Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát majd akkor lesz chopperdzsekim mikor chopperom kb. még 50 év
Nekem az utcai bőrkabátom PL:pécsi bőrdíszmű,szintén egy chopperdzsekim is!Ja a Thomas Jeansomban is Magyar címke van!Hozzá kell fűznöm,hogy ezek nem mennek szét,inkább megunod sok év múlva!
Meg különben is nem mindenáron veszek magyart,csak ha jó! Hidd el,van egy csomó termék,ami MAGYAR és jó!
Te mennyiért szerezted be? Úgy tudom elég drága volt legalább is karácsony előtt Euronicsban 170.000 Ft-ba került Vistával. Most a 120.000 elég barátinak hangzik. Mit tudsz elmondani róla? Előnye, hátránya?
ilyenem van bittosúr
Élelmiszerben én is a magyar terméket részesítem előnyben. Más egyébben nem tudom sajnos, mert igen ritka a magyar bukósisak és motoros öltözet, elektronikai cucc, stb.
Igazad van,nem a Kína a hibás a kapzsiságunkért!Ettől független,ha tehetem MAGYAR árut vásárlok,és erre nevelem a gyerekeimet is!(Hogy legalább nekik több munkalehetőségük legyen!
Tényleg nagyon jó ár!
Egyenlőre ez tűnik a legjobb vételnek:

http://www.users.hu/termekek/1...

120.-
ért a benne lévő cuccokkal jól hangzik és máshol 140-160 között mozog. Hétfőn rájuk csörgök nem e valami elírás vagy kinti garanciás....NEM megvenni
Hát ez egy kicsit durva! Egyébként komolyra: Általában a megvásárolt termék ára mutatja a minőséget.Ne a legolcsóbbat mert az bóvli,ne a legdrágábbat mert az + 4 év múlva a felét sem éri.Az én lenovo-most 2 éves semmi baj vele,otthontól 120 km távol dolgozom, és ezt viszem magammal.Laptoptáskát az ócskapiacon guberáltam hozzá.
Igen nálunk is van ilyen történet "maszatka" néven abból is lett "mocsok"
Kedves Pohi . Tudod hogy kell ördögöt fogni? Elááárúlom :a farkánál fogva! Meg még a fémek átalakulása is hátra van.Magyarázat:egykor a munkatársam fűzte a leányzót , úgy hívta TE aranyom.Eltelt tizen év, és TEréz lett.
Hát....olcsóbb lett volna szolgáltatót váltani
anya nem házisárkány tee! és a megsemmisítő jobbost tőlem kapta mert genya volt a net.ezért is a pannon a felelős
Csak egy gondja van, hogy felidegesítetted a házisárkányt és szendvics sütőnek használta, melyben a fejed volt a szendvics
pohi én eladom a garis toshibám 20000-ért a Tiéd.és még garanciális.dobozostul papírostul akksistul töltőstül.végül is egy akksi egy 20 as.és szerintem még jó benne majdnem minden.a gép amugy ir olvas tűbe fűz 2 killáért vettem.
Mondjuk a forma az jogos, ha fejet nézünk
Nem a feleségem még a méret kérdésbe ne menjünk bele nem küldök képet , de egyik kedves kolléganő megmondta, "ne higgyetek egy nőnek sem a méret a lényeg"
Ha kedves feleségednél a lényeg a méret meg a forma a , akkor téged miért miért választott? Ne haragudj nem hagyhattam ki a magas labdát.
jók azok, ismerősők közt akinek az van még panaszt nem hallotam rá, hogy ilyen-olyan baja lett volna, asszem régebben láttam csak neten valahol hozzászólásokban, hogy 1-2 emberkénél előfordult hogy az usb port leégett, talán ennyi, legalábbis én ennyit tudok róla.
Toshiba az jó lenne, csak az is drága. Asszonykának beszűkült a dolog Lenovo-ra vagy Acerre. Barátom itt dolgozik az Euronics-ban keddre mondta, hogy lesz nagyobb választék laptopból (asszonynak a méret is lényeg meg a forma ) de bármit meghozat amit kinézünk valahol a net.-en. Így majd meglátjuk.....vagyis asszonyka. Ár/felszereltség alapján az Acer a befutó....
én úgy rudom a legjobb manapság a dell, de a legdrágább is. Fujitsu-k hamar "széthullanak" ziregnek zörögnek gagyin vannak összerakva és a legfosabb akksit is azokba rakják 1-2 hónap és már csak perceket bír az akksijuk. Acer olcsó, nem a legminőségibb semmilyen szempontból, de árukhoz képest nem rosszak, és elég megbízhatóak. Asus régen nagy márka volt a piacon, manapság már csak a nevét fizeted meg amugy nem valami nagy szám, osztálytársamé 350 volt és 1 éve eddig kb 3 hónapot volt otthon, a többit szervizben töltötte a gépezet ilyen- olyan hibák miatt pl a vinyo leégett mert egy gagyi noném fos volt bennt gyárilag , kontakhibák, kijelző pixelhibák ilyesmik. Lenovo ugy tudom a néhai IBM , ezek is jók, megbízhatóak, nekem van egy őskövület 10 éves IBM notim még mindig megy, igaz már a pöcökegér kifingott rajta, meg a ps2-es port de ezen kívül megy rendületlenül . Toshibát egy számítógép mágus haveromtól hallotam, hogy nagyon jók, csak nincs valami nagy hírverésük ezért nem olyan népszerűek mint a többi márka.
Van egy T5550-es intel procim, egy 250-es vinyóm meg egy marék memóriám. Asszem nézek köré valami 12"-os notit.
Meg ez sem rossz, bár egyre olcsóbbakat találok :

http://www.users.hu/termekek/1...

Árban
tudásban jónak tűnik.
Lenovo.