Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó kis lejtő, nap pont szemben laposan én meg az út szélét kémleltem traffi után erre leszúrták az út közepére megettem szépen pedig nyilvánvalóan nem tűnnek parkolóautomatának Pont az egyetemhez mentem de öcsémék se szóltak volna, hogy ha kinéznek az ablakon pont a két dobozra mosolyognak. Remélem csak üres dobozok. A nyilvántartás szerint két SCS-102-es lézer kukucskál mindkét irányba ami két dolog miatt sántít.
Az egyik az áruk ami nem éppen baráti úgyhogy kettőt egy helyre leszúrni valószínűtlen, a másik meg, hogy a dobozokban RAMET 7-es vagy 9-es radaros kütyük szoktak lenni. Félreteszem a pénzt és ha nem jön csekk, veszek lézerblokkolót. Egy büntin meghozza az árát.
Azért ez elég demegóg.
Vagy neked mindened magyar(tv,óra,kenyérpirító,farmer stb.)?
Jól látod !Azért írtam, hogy ez van .
és ez is igaz.
Nem china-nak hanem azoknak a senki cégeknek akik az olcsó termelés miatt odaviszik, de a drága ár miatt itt adják el a cuccaikat. Sokszor leírtam már, de addig amíg nem lesz a dolgozók juttatásai és bére is globalizált addig ez lesz. Megtehetnénk, hogy itt gyártsunk mindent, de a "főnökeinknek" ez nem érdeke.
Mert Kovács János nem akart dolgozni-hiszen magyarországon bárki kaphat segélyt.
Mert Magyarországon mindenki csak a másikat köpködi-és mindenki irigy
Mert Kínában 5 forintért is dolgoznak!nem mondtam hogy az az egymilliárd ember jól keres
Mert Kovács János magyar.
szomorú de ez is a valóság
Ha 77 volt az 30, ha több az már 40 de mindenhogy drága út lett...
TÖKÉLETES elmondása a mai válság okainak!
Ezt chinának!:::
mellesleg a nagy ámerika legnagyobb hitelezője jelenleg Kina,,,
Ez van :Kovács Jánost pontosan reggel 6 órakor ébresztette órája (made in China). Amíg a kávéfőzője (made in China) a reggeli kávét (product of Brasilia) csepegtette, lezuhanyozott, a hajszáritóval (made in Taiwan) megszárította a haját, a villanyborotvájával (made in China) megborotválkozott. Egy pólót (made in India) és farmert (made in Singapore) húzott. Lábait sportcipőbe (made in Korea) bujtatta. A kenyérpirítójából (made in Philippines) kinyert pirítóst reggelizett, majd menedzserkalkulátorán (made in Mexico) megnézte aznapi feladatait. Az óráját (made in Switzerland) beállította a rádió (made in China) alapján, beült autójába (made in Germany) és mint már hónapok óta, álláskeresésbe fogott. Az ismét eredménytelen nap végén János hazament, papucsot (made in China) húzott, fogott egy üveg bort (made in France) és bekapcsolta tévéjét (made in Japan). Amíg a brazil sorozatot nézte, elgondolkodott, miért nem talált ma sem egy jól fizető magyar munkahelyet...
ezt már az Armageddonban is elmondták 10 éve.igaz ott taiwan volt megjelölve..Kína megesz mindent.faszom tuggya hánymilliárdan vannak 5 forintos orabérrel dolgoznak,ezzel nem lehet versenyezni.a csirkét úgy árulják amerikában hogy amikor a hajóra pakolják még tojás.a ruha ugyanigy kinában még csak fonál.mire odaér kész.és hogy miért lett drága az akksi 2 éve?kína 3 évig vásárolta felfele az olmot.majd amikor náluk volt a 80 % és keresték hogy hun van mondta:itt e!köll?akkor 1 ft helyett 2.50ft egységnyi adagja.Kínával nem lehet versenyezni.
Ha elég pénzem lett volna akkor ASUSt veszek, de nem volt ,ezért vettem lenovót. egyébként a multkor vettem Wharfedel (rádió/mp3 )készüléket autóba , Gondolva, nem kínai,?! és lebontva a külső burkot , belül ,nem fogjátok kitalálni milyen feliratot találtam?! (5ft-os kérdés ) Made in China. Úgyhogy nyugodjatok bele, amerikai ! RENDŐR baseball sapka,belül a felirat, már nem is ismétlem. .
Laptopra visszatérve én is tudnám mi a jó. Én a DELL-re szavaznék márcsak a 3 év gari miatt is, de egy acer és egy lenovo nem egy kategória.

Joe, ezek szerint megéri fellebbezni és baromkodni.
határozat ellen fellebezni 5 rongy ,de ha egyből kérsz birosági tárgyalást akkor semmi.és egy jogsi elvételnél nem sajnálnám azt az 5 ezret.már 3x maradt meg ugy a jogsim hogy a rendőrség bevonta volna a biroság viszont nem tette.
Te Pohi... mennyi idő után kell küldjék csekket? Mármint van e valami elévülés, stb.
Notebook-ban meg én csak ajánlani tudom az IBM-et (Lenovot) úgy általában, 2 éve van egy (T60 típusa), amit átlagosan napi 8 órát használtam/használok, akksim extrás és még mindig visz 3-4 órát (konkrétan nem teszteltem mostanában), semmi gond nem volt vele és egy csomó munkatársam van hasonlóan.
A fellebbezések ingyen vannak? Mondjuk nem vagyok járatos a bírósági dolgokban.
Baszhatom.
Motorral dolgozom télen-nyáron.
Azért köszönöm.
Persze ne felejts el mindenért csöngetni.
persze,váltsd ki.60 napon belül ugyis kijön a határozat.azt majd megfellebbezed majd kérsz birósági tárgyalást rendőrséghez leadva.a nyolc napos időkre figyelj! és ugy lavírozol vele hogy ha ujra be akarják vonni akkor az télre tolódjon
Hy mindenki, és BUÉK itt is!

Remélem tud vki segiteni!
Történt nov16-án ,hogy M3-on gödöllőnél kiszedtek!
Lényeg hogy 3. eltiltásom töltöttem. De! Nov28-án járt volna le az aktuális eltiltásom.
Jegyzőkönyvet megirták: -vezetöi eng
-eltiltás alatti vezetés
-utassal stb...

A jegyzőkönyvet aláirtam, de nem kaptam még semmit.
Lehetséges hogy nem is fogok?
Kiváltsam a jogsim vagy várjak még mert ugyis elveszik?
Hogy engedhettek tovább jogsi nélkül utassal ha feljelentettek? ? ?
Előre is köszi! Balesetmentest!
nem véletlenül kapott még időt az xp.még 1-2 év és jo lesz a vista.én egy hét után töröltettem:)
Elfelejtettem írni, hogy aki drágább kategóriás laptopban esetleg subnotebook-ban gondolkodik feltétlen ellenőrizze, hogy támogatja-e az xp-t. Az olcsóbban mind támogatják. 1 hétig volt fent nekem a pista. Jaj de szép, de jó, idegesített az UAC, meg minden csili vili szar. Persze egy idő után betorzult a fejem és kikapcsoltam és kilőttem mindent, de utána format...
csak jótanácsként.vistát ne rakjon fel senki.persze ha szeret szopni akkor igen...
Az asszony is elcsórta az IBM-m laptopomat. Régi már de tökéletes. Még mindig 2 órás akku, 768ram, 1,6 mobil cpu, wifi, dvdrw. Untig elég. Persze fenn van a wifi router a padláson így bárhol lehet internetezni a házban. Nekem meg itt az asztali gép.