Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ősszel én is így fogok tenni sztem.....
Sőt lehet maximálni a dolgot: a kivonást ugy számolják el ,hogy a kivonást követő honap elejétől a visszahelyezés honapjának végéig. Tehát én szept 29-én kivonatom és március 1.-vel vissza, igy okt-március végéig tehát 6 hónapig nem fizetek. A kötelezőt viszont rögtön le kell mondani, mert csak a bejelentéstől számitják (nem a kivonás dátumátol)- Persze lehet hogy más biztinél máshogy csinálják.
Akkor ezek szerint én tudtam rosszul. Köszi az infót)
mind a kettőt megspórolod
Lehet, hogy nem jól tudom, de a kivonással csak a kötelezőt spórolod meg a télen, a teljesítményadót nem, mivel a neveden van egy motor, tehát adóznod kell utána. A garázsadót sem engedik el abban az estben, ha nem áll benne kocsi....
Persze hogy nem csak az adó miatt vonatja ki az ember, hanom a bizti miatt is. Csak a biztositás nélküliség egyértelmű számomra is. Arra lettem volna kiváncsi hogy a kivonás miatt mik lennének bűneim mi a tarifa?
Egyébként múlt télen is kivonattam, nem is mentem egy métert se (ja bocs 5m-t mert megfordultam a ház elött), mert én egy törvénytisztelő ember vagyok, és sajnálom a pénzt bűntire.
Haverom viszont vigan végigmocizta kivonva a telet (na nem sokat ment talán 5-6x)
Ja!
Felelőtlenség és abszolút jogosan súlyosan mérik.
Forgalomból kivont motorral akar motorozni!
Old, nem értem amit írtál. Ha ideiglenesen ki van vonva, az azért csinálja az ember, hogy ne fizessen kötelezőt amíg áll a gép. Kivonás után a polgár a biztosítóhoz megy az okmányirodából. Kivont motorra minek fizetni a kötelezőt?
Szerintem leveszik a rendszámodat,aztán cseszheted!
Vagy vedd le te!
Akkor csak a súlyadó miatt vonatod ki?
Pohi!
Egy kicsit más: mi a bünti egy ideiglesesen kivont motor használata esetén (esetleg ha műszaki van és a kötelező sincs lemondva)
jah bocs
Akkor megnyugodtam.
Veszem ám az adást
Hát nem is azért mondtam hé.
Na nem is az autósoknak találták ám ki a járdát hanem a gyalogosoknak. A hely pedig kell mondjuk a babakocsit toló kismamáknak. Elléggé gáz mikor egy majom miatt az útra kitolva kell kikerülniük az akadályt.
Eszerint a szabály szerint sok helyen még biciklit sem szabadna a falhoz támasztani a járdán.
Megtetted!
Juj... az adósok börtönében még a műanyag lakat is rámrohad..... Jó lesz vigyáznom. Eddig úgy tudtam, hogy 1m ha marad a gyalogosnak, akkor semmi gond.
szia pohi!plusz egy jo pont nektek!(ez már kettö)93 50 helyett!megálltam!mire a rend öre:már az is csoda h megállt mint motoros!mire én:hibáztam fizetek!mire ő:tudja mit,további szép napot!
Széles volt az út és ott dobtam le
Attól függ ennek megfelel e a megállásod

(8) A járdán - részben vagy teljes terjedelemben - csak akkor szabad megállni, ha
a) azt jelzőtábla vagy útburkolati jel megengedi,
b) a jármű a járda szélességének legfeljebb a felét foglalja el,
c) a járdán a gyalogosok közlekedésére legalább 1,5 méter szabadon marad, és
d) a jármű tengelyterhelése az 1000 kg-ot nem haladja meg.
A válasz is korrekt mint mindig köszönöm.