Nem én találom ki azt, hogy ki hol mérjen ez már szakmai és erkölcsi kérdés is (szakamilag ok, mert hiába lejtő vagy emelkedő vagy sík út a sebesség az adott azt kell tartani, de erkölcsi is mert szerintem pofátlanság ilyen helyen mérni). Én mikor mérek nagy ritkán akkor beállok a falu közepére az egyensbe és aki ott gyorsan jön az megérdemli. Ez korrekt szerintem.
Rendőr fotózta...De elég széles ott az út,nem akadályoztam senkit....Csak elnéztem a táblát,máskor is állt ott autó mondom ledobom oda a vasat,dehát rosszul tettem
Ahoz mit szólsz amikor a lejtő aljába állnak mérni a rend büszke őrei és amikor levillantják majd nem sokkal később megállítják közlik a vezetővel hogy tudja-e hogy gyorsan ment? Nem kicsit gerinctelenség ez? Utasként ültem akkor éppen a kocsiban és felháborítónak tartom az ilyetén hozzáállást. Azzal bezzeg nem foglalkoznak hogy hétvégén egy minidizsi előtt a kanyarodósávban a kereszteződés előtti szakaszon közvetlenül 4-6 autó parkol rendszeresen van amelyik a forgalommal szemben áll be,nem ma kezdődött és ott jár el mellettük a járőrkocsi hát megmondom őszitnén hogy kell.
Majd Pohi megválaszolja neked. Amúgy ki fotózta? Rendőr, vagy közterület felügyelő? Ha széles a járda, én oda szoktam tenni. Lehet hogy az sem szabályos......
Sziasztok!A múlthéten sikerült megállnom egy megállni tilos táblával kijelölt helyen....Arra értem vissza ,hogy fényképezik a motort sajnos Pár ismerőstől azt halottam elsö alkalommal elengedik a büntetést.Most akkor hogy is van ez?
Köszi a segítséget előre is!
üdv:Gergely
Dehogynem Alex......lassan Bár azzal a blade-el biztosan nehéz lenne Ha viszont kiutat keresünk akkor a rendszám levételtől és hajtogatástól jobb, bár így is 20.000-ben mérik ha meg tudnak állítani .
Voltam arra pár éve kolléganőéknél babanézőbe (osztálytársak voltunk). Előtte meg a motoros rendőr oktatáson arra voltunk távvezetni. Kolléga egy bal visszafordító utáni azonnalos jobbosban bevágta az xj600-at az árokba, a nagy félméteres lapulevelek között eltűnt úgy, hogy keresni kellett Még jó, hogy volt bukócső, aztán kis gyorsszervíz után mehettünk tovább....
Köszi a segítséget előre is!
üdv:Gergely