Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezaz, csak jó lenne erről valami jogszabályit olvasni.....pontosat. Mert szerintem a közlekedésfelügyelet megyénként máshogy értelmezi a dolgokat........ és ha nálink nem úgy értelmezik mint máshol akkor nem érdemes vele kínlódani.....
egyébként a gyaltörőre visszatérve, az biztos, hogy a 2006 után forgalomba helyezetteken nem lehet, azt nem tudom, hogy az az előttiekről le kell-e venni. Műszakin nem megy át az biztos.
Ennyire izgilsz a púpra Hát szerintem a yamaha harmatinál meg tudják adni honnan szerezhető be, mert ugye ez ilyen utángyártott valami mint a bukócsövek.
Most tényleg leszeded a céges motorrol a bukócsövet és felrakod a Vectrára
Ha a hátsó púpnál tartasz irj vevő vagyok rá
PÖOhi, közúton NEM használható galytörőrács. A házi eleve nem, csak műbizonylatos, de 2006-tól az a kocsi, amelyiken fent van tudomásom szerint nem használhat közforgalmú utat, ha erdész vagy vadász akkor a földutakon járhat vele. De én nem láttam még olyan erdészt, aki belevitte volna a kocsit a bozótba, nem is rakják fel rá....
Azon gondolkodsz melyiket kellene eltörni mert túl sokat tudok?
Még 1* nagyon szépen köszönöm mindenkinek a jotanácsokat !
Kétbalkezes , viccet félretéve jobbkezes. Miért?
te balkezes vagy pohi?
ok, köszi. majd be is megyek mostmár, most nézem a dátumot szeptember 1-én küldték ki. Majd tájékoztatlak titeket a fejleményekröl.
Na jóéjt, reggel benézek, addig mindenki szedje össze amit a gallytörőről tud
Hát 1. vársz vagy 2. bemész az ügyészségre a lvéllel munkaidőben, amin rajta van az ügyszám gondolom és az alapján érdeklődesz, hogy mikor lesz érdemi döntés vagy határozat, esetleg hol tart az ügy.....és felvilágosítanak, gondolom én, mert valahogy így kellene működnie.
én kb október elején kaptam egy értesítő levelet az ügyészségröl, hogy a nő ellen vádat emeltek, de azóta nem tudok semmit. Ilyenkor mi a teendő?
A műbizonylat engem nem nagyon érdekel, mert nem tartalmaz számomra hasznos információt. pl:ha megnézed a fóliás műbizonylatok leírják, hogy az első szélvédőnek 75% a vezető ülés mellett 70%-ban kell átengedni a fényt és pont nincs tovább , egyet sem láttam még ami azt írta volna hogy az általunk felszerelt "ujfwsfg" típusú fólia a szabályoknak megfelelően "70-75%"-ban átengedi a fényt . Érted
hát konkrétan én voltam a személyi sérült 4 hónapos gyógyulással!
Hát ügyvéd kérdése a dolog szerintem, de ha már 2 szakértő is ellene mond akkor el kellene gondolkodnia....
ügyészségen akkkor lehet ha volt szem.sérülés.ha nem akkor biroság
Na ezt jó tudni, akkor majd kicserélem. Másik kérdésem: Tavaly szeptemberben volt egy motoros balesetem ahol egy nő jött ki elém (részleteket most nem mondom el az nem lényeg) A rendőrség már két szakértői véleményt is kért, mindkettő megállapította, hogy egyértelműen a nő a hibás. A nő egyik után sem ismerte el és most bíróságon vagy ügyészségen (nem tom pontosan) van az ügy. Innen megfordulhat-e még a dolog?
kell rola őőő nem jut eszembe a szó műbizonylat ,mint a vonóhorogrol
Valaki képben van a gallytörő rácsal?

Elméletileg 2006-tól nem szerelnek fel gyárilag ilyennel autót, mert a gyalogosokra veszélyes elütés során. Az autógyárak egyre "puhábbra" csinálják az autó elejét így betiltották a vasrácsot és már csak puha anyagút szerelnek fel.

Úgy tudom, amelyik "terepjáró" autóra mégis engedélyezik, mert pl:hivatásos vadász vagy erdész a tulaj, akkor azt bejegyzik a forgalmiba, ha nincs benne akkor engedély nélküli átalakítás miatt ugrik a forgalmi. Nade galytörő rács és gallytörő rács közt is van különbség, van házibarkács és van gyári szett, namost ezek másképp vehetők figyelembe vagy nem?
Hát......E....betűt keresni a háromszögön, azért nagy dolog. Nem hittem volna hogy ezzel foglalkozik bárki is. A köhémben írják a jóváhagyási jelet, tehát elméletileg megbüntethetnek érte:

Elakadásjelzőre vonatkozó üzemeltetési műszaki feltételek

6/1990 köhém rendelet 103. § (1) Az oldalkocsi nélküli motorkerékpár kivételével minden gépjárművön, mezőgazdasági vontatón és lassú járművön készenlétben kell tartani egy elakadásjelző háromszöget.
(2) Az elakadásjelző háromszögnek jóváhagyási jellel kell ellátottnak lennie.
te pohi figyelj már. van itt egy esetem amiben a te véleményed szeretném kérni. (igaz nem motorhoz kapcsolódik) múlt szombaton lekapcsoltak minket a mélyen tisztelt tányérsakpás urak. (éjszakai buli hely elől indultunk el) Nem ittam, meg rendben is volt minden. 4 ütemű trabantom van és semmi átalakítás se tuning se semmi. elkérték a papirokat, nem találtak kivetnivalót. Megfújatták a szondát, 2x is. Ott sem volt kivetnivaló. Ezután az egyik rendőr belekötött a gyári trabant 4 küllős kormányba, hogy ez sportkormány és adjak róla műbizonylatot. Én hiába bizonygattam neki hogy ez full gyári nem hitte el. Aztán elkezdte nézni a kötelező felszereléseket. Ott is megvolt minden. Ott meg abba kötött bele, hogy a háromszögben nincs E betű, pedig az is teljesen gyári. Nem büntettek meg, elengedtek. A kérdésem pedig az volna, hogy egy ilyen E betű meg nem léte miatt megbüntethetnek-e legközelebb?
Feltalálod magad úgy látom
annyira nem parázom széjjel a dolgot multkor aranyos fiatal birónőt kaptam.5 hó jogsi 60 ezerből lett részlet 60 ezer.utána kvztuk egyet
az első sor miatt ment neked