Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bár mégegyszer átolvasva kicsit ugy érzem te vagy a weboldal tulaja és köztünk keresed a berántható emberkét ,de szerintem hamarabb faszra leszel húzva mintsem itt valakiből kiszedj valamit..szerintem ez van
Te drusza.
én má vettem a nevedre egy kábrijjó hámmert.küggyé má etykét adatot még mert kéne az egész familinek kariaji höjjegyerek
Te röviden hülye vagy, hogy megadod ezeket az adatokat. Ne csodálkozz, ha nevedre nyitnak egy számlát, vagy nem engednek ki a határon és lecsuknak, esetleg este jön érted a swat, mert valaki kegyetlen simlis dolgot követett el a te adataiddal.
A lényeg, hogy személyes dolgokhoz senkinek semmi köze.
engem meg arra tanitottak,hogy soha semmilyen körülmények között ne szolgáltassam ki a gépjármüvem adatait...pláne meg nem interneten keresztül..... A bannkártyád pin kódját esetleg nem kérték
Szóval ilyen adatok birtokában idegenek ...hát nem is tudom...én asszem kihagyom....
Ja...mellesleg,ha van egy kis időd és van mobiltelefonod...ird be az emlékeztetödbe a fontos dolgaidat...az is jelzi...hiszen azért van....csao-
Sziasztok!
Most bukkantam rá egy frankó oldalra tele hasznos szolgáltatásokkal. Regisztrálni kell, és ha megadod a mocid adatait, e-mailben figyelmeztet a papjrjaid lejárta előtt, szerintem brutál jó, én állandóan megszívom ezekkel. Lehet figyelni a fogyastást, meg útnyilvántartást vezetni, kinek mire van igénye vagy szüksége. Úgy láttam, hogy lehet az oldalon szervizidőpontot foglalni, meg adni-venni is, de mivel elég friss az odal, még igen csekély a kínálat. Csekk:
www.web2auto.hu
Vagy rendszámtábla tartónak ill. kiegészítő fényszóró tartónak van álcázva, nevezve..........
Akkor te ALIEN vagy
nekem nincs....
Rádfordítja és méri a távolodót is. Van már ebből sikeres felvétele a kollégáknak, de olyan 70%-ban sikertelen.
ne röhögj crazy fingom sincs, h műkődik a dolog!
(3) Nem minősül átalakításnak
a) olyan tartozéknak a járműre történő felszerelése, amelynek felszerelését a közúti járművek forgalomba helyezésének és forgalomban tartásának műszaki feltételeiről szóló rendelet (a továbbiakban: MR) előírja vagy megengedi;
b) a motor azonos típusú motorra történő cseréje;
c) a járműre engedélyezett cserefelépítmény felszerelése;
d) a járműbe beépített ülőhelyek számának ideiglenes csökkentése;
e) szabványos, illetőleg járműtípushoz rendszeresített vonószerkezet felszerelése, amennyiben a jármű egyébként vontatásra alkalmas;
f) a gyártómű által rendszeresített oldalkocsinak motorkerékpárra történő felszerelése, amennyiben a motorkerékpár oldalkocsi csatlakoztatására alkalmas;
g) a külön jogszabályban meghatározott feltételek szerint a gépkocsira megkülönböztető fény- és hangjelző berendezés felszerelése, amennyiben az megfelel MR.-ben foglalt követelményeknek;
h) a jármű olyan módon vagy mértékben történő megváltoztatása, amelyre a Nemzeti Közlekedési Hatóság (a továbbiakban: NKH) Közép-magyarországi Regionális Igazgatósága alkalmazási engedélyt ad, illetőleg amelyet engedély nélkül megvalósíthatónak minősít.

Ez gondolkodtatott el picit, mert itt a vonóhorgot nem veszi átalakításnak. És nem mindegy, hogy szabályt szeg vagy átalakítás, mert szabályszegésért feljelentés jár átalakításért meg plusszban forgalmi elvétel is.
Rendben ezt én is így tudom eddig, de egyet elvettem így és várom a visszhangot, mert megyénként máshogy értelmeznek jogszabályokat emberek. Ha rábólintanak akkor folytatom a gallytörő akciómat, mert boldog boldogtalannak van az autóján.
Szeva! Gallytörő ügyben neked egyértelmű a dolgod!Ha benn van a forgalmiban legális,ha nem akkor rendszám leó!Ugyanaz a helyzet mint a vonóhorognál,hiába van műbizonylata,ha nincs benn a forgalmiban,az is szabálytalan!(Engedély nélküli átalakítás!) A típuskönyvet pedig nem a rendőrnek kell ismernie,hanem a KPM-emberének műszakin!Neked a forgalmi a mérvadó!
Széles utat!
és mivan akkor Pohi amikor motorral megyek szemből mérnek ügye ilyenkor még nem látják a rendszámot gyorsan megyek a camera felvesz és miután elhaladtam akkor utánam fordítják a camerát v alapból mér hátra felé is? a háromlábú készüléket utána tudják fordítani? mert a helyi rendőrők olyat kaptak nemrég
Jó éjt! Holnap vár megint 12 óra gyönyör, mint ma aztán csütörtökön és pénteken is...
Tálálok olyat de ez kell neked:

KRESZ 3.§. c) úgy közlekedni, hogy a személy- és vagyonbiztonságot ne veszélyeztesse, másokat közlekedésükben indokolatlanul ne akadályozzon, és ne zavarjon.
Félelmet?
inkább
Mééég,mééég,
értem.akkor mától nem csinálok ilyet de ez kissé relatív hogy"másokban félelmet kelt"...
5568
szoval kérdés hogy ezért büntet e a rendőr ha betratom a sebességhatárt.büntethet e?
5541
Válaszoltam már? Vagy nem? Írd mégegyszer ha nem, mert fáradt vagyok és figyelmetlen.....
Nemzetközi kategóriák
„A” kategória
- motorkerékpár

„A” korlátozott kategória
- legfeljebb 25 kW teljesítményű és 0,16 kW/kg teljesítmény/saját tömeg arányt meg nem haladó motorkerékpár

„A1” alkategória
- a 125 cm3 hengerűrtartalmat és a 11 kW-os teljesítményt meg nem haladó hajtómotorral ellátott motorkerékpár

Hát mivel 25 KW van írva, gondolom igen.
hello. Nekem az volna a kérdésem hogy ha Akorl jogsival vezetek 26kW-os motort azért már ,,harapnak" a rendőrök?