szia pohi..szóval reggel óta azt csinálom amit tanácsoltál....a helyére képzelem amit be akarok írni,de semmi... pedi nagyon de nagyon erösen koncentrálok és nagyon odaképzelem,de tényleg semmi . . . .
valamit rosszul csinálok:? .
Pedig már ugy elképzeltem .. . . . . . . .
Emailből is minimum kettő kell. Kell egy olyan amin tényleges levelezést folytatsz és kell egy minimum egy szar helyekre regisztrálni. Egyébként freemailen a spam szűrő annyira nem rossz. Aki meg nem webes levelezőt használ a thunderbirdnek is iszonyat jó levélszűrője van, ami tanítható. Én is kapok a céges email-re 20 levelet, és eleve mondjuk csak a két értelmeset látom. Persze a szemetet is át szoktam futni, de ez már egy másik mappában landol.
Na reggelre elég ennyi, mert még én is megunom a kisregényt.
de akkor honnét tuidjuk hogy ki kicsoda,ha mindenki neve "felhasználónév"
és mindenki jelszava "jelszó és ismét jelszó"
Max az emailciből,de aztat nem mondom meg senkinek . . .
na mind1...erre kiváncs vagyok,,..én leszek felhasználónév 110
Na ná De nem muszály minden elérhető a nélkül is. Csak fórumozni nem tudsz meg hozzászólást írni a reg. nélkül de arra nincs is szükség, mert halott a lap, csak szórakozásból csináltam. Meg ha galyravágódna a gépem akkor megmarad a tárhelyen pár fontos dolog.
Attól függ mivel mentél....80/96 20%-ba esik 30.000 Ft Ha van excel-ed akkor töltsd le a programot innen és mindíg tudsz számolni De inkább menj lassabban, mert csak még több megy az álamnak és gondolom fizetsz be így is épp eleget.
én például a nálunk készített zöldkártyákat lejárat szerint minden hónap végén leválogatom és kiértesítrem az ügyfeleket.
jó eséllyel marad nálunk és köszöni szépen a figyelmességet
Érdekes, én észben tudom tartani a műszakit, autón a zöldkártyát is, a járművek műszaki adatait, kötelező befizetést, pin kódjaimat, jelszavaimat, sok-sok dátumot és eseményt óra percre, összes személyes adatomat, a közvetlen családtagjaimét is, még a gyermekkori gyógyszerérzékenységemet is, ....stb.
Nekem nincs szükségem arra, hogy más figyelmeztessen dolgokra.
valamit rosszul csinálok:? .
Pedig már ugy elképzeltem .. . . . . . . .
Na reggelre elég ennyi, mert még én is megunom a kisregényt.
és mindenki jelszava "jelszó és ismét jelszó"
Max az emailciből,de aztat nem mondom meg senkinek . . .
na mind1...erre kiváncs vagyok,,..én leszek felhasználónév 110
Jelszó:*
Jelszó ismét:*
E-mail:*
Hát nem egy durva adatok
"Közig Bírság számláló"
http://www.2002r1.extra.hu/php...
Ahogy nézem eddig 108-an nyitották meg, elég népszerű
jó eséllyel marad nálunk és köszöni szépen a figyelmességet
Nekem nincs szükségem arra, hogy más figyelmeztessen dolgokra.
Simán user toborzó, legyen az oldalon mozgás...