Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

Miért ne engednének fel?
Zárt, teljes védőfelszerelés a követelmény.
Shox-ban vettem, még 2 éve...már akkor is kifutó model volt.
Én mondhatnánk azt is h kátyúba mentem... elvégre mind1 hogy "lefele"nem egyenletes az út vagy "felfele". Az a szakasz rohadtul fel van gyűrődve a buszok miatt...
Gino! Bocs h offolok, tegnap nézegettem a képeid, tök rég vadászok egy olyasmi cordura ruhára ami neked van, hol lehet ilyen 2részest beszerezni ? Bőrt nem akartam venni... Hogyhogy felengedtek cordurában a Hringre? Én azt hallottam csak bőrcuccban engednek pályán motorozni....
Hát n már végigmotoroztam 1 telet... Izgalmas volt, de nem volt egy műélmény... Ezen én is gondolkodtam, hogy ott hideg van, viszomt ott a legjobb európában az életszínvonal. Jobb nem jutott eszembe.
Ott qva hideg van..... A Bandi meg hülyén nézne ki téli gumival DDDDDDDDDDDD
Ajánlom Norvégiát. Row is ott van nem panaszkodik.
Akkor 30 leszel, mire meglesz. És akkor mi van? Én 38 voltam amikor letettem az A kategóriát.
Hát...mire összegyűlik? Az 5 év mondjuk. Inkább kiköltözök Svédországba . Itthon amúgy se érdemes, motorozni, szarok az utak, szar az egészségügy, közlekedési morál meg minden. Barátnőmet is bringázás közben elütötték autóval májusban, 4 órát várt a Jánosban a röntgenre, meg ilyenek, amég nem toltunk valahonnan az orvosnak egy 20ast másnap le se szarták, éjjel fél 2 kor mentem érte, mert kidobták a folyosóra, akkor tudott fülkéből felhívni h mi van.
Akkor addig maradj nyugodtan a fenekeden amíg összegyűlik. Hosszabb távon kifizetődőbb.
Hát nekem ilyesmire nincs pénzem...
Engem tudod, mivel szopattak meg a vizsgán? Az előző motorom 28 kW teljesítményű volt. Már megvolt, jogsi még óne. Ugyanis a jogsi húzódott, hiába igyekeztem egyszerre a kettőt. Szóval, A korl. jogsira lehet menni olyan saját motorral, ami min. 9, max. 25 kW-os. Korlátlanra pedig olyannal, ami min. 35 kW-os, felfelé a csillagos égig. Vagyis a kettő között vagy egy 10 kW-os "holtak mezeje" és ha a géped e kettő közé esik, megszívtad.....
Ezek rossz ötletek. Csak a helyzetedet súlyosbítod. Az úton lévő kátyú ha meg nem volt kitáblázva akkor a közút kezelőjét kell perelned és fizettedned vele ki mindent....
És ha ismét elkapnak, közlekedési bűncselekmény miatt bevágnak a kaptárba a köztörvényesek közé. Kijössz és padlizsán méretű lesz a székleted.
Szerintem nem olyan....
Hát akkor örökös eltiltás mellett fogok
Ne tedd. Kaphatsz egy örökös eltiltást a vezetéstől.
Hát akkor megbaszhatják, nem fogok elmenni ilyen fos szarra! Akkor inkább jogsi nélkül vezetek továbbra is, és szarok bele az egészbe. Igyis már másfél éve úgy vezettem. Nem mintha nem akartam volna elmenni, csak nem volt rá pénzem, aztán meg ahol próbálkoztam, mindenáron le akart fejni az oktató, hát 70ezer után elegem lett. Sőt a következő az lesz, hogy a rendszámot is leszedem a motorról, hogy ne kapjanak el.
Ezek szerint akármi van az úton amiről én nem tehetek, még engem büntetnek meg. Ez olyan mint amikor betörnek az emberhez, és ha megpróbálja megakadályozni, megbüntetik a betörő személyiségi jogainak megsértése miatt.
Hát akkor nekik köszönd meg. Gondolom a helyszínelő is kibírta volna az irodában az ügyeit csinálgatva....
Milyen "másik félét"? Különben ha nem tört volna le a lábtartó a váltóval együtt meg a kuplungkar, otthagytam volna az egészet. Valamelyik helyi kihívta a rendőrséget . Aztán már nem tudtam mit tenni.
Naná, hogy Kresszes szívatás. Addig nincs vezetői engedély ameddig el nem végzed. Akkor szokták ezt csináltatni amikor valaki túl sok pontot szed össze....
Erről írtak valamelyik motoros újságban(valaki beírt,mert hasonlóan járt mint te).
A lényeg:ha "magától" perecel a motoros(szóval nem fellöki,kátyúba megy stb.) akkor megbüntethetik,közúti veszélyeztetés vagy valami hasonló jogcímen(rendőr "kollégák" biztos tudjá pontosan hogy nevezik a jogcímet).
Különben mi az az utánképzés? Már nagyon kíváncsi vagyok rá . Mondjuk egy ismerősöm azt mondta h azt is nekem kellene fizetnem, és nem olcsó... bár biztos megúszom, mert az is benne van a kifogásban. De ha valami vezetéstechnikai tréning, lehet h szívesen elmennék, arra már rég pályáztam, ki is néztem anno párat 30 ezer körül, jó lehet. De ha ez valami kreszes szívatás, mondjuk a duplájáért, akkor nem érdekel....
Hát gondolom magadnak okoztál sérülést és ez hivatalból kívánja a baleseti helyszínelést. A vezetői engedély nélküli közlekedés 1 szabs., a kresz 25§ mégegy.......hát ez van. A részleteket nem ismerem pontosan főlleg nem a másik félét így ítéletet nem mondhatok.
Hát nem volt....csak egy 40es tábla van, de nem ott, hanem még kb 20-30 méterrel később... ami viszont gáz, és figyelmen kívül hagytam dühömben, hogy akkor még nem volt jogsim . Mondjuk hnap feladom a kifogást, amit a haverom apja írt, mert azért az mégse ok, hogy a büntetés a kiszabható felső határát súrolja...
Mondjuk nemtudom minek kell ennyit izélniük ezzel, ha nem okoztam senkinek és semminek kárt, csak magamnak.
Hát az sem mindegy, hogy ki volt e táblázva a rossz útviszon y vagy nem.....