Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Régen benne volt a közbiztonságra veszélyes eszközök felsorolásában, de már nincs benne. Egyébként nem tudom ér e valamit.....
Akkor ha kb 120-140-el elhuz valaki előttük motorral akkor forgathatják a "géppuskaállványt"?
Hát ha nem állítanak meg akkor természetesen úgy van ahogy mondod, ami nem látszik az nincs is feljelentve, mert nem a rendőr küldözgeti a meglepi iratokat, hanem egy erre szakosodott feldolgozócsoport. Ílyen eset elenyészően van, legalábbis nálunk famaIII van az minidv-re rögzít az SCS meg HDD-re, tehát képsor azaz videó készül így valamelyik képkockán látható az frsz. Ezen túl mikor ugye átléped a beállított határt akkor sípol a készülék és persze látod is a mért értéket ilyenkor az autó jön szemben és közelítenek a kollégák a rendszámra. Ami nem szokott sikeres lenni az a távolodó motorkerékpár de ez sem mindegyik csak olyan 50%-ban.
Motorra fixen előre-hátra telepített lézerblokkolót hogy honorálják a rendőrök? Úgy olvastam itt a neten, nem tiltott "pótszer" már.
Szia Pohi!

Akartam már kérdezni Tőled a szemből mérős szerkezettekkel kapcs.
Elméletileg csak akkor használható az a felvétel, ha egyértelműen látszik rajta az egyedi azonosító (azaz rendszám)?
Pénzbírság és eltiltás. Az összeg és az idő a helyi szabálysértési előadótól függ, általában nem 2 évvel szoktak kezdeni, hanem 3-6 hónappal.
Üdv!
Ha jól emlékszem itt olvastam csak nem emlékszek rá pontosan.
A korl. jogsival nagy motort vezetek,elkap a rendőr.
2 év eltiltás + pénzbírság a büntetés?
Kíváncsi voltam kapcsolsz e
vesztettél ecsém!

most nekem is 1200 volt félévente... szóval akkor tizensoksokszorosára emelték! :-)
Képzeld ha 2-3 éves akkor mégtöbb lett volna neked.
De nálam Budapesten a sulyadó is több mint a duplája volt és csak 146 pacis a gépem.
Nekem meg az R1 2400 volt és felugrott valami 26000-re az már majdnem 11x én nyertem
én nem állok meg, az európai elvet követem, ott sem állít meg a rendőr csak úgy hobbiból, nem tartanak fel azért mert éppen unatkoznak, vagy keresni akarnak egy kis pénzt. Akkor állítsanak meg, ha valami szabálytalanságot csinálok egyébként meg menjenek az anyjukba.

na röviden ezért nem szoktam megállni :-)
5-6x ? micsoda? 10Xeresére emelték egy lépcsőben...

nekem a gixeren régen 3.200 volt az évi adom most meg asszem 32.000
Én meg azt utálom, hogy se szó se beszéd 5-6x-ra emelik az adót, pláne hogy még a motort se tudom használni télen. Szóval az elv bosszant, nem is az összeg
Viszont mindig megállok a rendőrnek és mocival még sohanem büntettek meg- kop-kop-kop
utálom ezt a fillérbaszást, soha nem állok meg rendőrnek pedig minden rendben van a mocival, fizetem a súlyadót, biztit, stb.
Óóóó te kis msn stigó
Na igen erre is figyelni kell
Én már régebben javasoltam neki, msn-en.
Egy másik probléma közeledik nekem: már csak egy pecsétnyi hely van a megjegyzés rovatban ugy hogy jövöre jön a dilema, hogy nem érdemes kivonni mert 6 e Ft az uj forgalmi
Te kis protekciós
Én meg csak egy rendőrt ismerek
Téged itt a forumon
Azzal nincs gond, van ott ismerős.....egyikük 8 évig volt osztálytársam általánosban a másikuk egy kollégának a felesége a harmadikuknak meg a lányával jártam 4 évig.......
1800 Ft egyszer, de ha a kivonáskor megmondod meddig akarod kivonni, akkor nem kell mégegyszer menni.
Nálunk kérni kell az okmányirodába időpontot ,akkor nem kell sokat várni.
Egyébként jó ötlet javasolni fogom öcsémnek is. Mennyibe kerül pénzben ez a procedúra és időben?
Forgalmit elveszik és feljelentenek (ha ki van vonva vagy ki van tiltva a jármű akkor érvénytelen a forgalmi engedély), te esetedben a biztosítás hiánya és az ideiglenes kivonás végett. Ha nincs biztosítás egyébként is kivonnák. szóval olyan 30.000-re saccolom.....