Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem én találom ki azt, hogy ki hol mérjen ez már szakmai és erkölcsi kérdés is (szakamilag ok, mert hiába lejtő vagy emelkedő vagy sík út a sebesség az adott azt kell tartani, de erkölcsi is mert szerintem pofátlanság ilyen helyen mérni). Én mikor mérek nagy ritkán akkor beállok a falu közepére az egyensbe és aki ott gyorsan jön az megérdemli. Ez korrekt szerintem.
Hát az közig.bírság 30.000 Ft lesz . Legyél figyelmesebb
Jaja
A bojtos végén jobb lenni......
Hát ez az csak az nem mindegy hogy ki melyik végén van .
Csibe, ezt hívják úgy, hogy egylyukú bőrfurulya......
Ja sebesség 63 volt de olyan útszakaszon ahol több helyen is engedélyezett a 70 .
Részvétem.....
Rendőr fotózta...De elég széles ott az út,nem akadályoztam senkit....Csak elnéztem a táblát,máskor is állt ott autó mondom ledobom oda a vasat,dehát rosszul tettem
Már ha megállítják....
Ahoz mit szólsz amikor a lejtő aljába állnak mérni a rend büszke őrei és amikor levillantják majd nem sokkal később megállítják közlik a vezetővel hogy tudja-e hogy gyorsan ment? Nem kicsit gerinctelenség ez? Utasként ültem akkor éppen a kocsiban és felháborítónak tartom az ilyetén hozzáállást. Azzal bezzeg nem foglalkoznak hogy hétvégén egy minidizsi előtt a kanyarodósávban a kereszteződés előtti szakaszon közvetlenül 4-6 autó parkol rendszeresen van amelyik a forgalommal szemben áll be,nem ma kezdődött és ott jár el mellettük a járőrkocsi hát megmondom őszitnén hogy kell.
Majd Pohi megválaszolja neked. Amúgy ki fotózta? Rendőr, vagy közterület felügyelő? Ha széles a járda, én oda szoktam tenni. Lehet hogy az sem szabályos......
Ja,meg egy 50db-os célszerszámkészlet...
Sziasztok!A múlthéten sikerült megállnom egy megállni tilos táblával kijelölt helyen....Arra értem vissza ,hogy fényképezik a motort sajnos Pár ismerőstől azt halottam elsö alkalommal elengedik a büntetést.Most akkor hogy is van ez?
Köszi a segítséget előre is!
üdv:Gergely
Persze kell hogy legyen nálad zseblámpa is és arra az estre ha az se világít gyertya meg gyufa.
De azért leragasztom, mielött szökési sebességre állok. Akurátusan betüt, számot.
Ebben igazad van.
Én az ilyet sunyi dolognak tartom. Ha valaki megcsinálja a balhét és megfogják, akkor vigye is el. Ha le tud lépni, akkor meg nyert.
Dehogynem Alex......lassan Bár azzal a blade-el biztosan nehéz lenne Ha viszont kiutat keresünk akkor a rendszám levételtől és hajtogatástól jobb, bár így is 20.000-ben mérik ha meg tudnak állítani .
Rendszám leragasztás, lealább is automata fotóaparát ellen ez az egy lehetőség kinálkozik, M1-n tele van másként nem lehet közlekedni...
))))))) akkor az vagy az egregyi völgyben, vagy az orfűi részen lehetett DDDDDDDDDDDD
Voltam arra pár éve kolléganőéknél babanézőbe (osztálytársak voltunk). Előtte meg a motoros rendőr oktatáson arra voltunk távvezetni. Kolléga egy bal visszafordító utáni azonnalos jobbosban bevágta az xj600-at az árokba, a nagy félméteres lapulevelek között eltűnt úgy, hogy keresni kellett Még jó, hogy volt bukócső, aztán kis gyorsszervíz után mehettünk tovább....
Gyere el a Mecsekbe, szívesen látlak.