Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pohi segíts!
tegnap elkaptak a kollégáid!full részeg vtam,lekaptak 190-nel,(50-es táblánál)menekültem de eleste,majd mikor odaértek az egyiknek egy írtózatos nagy pofont leb..sztam,a másik meg ordas nagy zakot kapott!aztán elmentem!most itt vannak a ház elött!mire számíthatok?
Szolgálati titok Egyébként fogalmam nincs
amúgy elolvasgattam mit írnak a hullámsávokról, és az amerikaiak nem tudnak olyan sávokat, amiket itthon használnak....

Pohi, mik a hivatalos hullámsávok/frekvenciák?
neem, blokkoló akkor még nem volt. Sőtt, most ahogy visszaemlékszem ez még 99-ben volt...
"csak a különcök szoktak"
Köszi!
Nem szokásuk, de lehetséges...
Akkor ez blokkoló is volt és előjelző is?
Finnországban tudnak.
én még vagy 6 éve használtam. Kanadából hoztam, és beriasztott minden fotocellás kapura, de megúsztam vele sok mindent. Amúgy az ebayen az itthoni árak fele alatt kaphatóak a cuccok...
Hi all! Van itt valaki aki ténylegesen használ/t lézerblokkolót?
üdvözletem!
szeretném megérdeklődni,hogy mozgó rendőrautóból tudnak mérni éjjel hátrafele?:)
előre is köszönöm:)
Keni
De kinyomoztad

csak mert ezen vitatkoztunk bent. Ugye nem ez a szakterületem
Szerinted, miért büntetik 20.000 Ft-ra akinek nincs elől rendszám vagy jelenik fel........ebből kitalálhatod látszik e a matrica
100 körül van, ami ér is valamit.

Pohi, és mi van, ha nincs elöl rendszám? ki lhet nagyítani a regisztrációs matrinyát?
Remélem nem kell majd referálnom...
Az egy képet készítő autóba építős dolog mint a multanova és társai a legjobb képeket csinálják, tehát azon rajta lesz minden. Ha a furgon mögött jössz akkor a furgont mérik nem téged.
Mennyibe kerül manapság egy ilyen lézerblokkolo biz-baz?
Csak a furgon nehogy nagyot fékezzen.....
Aham, akkor a leggyakoribb, autóba telepített megoldás kvázi értékelhetetlen, főleg, ha mondjuk beállok valami furgon mögé és nem lát a gép szemből sem folyamatosan.
Na szóval nem tiltja semmi vagy nem tudok és a trafis kollégák sem tudnak róla.
http://www.misz.hu/biztszab/17...

Legalább is én nem látom.
Hát van sikeres mérés 140-ről 50 helyett lakott területen, tehát mondom mégegyszer 50%, de lehet azóta javultak a fiúk