Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi .
többit nem rakom fel mert csak sírnátok
és ujra
bizony-bizony boxer a mindenható megmutatta már nékem párszor milyen erős
krézi előtt ne szidd a boxert joe szereti a boxert, csak nem motorba építve jólmondom kerómester?
Asszem lenne sírás-rívás ha viszaültetnék erre a Boxer szarra
merry Christmas Pohi csak neked lőttem a bótba.rakd a fa alá
én nem csinyájja a helyet
Hát igen.....jól összefoglaltad. Engem felpörget a kék és a szirána, a menekülő meg ideges lesz tőle.
Pedig 270-től nincs tovább ott a turamalac vége, viszont a nagy gond nem is avval van hanem ha egy két komoly féktávot vesz a sportmotoros kolléga,az enyém az istenért nem akar megálni akárhogy huzom neki,és akkor még neked ott van az a röhejes dőlésszög amit az a csunya bukóvas engedéjez
Azért van a tiedén az ugynevezett kék fény effektus,ami rád megnyugtató hatást gyakorol az üldözött delikvensre meg igen idegesítő hatással lehet
hát ha júliusban nincs rajta gyújtáskapcsoló attól lehet hogy még januárban lesz
Egy "csókós" vizsga 15e körűl mozog,de féklámpa azért oda se árt.
féklámpa nélkül elég necces mondhatjuk úgy is , hogy lehetetlen, bár...a szervízekben ahol gyakorlaton megfordultam láttam már érdekes műszaki, és zöldkártya kiadásokat (kipufogócső helyett a gázelemző műszer csőve a szervízkapun kibasz, majd kapu jól lehűz... öreg szutyok golf 2-es még így is alig ment át , egy másik kocsinak a ball hátsó dobfékje rakoncátlankodott fékerő méréskor, jött egy másik szerelő és a pedál lenyomásakor odaszorította a munkavédelmi bakancsának talpát tiszta erővel a görgőnek ) azért a féklámpa más szitú, kétlem, hogy van olyan vizsgáztató, aki magára vállalja , azt hogy megkapod a műszaki vizsgát rá.
sziasztok! lenne egy husaberg fc 450 cross! rendszámos, de lejárt a műszaki júliusban nincs rajta gyújtáskapcsoló meg féklámpa! mennyire necces megint levizsgáztatni meg kb mennyibe kerülne. köszi
Kollégám is így gondolta az XJ900-al kapcsolatban ami 9 éve nála volt. Aztán megkaptuk ezt, az meg ment máshoz, mivel kitűnő állapotban van még mindíg, nem adnak el semmit csak ami már szét van hullva azt meg nem érdemes megvenni csak alkatrésznek.
jaja vigyázz is rá, aztán 1-2 év múlva mikor a rendőrség úgy dönt, hogy frissíti a motoros állomány gépparkját, majd olcsón megszerzed
Én 260-at simán csapattam egy menekülő autós után, meg sem kottyant neki, én meg közbe nézelődtem, nem fordult e le valamerre másfelé. Mondjuk a fékút az elég hosszúra sikeredett 200-ról a városon belül, dolgozott az abs rendesen, mikor megláttam melyik utcába fordul be kézifékkel előttem az autó. Lehet viszi a 300-at is, annyi van az órába írva. Eddig nem volt alkalom kipróbálni, nem tépem neki csak kékkel és ha muszály. Vigyázok rá
Te Pohi!én a használatos mélcímemmel regisztráltam hozzád.most akkor mi lesz ,lenyúlod az összes kódom és abból lesz a karácsonyi bevásárlás? akit a multkor említettem Kovács Jani barátom aki itt volt vácon rendőr-motoros-ő készíti mostanság az M0 északi részén a 300.000 es fotókat,mondta hogy márciustól új moccal áll csatasorba az Mo on.és na mivel?FJR 1300 na akkor ott már nem lesz menekülösdi mert 260 nál kifulladok tényleg mit gurul az efjéer?asszem ugy 280 körül.tudom hogy nem kergettek sportmotorost.Pohi mondta akkor mostmár nem is menekülök.meg már nincs is miért-már van fenn rencámom.
Akkor megúsztad....
Azt veszik fő színnek ami a legjellemzőbb a járműre. Tehát ha totál narancs az egész akkor nem a váz színe a mérvadó, de ezt te is tudod Szerintem az okmányirodában megoldják gyorsba a dolgot. Meg kell mondanom viszont, hogy nem hiszem, hogy szép lesz olyan színben....
megtaláltam emberem aki hidvámos fotókat készített a minap a megyeri hídon és aszonta 105 re volt belőve a kamer csak az fölött volt belépős az áthaladás
kösz az infót remélem sikeresebb leszz,mint az elóbi . . . .
Szai pohi át akarom pingálni az Fjr-t uv narancssárgára,nagy gáz ha nem iratom át a színt eggyáltalán számít bármit,vagy mondjuk ha avval a dumával jövök hogy a váz meg a tank ezüst és azok az igazi alkatrészek, ez rosz duma?
Koncentrálj tovább és mond hangosan mint ULI, hogy "múkodj" "múkodj"