Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Monc valamit....
na az ilyet nem értem, el tud vezetni egy gixxert (bár ki tudja hogyan , mert papírja nincs róla) de akkor mi a faszért nem képes elmenni jogsira? azzal a nyamvadt kis kressz vizsgával van a gond az ilyen embereknél? nem tud olvasni és ezért nem tud tesztet kitölteni, meg jelentkezési lapot tán?
áhhh azért ennyire nem süllyedek leh,mire észrevesz a rendőr,megfordúl már rég leléptem.... haverom vett gsxr-t neki nincs jogsija......ezért kérdeztem.
hát fasz tuggya.engem amikor igazoltattak benzinkúton oszt nyista jogsi akkor megegyeztem a rendőrrel hogy ha dobok egy kerót akkor elenged.mondom neki oké,okos gyerek vagy te-elngedsz hogy kerózzak oszt ha nem dobok akkor mi lesz?-nem engedsz el? dobtam neki egyet-legközelebb már nem állított meg.nem tom lesz e eltiltás.pohit kérdezd ő a kompetens.Pohi lesz eltiltás?
Én sem értem ki ne találd hogy a KTM-el megálsz nekik
ügyes gyerek vagy te,fasznak közlekedel jogsi nélül akkor
Rendőrfüggő, hogy minden kategóriától eltilt-e. Ha nincs szerencséd akkor megkapsz minden földi jót amit bírságnak neveznek. Ha másodjára elkapnak már nam biztos, hogy 30k-ból és eltiltásból megúszod.
akko 30poriból meg lehet úszni?az még jó is,eltiltás nincs?
"mert míg nem volt jogsim sosem álltam meg"
kihagytam egy nem szot,de nem mondom meg honnan
prof.meg leszel gyukva.és nem lesz jogsid soha többé nincs tapasztalat mert mig volt jogsim sose álltam meg.utána meg már minek ,hisz akkor már nincs miért megbüntetni,ergo minek megállni.na.30.000
ha vkit jogsi nélkül kapnak el,de a motorral és a papírokkal minden rendben van akkor az az illető mire számíthat?pénzbírság,eltíltás?vkinek vmi tapasztalat?
Ha már a regadónál járunk.Úgy néz ki, hogy fejlemények vannak.Ha külföldre adsz el egy magyar rendszámos autót, akkor az állam visszafizeti a regdíjat.Sok-sok úniós szarság
Igen "természetesen". Egy kivétel van.Akkor nem kell, hogyha ugyanolyan motort teszel bele, mint ami eredetileg benne volt.De ugye te egy bika blokkot akarsz bele így hát ez kilőve.
Azigen :) Regadót akkor is kell fizetni, ha a beépítendő motor már forgalomban volt Magyarországon?
Igazad van! És kocsival?
Válaszoltam.......írj mégegyszer és válaszolok megint.
Hali Zoner!Ennél a magyar államnál nem elég 76ezer forintot fizetned.Ki kell fizetni a regisztrációs adót a motorblokkra(!) Ami ugye nem kis lóvé egy 200akárhány lovas motornál.Asszem euro 2-es vagy 3-as, ami azt jelenti, hogy kb 1millió forint.De ez függ az évjárattól is.Sok sikert.Ha kérdésed van írj nyugodtan.Hasonlóval foglalkozom.
nekem nem a suzukisokkal van gondom, mreg a trabantosokkal, félreértetted a modandóm, még azzal sincs különösebb gondom ha a főuton 60-al megy , de azért az már pofátlanság hogy ha valaki csigatempóval megy és annyi illendőség nem szorul belé, hogy leseggesse a tükröt és ha jön valami gyorsabb jűrmű akkor az amugy is kötelező jobbra tartás fejében kicsit lejjebb húzódna és nem a felező vonalat használná irányzéknak, hogy a bakszekerével a "hatalmas" tempójával még véletlenül se menjem bele az árokba...., különben is 60-al nyugodtan belemehet a kisebb gödrökbe semmi baja nem lesz a kocsijának, ennyire semmit se kell félteni, ha 60-tól egy kis gödör miatt baja lesz a futóművénak akkor jobb ha nem hozza be a hozzánk műszakira a kocsit, és máshova sem, mert nem fogja megkapni ........... , és nem prédikálok vizet és iszom közbe bort... 2 évig 50-es robogóval róttam a magyar utakat 65-ös utazóval és érdekes én le tudtam húzódni ha láttam a tükörben hogy gyorsabb jármű érkezik, sőt a 400-assal is bármikor lehúzódok ha gyorsabb jármű érkezését látom a tükörben , ez szerintem alapvető udvariasság amit én is megadok és forditott esetben el is várok, ennyi.
ebben semmi rasszizmus és szélsőséges megnyilvánulás nincs szerintem, ezek csak elgondolkodtató költői kérdések
Nem én írtam: "Kaptam, továbbítom - és én már semmin se csodálkozom......" az első sor leszögezi. Egyébként semmi rasszizmus noncs a tényekben.....
Aham. Én hajlandó vagyok ezt elhinni.
Nincs ebben semmi uszítás.
Ez csupán tény feltáró, egyéni vélemény beszámoló.
Na, ha ezt valamelyik "szájtfigyelő" kollégád kiböki, neked reszeltek! Leszel te mindenféle 'rászistá"! A következő esti híradásban is benne lehetsz: Kirúgtak egy rasszista rendőrt Nógrádban, aki a cigányok ellen uszított....... címmel.
Pohi!
A napokban küldtem az adatlapodon szerepelő e-mail cimre egy e-mailt, biztosításosdival kapcsolatban, ha tudsz válaszolni, vagy valami tanácsod adni, kérlek válaszolj.
Köszönöm