pohi segíts!
tegnap elkaptak a kollégáid!full részeg vtam,lekaptak 190-nel,(50-es táblánál)menekültem de eleste,majd mikor odaértek az egyiknek egy írtózatos nagy pofont leb..sztam,a másik meg ordas nagy zakot kapott!aztán elmentem!most itt vannak a ház elött!mire számíthatok?
én még vagy 6 éve használtam. Kanadából hoztam, és beriasztott minden fotocellás kapura, de megúsztam vele sok mindent. Amúgy az ebayen az itthoni árak fele alatt kaphatóak a cuccok...
Az egy képet készítő autóba építős dolog mint a multanova és társai a legjobb képeket csinálják, tehát azon rajta lesz minden. Ha a furgon mögött jössz akkor a furgont mérik nem téged.
Aham, akkor a leggyakoribb, autóba telepített megoldás kvázi értékelhetetlen, főleg, ha mondjuk beállok valami furgon mögé és nem lát a gép szemből sem folyamatosan.
tegnap elkaptak a kollégáid!full részeg vtam,lekaptak 190-nel,(50-es táblánál)menekültem de eleste,majd mikor odaértek az egyiknek egy írtózatos nagy pofont leb..sztam,a másik meg ordas nagy zakot kapott!aztán elmentem!most itt vannak a ház elött!mire számíthatok?