Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A fujitsuban több a vacak. Érdekes dolog ez, hogy melyik a jó. Több szemlélet van ugye, mert az a kérdés, hogy xp-t vagy pistát tennél-e rá. Mert ha elég az xp bármelyik laptop megfelel, mert mindben található már min 512 ram valamilyen proci, wifi, usb, dvdrw. Ha pistát szeretnél rátenni nem árt a 2gb ram, és valamilyen erősebb proci. Minden ma kapható laptop megfelel arra, hogy msnt, wordot, internetet, futass és zenét hallgass.
Természetesen ha komolyabb alkalmazásokat szeretnél futtatni rajta ezek az olcsó notik nem jók. Én inkább a garanciát nézném, mert láttam már asust is szart. Érdekes 89br-ért lehet kapni már egy acert. Ami most gyorsan eszembe jut egy toshiba 114-ért 2 év garival. Namost 25 rugót fizetek 1 év gariért (valamivel többet tud a toshiba, de minek is?), ellenben az az ár több mint az acer 1/4-e. Én acert vennék, majd ha beszarna kuka.
Köszi. Nekem még nem eldöntött de asszonykának valószínű acer lesz, az van jó árban.
2-3-4 hónapon belül jön a csekk, csak óvatosan.
Hát pont 78-80 körüli értéktől mérnek errefelé is a kollégák a 60-as táblánál. Lehet befigyel a 30.000 2-3-4 hónapon belül.
Hóhó, összefutottál kedvenc trafipaxaimmal. Azok mindkét irányba mérnek, már szeptember óta kinnt vannak. Az egyetemről ismerősök közül még nem kapott senki csekket pedig némelyek nem épp defenzíven vezetnek.
Üdv!
Nekem 4 éve van 1 Toshiba satellite 2410-603. kb 800ezer km-van benne, mert mindig jön velem az autóban.
Eccer rátolattam a sarkára, leesett az aszfaltra stb. most körbe van Tesázva,hogy szét ne essen. De hibátlanul múkodik!
Ok.
Pohi! Vajon mennyire van belőve a megengedett 60 helyett a Kaposvár határában (Toponár felől) felállított automata traffi? Sikerült beesnem nappal szemben 78-80 körül és sajnos nem óra hanem GPS szerint. Az sanszos a 40-ezres jutalomcsekkre.
Okés, figyelgettem, de otp-ék nem nagyon jelezték eddig, hogy itt a pénz. Szerintem csak hétfőn lesz rajta. Ha megjön azonnal szólok, bár hétfőn dolgozom így majd csak hétfő este.
Szia Pohi . Ha sinen van az ügymenet dobj egy mailt légyszi. Köszi
Abból meg üzemi baleset lehet.Kettő is . Neked asszimmetrikus lámpád lesz (egy szem).Crazy meg besárgul.
Ahoz Crazynek sok pénzt kell átutalin, hogy teljen rá...
Javaslom Neked fiatal gépírónő alkalmazását , ha gépelni esetleg nem is tud, de a cerkát meg tudja fogni!
Majd gyalog!
laptop kérdésekre is utalni kő fiucskák!hát hogy fogunk igy pohival motorozni az idén?
Az érzékelő talpacskával van gond. Nagy ütemben írsz a gépen és néha úgy érzékeli mintha ráütnél. Ekkor ahol van a kurzor odaugrik és oda írsz úgy hogy észre sem veszed (mert a billentyűket nézem, mivel nem vagyok gépírónő ) és így egy nagy összevisszaság lesz.
csak nálam akcijósan
Nekem is toshiba van és még nem volt vele gond,pedig már egy éves elmult,még a garit sem érvényesítettem mert azt sem tudom hogy kell
Viszont a barátom vett egy Fujitsu-t 600-ezerért,( )és tönkrement benne a videókártya,előrelátó volt olyat vett amiben cserélhető,csak 150-ezer pénz,ugyhogy vettek egy ujat100-ért és azon netezget ennyi.
Mondjuk azt mondták neki azér fingott ki mert ágyban használta(ki nem) és a ventillátor állandóan meleg levegőt szívott a paplanbol es megfőtt.
Én nagyon beijedtem hogy az én kicsikémnek baja esik loptam a mekiből egy műanyag tálcát és fordítva teszem az ölembe,és arra a laptpopt,igy se a mellékvesém se a laptpop nem forr főőő
Helló Joe ! Piszkosul tetszik az a formatervezett billentyűzet , hol lehet ilyet venni?
fsc -vel mi a baja öcsédnek?
Gondolkoztam még télen,hogy kellene laptop,mert celeron633 256mega ram asztali gépnek elég halvány,aztán úgydöntötem sisakra meg ruhára sporolok ugye.
Na de én fsc laptopokat néztem mert a pda -m fsc és semmi gond nincs vele!
Igaz jövő télig tuti nemveszek laptopot de addig is gyüjtöm az infót mi a baja öcsédnek vele?
acer helyett inkább dell.szerintem.
Hát talán még az sem rossz valóban....
hát nem tom.egy acerem van ez joban bejött