Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Késő...
Hát szívesen, bár legközelebb valami kellemesebben segítenék .......(nem félreérteni )
Köszönd Pohinak) Ő biztosította hozzá a kalkulátort)
ja és köszi
nem semmi,ez van
Akár 100, akár 90, 60e a számla.
60as tábla,90-100körül,fékeztem egyböl
Ahhh lefújták.....ROSSI nyert .....a hondások megúszták .
Erre írtam, hogy ez nektek egy kellemes állapot, nem fogtok tiltakozni ellene....
Egy hondás taknyolás lesz még itt szerintem a yamaha megeszi őket
Akkor írd ide a sebességedet és az ottani sebességhatárt, beírom a "jutalmat" amit kaptál.
Csak így nem kell állni a 35 C fokos napon meg a -20-ban a hóesésben esetleg az essőben. Ez így van jól szerintem. Meg sokan nem lógnak meg. Egyértelmű, hogy a kollégáimnak ez a jobb, a gyorshajtóknak ez a rossz, és ezért tetszik ez a rendszer.
de nincs
ehez már késö van majd holnap
Kakukk, de megnyitja, ha van telepítve a gépedre Excel.
HAJRÁ!
.xls excel kell hozzá, telepíts valami office progit
Erre meg az a válaszom, hogy a régi rendszer is működött oly módon, hogy a mérő előre leadta a drótot az apacsolóknak és ott szépen kanyargott a félreállítottak sora, lehetett szépen végigmenni rajtuk. Amúgy 86 óta van jogsim és egyszer fizettem 500ft bírságot kb 10 éve......
Hajrá Rossi :)
kösz,sajnos nem nyitja meg a windows.
Remélem ti is nézitek a GP-t?
Linkeltem mert így más is hozzáfér
Hát rengetegen kihasználták. Mondjuk a megállni tilos esetében. Ennek örülök, mert így megszívják páran akik bunkó módon parkolnak gyalogátkelő előtt, buszmegállóban stb. Őket előszeretettel kúpolom fel . A sebesség kérdésében pedig meg lett állítva 1-2 gyorshajtó, odamentél írtad a csekket, erre jött egy két vadmarha és elment melletted elég gyorsan. Akit büntettem az felháborodott, hogy ő miért nincs megállítva, a felvételről meg hiába ment feljelentés kibújtak alólla sokan. Így meg nem kell annyi rendőr és sokkal több a felvétel, ez így van jól látjátok. Kevesebb ember több mérés, nagyobb bevétel, több ember aki belátja, hogy nem bír ennyit fizetni és ha másért nem is ezért lassabban megy. Mondhattok bármit, ez visszaszorító dolog, még a rendőröknek is mert erre nem lehet beírni figyelmeztetést a kollégának, illetve be lehet de attól még megy a közig bírság a postával jelen álláspont szerint.
Persze, ismét abszolút igazat írtál. Komlói vagyok, volt itt régen egy cementipari cég, ahova vasút ment be, keresztezve a műutat. Sín már csak az úttesben volt, elbontották, de a tábla és a használaton kívüli sorompó még évekig kint..... :-)