Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Celeronon és a Vistán kívül jó.
Na ez az alap IBM lenovo lett kinézve asszonykának:

http://www.laptop.hu/index.php...
Köszi uram!
Annyira nem vicces. Én szóltam időben. Szerintem bírd ki most télen a következő eltiltásod végéig és utána nem kell félned többet.
Köszi: De ha örökre eltilt a biró és minden szezonban csak egyszer kapnak el, akkor mire 40 leszek 15 öt már ültem eltiltás alatti jármüvezetésér?
, ,
Na igen ott 1 év az 2 év. Nekem járőrnek 1 év az 1.2 év.
Nehéz megélni ebből, csak a legszükségesebbek semmi luxus...és ezért mondom nem sajnálom ha 25 év nyomor után valaki nyugdíjas lehet.
nekem acer és magy.o-i a megjelölt service.kezemből kiadom jkv-t kérek.ennyi
Ha még megy annyira a gép....
Ha tininindzsateknőc volt akkor 10év is elég ha jól tudom.
van ilyen.és irodai hereverő.
Bocsi POHI de nem a rendőrök ellen vagyok , mert el tudom képzelni mi lenne rendőrség nélkül nálunk.És nem tudom , hogy mondjuk egy rendőr hogy tud megélni a 100e ft-ból.Feladom a csekkeket,kb 45-55 e ft.aztán víz villany gáz.A munkahelyet meg belülről soha nem látott egyednek segélyek meg családi pótlékok meg önkormi támogatás stb.
Én inkább olyat vennék (ha notit akarnék) amit javítanak a közelben és nem kell még egy futárszolgálattal is veszekedni ha összezúzzák és jön a jegyzőkönyv, hogy én törötten küldtem (napi 2-3 ilyen eset volt)
25 év hogy jött össze a 39 éves emberkének? 14 éves kora óta mindent beszámoltak? Azért az durva lenne, még a szakmunkás meg ilyenekből is kovonják a szüneteket
az más
jogos a mérged...
én amiről beszéltem,az a többszörös visszaeső ittas vezetés,vagy a többszörös visszaeső eltiltás alatti vezetés.harmadszorra már 6 hónap is kinézhet...bírófüggő
hát ha el lennék tiltva és netán nem bírnám ki hogy ne motorozzak,akkor vagy pályán tenném vagy basznék megállni.tudom hogy ez faszság de ha már hülye vagy legyél rendesen.de inkább pálya.mondjuk nekem minden papper o.k.ugyhogy nem baszogatni
Letöltöd külső vinyóra
Na igen, értem én, de már nincs ilyen meg ha van is megérdemlik . Nem magam felé beszélek, de elhihetitek eléggé ideggyilkos munka, minden napos fenyegetés, ordibálás, köpdösés....azért egy bolti eladó csak nyugodtab légkörben mozog, télen meleg nyáron hűvös. Itt meg nyáron kint sülsz a napon folyamatos fejfájás a napszúrás közeli dolgok miatt, télen szétfagysz, az éjszakázástól kikészül a gyomrod, persze ez a járőr meló, na ő esetükben nem sajnálom a korai nyugdíjat, irodai hereverőktől inkább.....
Ja. Elküldöd a notebookal minden adatodat a vinyón, ha meg kivennéd a vinyót akkor buktad a garit és/vagy visszaküldik,hogy semmi baja.
Nem mindegy a körülmény. Ha ittasan ütsz el valakit az más mint ha véletlenül tényleg önhibádon kívül megcsúszol és letarolsz valakit. Így is úgy is meghal valaki, de az ítélet més lesz. Ugyan ez van eltiltás alatti vezetésnél is. Nem mindegy hogy hányadszor fognak meg (3x az már eléggé tükrözi azt, hogy rohadtul lesz@od a Bíót és az ítéletét) meg hogy miként fognak meg, menekülsz , ittas vagy stb.
leszarom a cseh szervízt.15 nap a javítási határidő./fogyaszóvédelem honlap/amennyiben ez nem teljesül zseton vissznya.
39 éves ismerősöm aki rendőr épp most nyugdíjaztatja magát.mert több lesz a nyugdija mint amennyit kertes.na azt már mi tartjuk el.-nem a fiaim.erre értette gondolom a katonát rendőrt
Notebook:

ASUS-t semmi esetre se vegyetek... Amíg nem vitték el a csehekhez a javítást, én voltam a szervizvezető, tudom mitől kéne ketyegnie. MSI jó, de ha alkatrész kell két hónapig pihen a szervizben a cucc. Az MSI szerviz a falszomszédom. Acer kilőve a szintén cseh szervizével, Fusiszímensz egy sapka fos, ha van pénz Lenovo-t vennék, ha kevés a pénz akkor Albacomp-Clevo-t vennék mert nagy része problémamentes, ha meg gond van villám a szerviz.
nem szo kimaradt