nem azért mennek hozzád mert te voltál (persze csak akkor ha tényleg nem), hanem azért, hogy megtalálják ki volt az. Ha nem engeded be őket és tényleg van olyan motorod akkor az elég gyanús és megy a házkutatás, készül róla egy jegyzőkönyv és ennyi. Ha nincs félnivalód nem értem mi a probléma. Crazy is beengedte őket pont ezért, mert nem ő volt, miért ne segített volna a rendőrségnek egy cserbenhagyó elfogásában. Sajnos az a baj, hogy mindenki csak mondja, hogy mit kellene csinálni és senki nem segít. Példa erre mikor küzdök több ember előtt X típusú emberekkel, a kollégát elzavarom tanúkat felírni és mindenki menekül, hogy én nem tanúskodok. Tehát innentől kezdve mikor a horda áll vagy 10 emberből majd én mentsem ki a saját seggem a Bíróságon, mert az állampolgárok olyan nagyon segítőkészek és akarják hogy jobb legyen. Egymagam kevés vagyok megváltoztatni a világot, ehez összefogás kellene, de a magyar emberben ez nincs meg, ezért vannak velünk szemben előnyben mások akiknél ez megvan. Mi csak azt tudjuk hajtokatni, hogy de miért én, de miért pont nálam, miért most, miért neki van, nekem miért nincs.....és nem segítünk egymáson....na ezért vagyunk szarban. Az adóról csak annyit, hogy 100.000 Ft adót és járulékot fizetek havonta tisztességesen, a fizetésem felét. Ez kevés emberről elmondható az országban. Akiről meg elmondható arra ráillik, hogy kiből tartja fent magát az ország. Ez nem pont neked ment, de kikívánkozott...
Nem bizony.
Mert ők egyből mennek az omnibuszman-hoz, meg mindenhova, hogy azért csinálják ezt-azt velünk, mert ci..nyok!
Amikor tisztán látszik, hogy azok.... és nem képesek normális társadalmi életet élni mások országában.
A magyar ember meg nem mehet sehova panasszal, csak a jó ...nyába.
Ezt sajnos saját bőrömön is tapasztaltam.
Mint már említettem ha a Yard normális velem én is az vagyok vele.és ha nincs takargatnivalóm akkor az a 3 perc nem oszt nem szoroz.legalább az a rendőr is megismer aki addig nem ismert(bár ilyen kevés van ).
ha ugy állnak hozzá hogy nem a szívatás a dolguk akkor én sem szívatok.
Nem ,ez nem az Iwiw.ez itt egy motorosokból álló élő fórum ahol értelmes -bár hibbant emberek cserélnek eszmét.felvállaljuk saját igazunk és saját hülyeségünk.de ha ezt csak az iwiwen teszed meg akkor ott fórumozz.
-Ezt de szépen mondtam ööö vagyis írtam-
Üdv.
A Te magán erdőd a tied, úgy mégy ahogy akarsz.
A többi közterület, ott minden kötelező.
Nemzeti közlekedési hatóság, jól megmondja.
B.U.É.K.
Lene egy kérdésem ha valaki az erdőbe motorozik jogsi nélkül. Az erdöi utak azok közútnak számítanak?vagy még bukó sincs rajta akor annak szólhat a rendőr,vagy az erdész?(lehet hüje kérdés de szeretném tudni)
Köszönöm a választ!
a kétheti 80 óra megengedett
ami ennél több,az nem szabályos
ők is dolgoznak a maradék két napon a két szolgálat között,úgyhogy nincsenek lemaradva...
számolj utána
lehet már kérdezték,lehet pont itt,de az egykerekezés szabálytalan? és ha az akkor miért?
(remélem nem gond, hogy mondtam)
olyat ne állíts amiről nem vagy meggyőződve
Mert ők egyből mennek az omnibuszman-hoz, meg mindenhova, hogy azért csinálják ezt-azt velünk, mert ci..nyok!
Amikor tisztán látszik, hogy azok.... és nem képesek normális társadalmi életet élni mások országában.
A magyar ember meg nem mehet sehova panasszal, csak a jó ...nyába.
Ezt sajnos saját bőrömön is tapasztaltam.
ha ugy állnak hozzá hogy nem a szívatás a dolguk akkor én sem szívatok.
Erről ennyit: