Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na ebben nem vagyok képben, kérdezd meg thebeart. Egyébként a jegyzőkönyves meghallgatásakor a szülő ott volt vele nemde?
na, megpofozlak kisfiam!
Találtál melót a piacon a zöldségesnél?
hát, én szorítok neked helyet a paradicsomban.
Inkább ne menj a szemét közé....
akkor hős leszek a szemetekben?
Szeva Pohi!
Következő kérdéssel nyaggatnálak.Ha történik egy baleset egy gyermekkel a rendőrségnek mennyi idő múlva kell kiadni az esettel kapcsolatos jegyzőkönyvet a szülőknek?Itt is igaz lehet a 30 napos határidő?Ha nem jól kérdeztem javíts ki nyugodtan.
Előre is köszönöm.
persze één ilyet nme csinálnék, és nem is ajánlanám senkineksenem, de őszntén csodálkozom hogy még nem történt. vagy nem akkora amit nem lehet eltusolni.
marhák
ú, vagy még szarabb, ha valami vegyicucc, ami egyszercsak elkezdi tizedelni a helyszinen jártakat.. az kemény lenne.
hja, ajtóra is kell valami okosság, ami robban ha jönnek a felszámolók.
Az ajtón kopogtató kommandósoknak aztán köszönj szépen hangosan
Micsoda ötlet
sztem köss magadra bombát, és legalább hősként halhatsz meg valami kisebbségi tüntetésen. lehetőleg többféle (tudjukik) legyenek együtt, jó sokan, rajtad meg elegendő csapágy, meg ezazamaza. akkor jön a paradicsom, meg a szűz pinák tömkellege.. mosmá úgyismindegy
beválaltam a franciát így elöbb végeztünk! (nem nem a csupa rendör ugy értendö,h szétszórtam öket) én a hös tücsök!
Akkor ezek szerint jól dolgoztál, ha már el is mentek és "csupa rendőr lett minden"
hát már te is fiam blútusz!jobb lesz figyelnem itt csupa rendör lett minden!
Szolgálunk és védünk.....
na hallod te nagy segítség vagy!
Nyet Vazelin! Vaszilij!
szerintem vedd elő a vazelines tubus de nem ám a 20 ml-est legalább a literest
az enyhítö körülmény?
Várd őket virágcsokorral és aprósüteménnyel!