Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

válaszojjá mer elvitetlek Pohival Baracskára
Picsába!
Értem, akkor mindenkinek kivétel nélkül be kell jegyeztetnie. Köszönöm a segítséget.
bebiza.én mindig leszereltetem ha olyat viszek vizsgára és vissza sem rakom.
nekem is ilyesmiket mondott tesóm, meg mondta, hogy azért rögzítenek még kazettára, hogy ne tudjon seki visszaélni a felvételekkel, egy egyszerű digitális felvételt könnyebben törlhetnének nyom nélkül, mint egy kazettást , így ha már felvett valakit a kamera , hiába megy vissza az illető, megvesztegetni a zsarut, ő sem tud mit kezdeni már a felvett anyaggal.
na végre hogy leesett hogy heccellek te e e e Pohi legyél kedvesszívesaranyos válaszolni nékem is mert nem fogok tudni nyugodtan aludni
Szia! Köszönöm a választ. Ez így jó csak én a típuskönyvel nem találkozom soha. Nekem csak a forgalmi jut meg a "gagyi" műbizonylatok amik semmit nem érnek ez alapján kell eldöntenem mit teszek. Láttam már több forgalmit amibe be volt jegyezve a gallytörő és sok olyat amibe nem. Tehát ebből gondolom, hogy mindbe be kellene jegyezni.
Helló mindenkinek!
Peace.
Garázdaságnak hívják, kihívóan közösségellenes magatartás ami másokban félelmet riadalmat kelt......de ugye autóval sem 2 keréken megy a normális közlekedés hiszen akkor nem stabil és balesetveszélyes, így akár mást is ráhúzhatnak erre......fáradt vagyok de a KRESZ 3, c az jó lesz a te esetedben...
Hát már van amelyik 1.5 km-ről is meglő. A rendszámot ahogy jössz közelebb folyamatosan rögzíti, mert ugye nem kép készül hanem felvétel a mi esetünkben HDD-re vagy DV kazettára, attól függ melyik műszert használjuk.
Nyugodtan visszavehetsz az arcodból. Én verem magam? Ne viccelj. Te nem tudsz megnyugodni és folyamatosan heccelsz itt engem. Ne várd, hogy meghunyászkodom mert te vagy itten nagy örültdzsó.
hát mostmár tényleg lehugyozom a hülye fejedet.állítsd már le magad búgócsigad. mit spanolod itt magad?elhagyott a csajod vagy elvették a fizudat?nyugoggyámeg.én maradok prímítív ezután is,de én igy jól érzem magam ellentétben Veled .písz
Te minősítettél kétszer mire én egyszer. Te beszólogatsz, kislányozol, okostojásozol én meg tapsoljak hozzá? Vicces srác vagy te. Csak felvettem a te primitív szintedet ennyi. Nem mindenki fasz, rád sem azért mondtam mert egykerekezel hanem azért mert beszólógatsz. Mindennek megvan a helye és ideje.
most akkor mégiscsak minősítünk?mindenki fasz aki kerekezik?ezek szerint te punci vagy
Ne aggódj nem vagyok az sértődős fajta. Tőlem nyugodtam lehetsz fasz. Engem nem zavar. Na peace.
Azért jó vicc volt
Bocsi, nem ide szántam!
Berohan a bankba egy álarcos férfi, és ordítani kezd:
- Mindenki a földre, a pénztárosnő meg jöjjön ide hozzám !
A pénztárosnő remegve odamegy a rablóhoz, aki lehúzza a sliccét, és ráparancsol:
- Szopjál le!
A nő buzgón nekilát.
Ebben a pillanatban a rabló lekapja a csuklyáját, és felkiált:
- Aha ! Tehát megy ez neked! És otthon meg gusztustalan ...!?
I.ker.Óbuda?

sértődjél már meg kislányom.Pohi gyere rakj rendet mer vendetta lesz
1.6-os 1200kg-os octavia nehezen emeli az elejét.
Próbálkoztam egy ideig, de hiába rángattam a kormányt.
Lehet megúszom?
De rohadt jó lenne.
Az nekem 30000.-

És ne nevess rohadjálmeg.
Idén már nagyon vastagon fizettem.
Most ne menjünk bele a nyelvtani részbe, hogy mi a minősítés. Te minősítettél engem: okostojás. Az én hozzászólásomban látsz jelzőt magadra?