Csak így nem kell állni a 35 C fokos napon meg a -20-ban a hóesésben esetleg az essőben. Ez így van jól szerintem. Meg sokan nem lógnak meg. Egyértelmű, hogy a kollégáimnak ez a jobb, a gyorshajtóknak ez a rossz, és ezért tetszik ez a rendszer.
Erre meg az a válaszom, hogy a régi rendszer is működött oly módon, hogy a mérő előre leadta a drótot az apacsolóknak és ott szépen kanyargott a félreállítottak sora, lehetett szépen végigmenni rajtuk. Amúgy 86 óta van jogsim és egyszer fizettem 500ft bírságot kb 10 éve......
Hát rengetegen kihasználták. Mondjuk a megállni tilos esetében. Ennek örülök, mert így megszívják páran akik bunkó módon parkolnak gyalogátkelő előtt, buszmegállóban stb. Őket előszeretettel kúpolom fel . A sebesség kérdésében pedig meg lett állítva 1-2 gyorshajtó, odamentél írtad a csekket, erre jött egy két vadmarha és elment melletted elég gyorsan. Akit büntettem az felháborodott, hogy ő miért nincs megállítva, a felvételről meg hiába ment feljelentés kibújtak alólla sokan. Így meg nem kell annyi rendőr és sokkal több a felvétel, ez így van jól látjátok. Kevesebb ember több mérés, nagyobb bevétel, több ember aki belátja, hogy nem bír ennyit fizetni és ha másért nem is ezért lassabban megy. Mondhattok bármit, ez visszaszorító dolog, még a rendőröknek is mert erre nem lehet beírni figyelmeztetést a kollégának, illetve be lehet de attól még megy a közig bírság a postával jelen álláspont szerint.
Persze, ismét abszolút igazat írtál. Komlói vagyok, volt itt régen egy cementipari cég, ahova vasút ment be, keresztezve a műutat. Sín már csak az úttesben volt, elbontották, de a tábla és a használaton kívüli sorompó még évekig kint..... :-)