Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kettyósak vagytok ti kopaszok Az okos haj elhagyta a buta fejet
szia pohi..szóval reggel óta azt csinálom amit tanácsoltál....a helyére képzelem amit be akarok írni,de semmi... pedi nagyon de nagyon erösen koncentrálok és nagyon odaképzelem,de tényleg semmi . . . .
valamit rosszul csinálok:? .
Pedig már ugy elképzeltem .. . . . . . . .
Emailből is minimum kettő kell. Kell egy olyan amin tényleges levelezést folytatsz és kell egy minimum egy szar helyekre regisztrálni. Egyébként freemailen a spam szűrő annyira nem rossz. Aki meg nem webes levelezőt használ a thunderbirdnek is iszonyat jó levélszűrője van, ami tanítható. Én is kapok a céges email-re 20 levelet, és eleve mondjuk csak a két értelmeset látom. Persze a szemetet is át szoktam futni, de ez már egy másik mappában landol.
Na reggelre elég ennyi, mert még én is megunom a kisregényt.
Arról nem szólt a riport de a kultúrálatlanságuk jól látható volt.....
na ja.meg amit ellopnak...
Nézd a cigányokat az RTL-en......jó riport....nyomják a játékgépbe a családi pótlékot meg a segélyt
Bange a * helyére képzeld amit be akarsz írni .....
de akkor honnét tuidjuk hogy ki kicsoda,ha mindenki neve "felhasználónév"
és mindenki jelszava "jelszó és ismét jelszó"
Max az emailciből,de aztat nem mondom meg senkinek . . .
na mind1...erre kiváncs vagyok,,..én leszek felhasználónév 110
nah.regeltem.ismered Biro Ervint?Borsosberény .alias Psyho.ő is r1 gyel nyomja
Felhasználónév:*
Jelszó:*
Jelszó ismét:*
E-mail:*

Hát nem egy durva adatok
áh én nem vagyok névtelen köcsög.ha már megteszem,megteszem rendesen.ha meg visszaélnél vele ugyis elvitetnélek pohival baracskára
Na ná De nem muszály minden elérhető a nélkül is. Csak fórumozni nem tudsz meg hozzászólást írni a reg. nélkül de arra nincs is szükség, mert halott a lap, csak szórakozásból csináltam. Meg ha galyravágódna a gépem akkor megmarad a tárhelyen pár fontos dolog.
na akkor 109.Te Pohi!most akkor hozzád is hamis adatokkal regisztráljak?
Attól függ mivel mentél....80/96 20%-ba esik 30.000 Ft Ha van excel-ed akkor töltsd le a programot innen és mindíg tudsz számolni De inkább menj lassabban, mert csak még több megy az álamnak és gondolom fizetsz be így is épp eleget.

"Közig Bírság számláló"

http://www.2002r1.extra.hu/php...

Ahogy nézem eddig 108-an nyitották meg, elég népszerű
küldök a kárügyes emiledre egy fájlt,az megmondja
én például a nálunk készített zöldkártyákat lejárat szerint minden hónap végén leválogatom és kiértesítrem az ügyfeleket.
jó eséllyel marad nálunk és köszöni szépen a figyelmességet
és ezt épp egy rendőr mondja pohi te haverom vagy de nagyon pohi!mennyi az utdíj 80 as táblánál 96 tal?/szerencsére pont belassultam/
Érdekes, én észben tudom tartani a műszakit, autón a zöldkártyát is, a járművek műszaki adatait, kötelező befizetést, pin kódjaimat, jelszavaimat, sok-sok dátumot és eseményt óra percre, összes személyes adatomat, a közvetlen családtagjaimét is, még a gyermekkori gyógyszerérzékenységemet is, ....stb.

Nekem nincs szükségem arra, hogy más figyelmeztessen dolgokra.

Simán user toborzó, legyen az oldalon mozgás...
még azt is megmondom h mikor és hol készítettem a felvételt közuton 300-al!nem bazdmeg!?
Arra nem gondoltok, hogy hamis adatot adtok meg? És máris nem tudnak rólad semmit. Csak azt adod meg ami érdekel és nem tudnak vele mit kezdeni.
Aki a mai világban kiadja a hivatalos adatait egy vadidegennek az meg is érdemli
húsz ilyen bratyizos pajti seggnyalogatós spam-et kapok naponta. tartsd meg a forgalmid adatait és vegyél falinaptárat!
emberünk aki ráadásul fél nickemet viseli,természetesen fénykép és személyes adatok nélkül van itt jelen.talán nem véletlenül
A neved jellemző rád...