Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát, a remény hal meg utoljára.......felénk a bírók gyengekezűbbek mint a szabs. előadó, ha felétek is így van akkor van remény.
Hát ez már az ő dolga ne nekem írd
khm ... nem minden 400-as szétgyilkolt a 4 hengeres furógépek lehet, de az enyém pl sor2-es és 33000 van benne, amugy a gpz 500 japán belpiacos kisebb változata. Tényleg kezdőmotornak a gs 500 helyett én a kawasaki gpz 500-at ajánlanám, ugynaúgy sor2-es és elnyűhetelen , normális használat melett 100ezer km-et elmegy generál nélkül, gs-el ellentétben nem elavult léghűtéses, a gpz-nek van egy kis burkolata, fejidomja ami hosszútávon elég jól jön, erősebb mint a gs 500, én gs 500-on tanultam és vizsgáztam, elég gyenge 500-asnak, még az én 400-asom is érezhetően dinamikusabb, erősebb nála, hát még az gpz 500-as változata, szóval én gpz 500-at javaslom gs 500 helyett.
bowdenes behajtó
"sajna" van egy subarum is...
Nekem eddig csak 1 mocimon volt rendszám:)
Valakinek van bombabiztos ötlete a gyorshajtásra?
Meghajtott rendszám nemjó,mert mostanába igazoltatáskor elég szép csekket kapnak ezért a mocisok,de a 300e bírságba meg elég könnyű belefutni föleg ahol indokolatlanul kivan rakva a 60as tábla :(
jártam már úgy,hogy elhagytam a rendszámot és hazamentem azt rendőr nembírságolt meg igazoltatáskor mi van ha most "direkt hagyom el"?Nagyon sok kocsin nemlátok elöl rendszámot föleg erős kocsikon.
Meg már mocikon is láttam,nincs hátul rendszám.
Hát akkor már csak a Bírón múlik, megfelelő szánombánom szöveg és nézés (kb. mint a Shrekben a cica ) mellett megfelelő indokokkal alátámasztva, mint azt előbb írtam, biztosan megúszod kevesebbel, már ha ez volt az első eset. Ha nem akkor kisebb az esély........
mert megfordultam basszameg és pont a trafiauto mellett,aztán nem akartam nagyon elütni a kollégát.még márciusban volt de már birosági tárgyalást kértem ugyhogy előadó már felejtős
Szerintem a sok szétgyilkolt öreg 250-es és 400-as helyett vegyél egy fiatalabb suzuki gs500-at, ami nem egy erőgép, de már túrázni is megfelelő esetleg 2 személlyel is, keveset fogyaszt és jól irányítható. Kezdő motornak nem is kell jobb és sok van belőlle jó áron, a blokk meg elnyűhetetlen nagyon régi konstrukció, ha jól informált vagyok.
Szerintem kellene kérned egy időpontot a szabs. előadónál és vele meg tudsz egyezni, mondjuk arra hivatkozva, hogy a munkádhoz, megélhetésedhez kell az autó. Ilyenkor szokták emelni a pénzbírság összegét és az eltiltást csökkenteni. Egyébként, hogyan tudták meg, hogy te voltál a motorral?
Nem nem robogo szoba se jöhet ! Arra meg hogy 25/50 hülyeség én is rájöttem ezért is kértem ki a tapasztaltabbak véleményét és inkább megprobálom legyőzni a türelmetlenségem és veszek egy 250-est!
Kezdő motornak a 250-esnél ideálissabat nem is választhatnál,esetleg gs500is tökéletes vagy ilyesmi,de ez a 125-ös 50es paoirral a legnagyobb hülyeség,inkább vegyél egy robeszt és legfeljebb azt késöbb is tudod használni ha már meglesz a nagyobb moci
Köszi !
Én azért se akarok elsőre 250nél nagyon nagyobbat mert mégis csak első motor lenne másrészt az A korl-al csak 24KW (35L) asszam a max vezethető plussz még nekem is az anyagiak szolnak közbe...
ácées
pohi?mi van ha bevonták a jogsim 12 hóra mert moccal becsusztam traffba,persze megfellebbeztem,és ugy irták h közuti járm.vezetéstől eltiltás?meg lehet alkudni majd hogy csak A?
szerintem simán kezdhetsz 250-essel, még nagyobbal is simán. Én is nemrég kezdtem 400-asommal, ha több pénzem lett volna 600-assal kezdtem volna. Mivel nem volt 250-esem ezért csak tesztek olvasgatása alapján tudom ajánlani a suzuki bandit 250-est , a nyitott változata ha jól emlékszem 48 lovas, így elég jól megy, megbízható mint minden suzuki és azt hírlik , hogy könynen terelgethető kis moci , szóval kezdésnek tökéletes , és mivel elég erős, nem unod meg olyan hamar mint egy más fajtájú gyengébbet.
Sziasztok!
Gondolom nem a leg megfelelőbb topic de most ezt kezdtem el olvasgatni előről és segitőkész bandának tünik ezért hozzátok fordulnék egy kérdéssel :
Most szeretném elkezdeni az A korl-t és azon gondolkoztam hogy veszek egy 25-öst és 50-es ként használnám amég nincs meg mert türelmetlen vagyok sajnos nagyon de ugynéz ki hogy csak a baj van vele szal azon gondokoztam hogy ink először megcsinálom a jogsit aztán ink veszek egy nagyobbat pl 250 és itt jön a segitség kérős rész hogy kinek mi a véleménye kezdő motornak 250es milyen lenne ill milyet ajánl konkrét tipusok is érdekelnének.
(remélem nem volt nagyon kusza )
Segitségeteket előre is köszönöm!
ácées
én is így voltam vele, a kressz elkezdése után 1 héttel vettem meg a motorom, de mivel előtte majdnem 4 évvel nem azért raktam le a b-katot, hogy elvetessem , kivártam a papírt és utána mentem közutakra, előtte csak ház előtti parkolóban , meg elhagyott mellékutakon gyakorolgattam vele ha apám ráért és rá tudtam venni hogy lépjünk ki 1-1 órára ide meg -ide mert gyakorolni akarok.
Nekem is ott volt garázsban mindvégig. Ennyi. Nem akartam sem eltiltást, és annyira lóvés sem vagyok, hogy bírságra teljen. A B-s jogsira meg szükségem van, tehát nem kockáztattam.
én má leraktam engem nebüntessetek.csak amig csinyátam a jogsit addig is motoroztam.nemigen lehetett kibirni azt a 3 hót
jogsit FoG csinálni nyáron!nem a nélkül akar motorozni!annyi,h hamarabb vette meg a motort,mint hogy jogsit csináljon!Értelemmel meg nem sok baja van elég sok embert tudnék felsorolni aki messze nincs olyan szellemi szinten!KÖszi a véleményeket,amit akartam megtudtam... KÖSZÖNÖM
Nekem ezt ne magyarázza be senki. Mindenki arra szakít időt amire akar. Nekem két állásom van, 6 hónapos gyerekem és mégis tudtam rá időt szakítani, mert akartam. Pedig nem volt ínyemre a bejárogatás 30km-re gyakorlatozni, de megvan és meg ír marad míg nem tesznek bele egy fadobozba.
Aki jogsi nélkül megy igenis büntessék és tiltassék.
Hát igen.....biztos nem ér rá eljárni oktatásra....
Pénzbírság + eltiltás lehet.