Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neked véged ezért főbelövés jár
Hello. Volna egy szőrszálhasogatós kérdésem.
Az A.korl jogsival 25 kW-ot és 0,16kw/kg arányt meg nem haladó motort lehet vezetni.
Na most ha van egy 25kW-os, 149 kg-os motorom akkor annak 0,16778kW/kg az aránya. Az igazoltató rendőr hányadik tizedesjegyig szokta ezt megnézni?
lehet hogy eccerhasználatos de adatbankos amihez a hitelező a BM rendszerbőll hozzáfér.és már meg is teszi.
Predator meg figyeli hol tapsolhat.ovi kiscsoport
Helyes.
Kétes hírnévre tett szert egy 18 éves montenegrói fiú. A vasárnapi lapok jelentése szerint a petrováci tinédzser apja Audi A8-asával száguldozott a balkáni ország leghosszabb alagútjában. A nyaktörő mutatványt barátja mobiltelefonnal rögzítette.
A több mint 4 kilométer hosszú Sozina alagúton az autóval 260 kilométer per órás sebességre gyorsultak fel a fiatalok. Az akció közben káromkodtak és a rendőröket szapulták.
A felvételeket a YouTube-ra is föltették, vesztükre. A rendőrség ugyanis ezek alapján indított eljárást a sofőr ellen. A hatóság a nyomozás során lefoglalta az értékes autót. A fiatalember ellen az utas életének és közlekedés biztonságának veszélyeztetése a vád.
most beugattál? teeee...amerikai gyerek tee....
már nincs is "A" minősítés
én is okos akarok lenni
hozzáteszem leginkább fingjuk sincs arról milyennek kell lennie a motornak,hogy kell kinézzen
későbbi hitelezéshez meg másik vizsgálat kell,mert eccerhasználatos
megcsinálják az eredetvizsgát-ugyanugy kaphat A minősítést,viszont a megjegyzés rovatba rögzitik a burkolat hiányt valamint a fénykép is ezt rögzíti.ez később egy esetleges hitelezésnél rosszul jöhet
ano autora ugy csináltuk h fel volt bakolva, a motor meg emelőről logott csak bele!
Köszönöm mindenkinek!
semmi gond vele!csak a blokk benne legyen,meg a vázszám jolegyen a többi nem számít
Ha le van szedve akkor jobb nekik szerintem, mert a motorszámot könnyebben kifényképezik. Végül is az a lényeg meg az alvázszám, az idomok nem játszanak szerepet.
nemgond sztem
Szia Pohi! Az a kérdésem, hogy ha eredetvizsgát csináltatunk, ahol kijönnek a motorhoz, akkor a motornak menetkésznek kell lennie, vagy nem gáz, ha esetleg az idomok le vannak szedve takarítás, beállítás, stb célból? Tudsz erről valamit? Előre is köszi!
Felénk 1 ember van aki fanatikusan ott van a toppon és tényleg járja az utcákat, elméletben több is van, mondjuk úgy papíron, de utcán nem nagyon láttam még őket.
Még bírom , majd ha nem bírom nem írok többet. Én szeretem ezt a topic-ot, mert mindenki más szemszögből látja ugyanazt a kérdést. Mindenki elmondja a véleményét és meég ha nem is egyezünk meg, de a következtetéseket levonjuk és talán egy másfajta kép is kialakul bennünk.
ez tényleg geci jól néz ki.de sportmotorral
polgárőrök .
nem unod még pohibá!?mi van akkor ha ,meg mivan akkor he...és ha?nameg ha?nem akarnál néha elküldeni mminket a picsába a hujébbnél hujébb kérdéseinkel?(j nem véletlen)
Gyanús.....mert 30 falura meg egy városra vasárnap kb. 2 fő járőr jut. Ha ők az erdőben kuksolnának mi lenne a várossal meg a falukkal....
Ááá ez nem kell ilyen vagyok élőben......csak tudnám miért félnek a rendőrtől az emberek .
áá, ne félj, akkor nem lesz.
Jézusmária... erdőben, bukó nélkül. Erre van egész komoly bünti, csak azt nem rendőr fogja kiszabni, hanem vélhetően valami terepakadály.

Egyébként meg abszolájt elkelne időnként a rendőr az erdőbe. Mondjuk, mikor brazil vendégmunkások tömeges, szervezett fakitermelése folyik, vasárnap délután
ez olcsóbb és kuva jól néz ki :D
hogy ne lássák milyen randa vagy?