Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pohi, segíts egy kicsit.

Nemrég megállítottak a "hatóság emberei" mert 50 helyett 98-al csorogtam.

Rendesek voltak, egy helyszíni bírsábos háromezres csekkel és 5 büntetőponttal elvileg megúsztam.

Hogyan lehetséges, hogy nem 200 000 és jogsibevonás a bírságom?

Van esetleg valamilyen befolyásotok a büntetés kiszabásakor a büntetés mértékére?
Örülök hogy valaki végre felfogja mit akarok mondani
A gárdáról csak annyit, hogy ők legalább tesznek valamit, míg sokan csak sápítoznak, hogy jaj de nem jó ez így....
Egyetértek!Ez olyan mikor az iskolában a legkissebbet baszogatták.Ha nincs vér a pucájukba kár az egészért.Egyépként egyre szemtelenebbek a romák ennek nem lessz jó vége.Ahogy most kinéz mindent megtehetnek különböző kifogásokkal.A csóró honpolgárt meg vagyonosodási vizsgálatokkal basztatják,a sok cigótol nem kérdezik meg honnan van a nagy Merci!
Figyelj. Ha a kollégád tanú volt és tanúként hazudott, az már magában bűncselekmény. Az meg, hogy megilyed egy kancigánytól és a hazug ügyvédjétől az jellemzi a magyar társadalmat e téren. Segítsen a rendőrség, aztán mikor oda kerül a dolog, hogy tenni is kell a sikeres ügy érdekében akkor meilyednek. Elengedik miattuk az elkövetőt, mert ugye így már nincs megalapozott bizonyíték a rendőrség kezében. Szerinted nekem hányszor ígérték be, hogy felgyújtják a lakásomat, megölik a családomat? Már vagy 100x. Nem érdekel mert hazugok, soha nem merik ezt megcsinálni vagy ha igen akkor jó biztosításom van állok elébe. De utánna ......ah.....nem is írom le mit teszek velük vagy mit tettem....
Én nem fikáztam,csak tényeket közöltem.Az ilyen "nagymenő"cigókat kéne kezelésbe venni a gárdának,mert a tyúktolvajok ilyesztgetése nem sokat ér.
Szerintem az ilyen rendőr"rosszabb 1000cigónál,mert seggnyalásérért fizetik!Erre a következő hozzászóló(NDÚRÓ) a Magyar gárdát fikázza! Szerinted ez így van rendjén?Elképedve olvasom ezeket a történeteket!Magyarország ezért lesz szép lassan gipsyland,mert mindenki látja a gondot,de csak az önös érdeke vezeti!Statisztikák szerint a Magyarországi 8-év alattiak 50%-a roma! 2050-re a Magyar lakosság 51%-a roma lesz! Ehez van hozzászólásotok hazafiak"?
mi meg csak adózzunk!f..szomba!
Amikor elősször hallottam akkor igen......most beborultam
Rakhatod a viccekhez, de oda se fog passzolni, mert ez a kőkemény valóság.
Jah ezt meg hallottam : Bement a cigányasszony a grandács fatelepre (az is nem messze van tőlünk), nem vették észre, irány az iroda kipakolt a táskákból kb 300ezer forintot, közben a társa kint várta... Megkérdezte a társától egy dolgozó h segíthet-e valamiben, az meg: - Nem, köszönöm, már folyamatben van...
Az ilyen "nagyhalakkal" kéne foglalkozni a gárdának,nem levonúlni mucsaröcsögére 200-an és a tyúktolvaj rétinégereket bámulni.Majd ha azt olvasom hogy egy ilyen 150kilós-ügyvédes maffiózót félholtravernek a gárdisták akkor azt mondom tettek valami hasznosat.Addig meg operettnácit játszó hülyegyerekek klubja.
Egyébként ez már 3x ra történt meg, és annak a pénznek is egy részét nekem kell visszafizetnem, mert én is ott voltam És pont aznap jött meg a papír is a rendőrségtől is ...fasza nap volt... most épp egy titkos helyről vitték el a pénzt, az elszámolásokkal együtt, vagyis kifigyelték..
A második esetnél egy éve még arra is volt idejük, hogy szépen kijtogassák, leszedjék a tetejéről a 20ezreseket és szépen visszahajtogassák, miközben körülöttük nyüzsögtek jópáran.
the urban legend forever

remélem az állampolgári kötelességét teljesítő lovéját is elvitték....
Ez jó Nálunk is most rabolták ki a munkahelyemen a pénztárt... A munkatársam látta a rendszámot meg a csávót is, bevitték szembesítésre, megjelent egy 150kilós roma emberke az ügyvédjével egy rendőrnő + a kolléga. Roma ügyvédje : -ha géppisztoly, kézigránát, akármi kell szóljanak, én védem az összes korrupt rendőrt.. Rendőrnő: Ő volt? Kollégám: ÁÁÁ én ezt az embert soha életemben nem láttam még... R: Biztos? ...Biztos... R: Akkor valószínűleg ön lehetett .... (mármint a munkatársam)
Hát szerintem én sem ismertem volna fel, én sem akartam volna a helyébe, hogy apa nélkül nőljenek fel a gyerekeim
Hú azt meg kéne néznem....köszi
IJS, mert JOGSI NÉLKÜL VEZETTÉL. PONT! Ezért kaptad a büntit és nyugodj bele, te vagy a hunyó. Kár is hadakoznod ellene.
igazad van most hogy így mondod...a viccekhez kellett volna raknom!mert ez vicc!
hm...nemtudom!
amit leírtam ettől függetlenül a határidőkre igaz.

akkor már értem, miért kaptál 100 ropit. EZ van, ezt nem tudod kifogásolni
Nekünk!
Hello. Nem akarok kekeckedni, de ez hogy jön ehhez a fórum témához?
Persze teljes mértékben igazad van, és ez csak a jéghegy csúcsa, mert a bűnözést nemis említettük! Ja, és még számtalan ide kapcsolódó témáról szintén nem beszéltünk. De "megnyugodhatunk", jelenlegi helyzet szerint lesz még rosszabb is.
Mindenki ossza el és szorozza meg annyival ahogy akarja, de gondolkodni jó!

2008. napjaink.

A roma családnak van 6 gyereke. Beadták intézetbe őket. Majd jelentkezett a
család rokonsága és egy pár nap múlva kihozták őket, mint nevelőszülők. Az
állam megszabadul a gyerekektől és fizet. Nem is keveset.

Gyerekenként 80.000 (!), azaz összesen 480.000 forintot havonta.

Az apa és az anya nem válnak el, de külön lakcímre jelentkeznek be, így
mindkettőjük megkapja a szociális segélyt az önkormányzattól, 39.100
forintot. Így további 78.200 forinthoz jutnak.

Lakásfenntartási támogatásként további 9.800 Forintot kap a család.

Erre jön még a családi pótlék, 12.600 gyerekenként, további 75.600 Forint.

Természetesen ingyen tankönyvek és ingyenes iskolai étkeztetés is jár.

Ezen kívül minden hónapban átmeneti segélyért is sorban állnak, ami havi
30.000 Forint az önkormányzattól. (Ha nem kapnak, ott hagyják a gyerekeket a
jegyzőnél, ezzel "zsarolva" a hatóságot.)

Így a család havonta cirka 673.600 Forint bevételhez jut!

Telik máris plazma TV-re, meg lízinges Suzukira is a papánakâŕ15A

Ha dolgozni menne és keresne 100.000 Forintot havonta, akkor a bevétel lecsökkenne 175.600 Forintra.

498.000 havi mínuszért én sem mennék dologozni...

Pohi!kiborultál töle?:)
a shox-nál akció van cordura dzsekit vettem full protektorosat, kivehető bél+cipzár a gatyóhoz20000-ért