Nem figyeltél elléggé, az alap szitu CIVIL AUTÓ benne a kamera jobb első üléstámlára akasztva NA ÉS IGY SZÁGULDOZUNK!
A válasz mindíg a sorok között van.
JA üldözés trafis autóval, egy pár éve megpróbállták 1 ártatlan belehalt az ÜLDÖZÉSBE na ez a DEMAGÓGSÁG ugye.
Akkor is erkölcstelen és tv. ellenes. Ha kék/vinnyogó nélkül száguld ne csodálkozzon, hogy miközben megy a barátnőmhöz egy kamaz elgázolja a kereszteződésben.
óóóóóó....pohi mester!naná h bejelentettem!félö h vki tankolás után nem fizetne,és lelép a rendszámommal együtt! köszönöm hát neked drága mester! (joda)
aha. Szerinted nyomozóéknál hány kék lámpás van? Megsúgom: egy sem.....mert drága a fenntartása és a vezetők szerint visszaélnéének vele.
Akkor is erkölcstelen, ha éppen a te barátnőd, feleséged, gyereked gyilkosát üldözik? Demagóg vagy.
Közúton ti mondjátok nem szabad rohanni! Ha civilben lett volna sAJÁT AUTÓVAL nem zavarna a dolog "NE BÍRÁLJ HOGY NE BÍRÁLHASSANAK". HA nem tud 90km/h val haladni alkalmatlan erre a munkakörre! Gyalogos járőrnek kiváló lehet.
Hát biztos siettek valahová. Az erkölcsi alapot hagyjuk ez a munkája ezt csinálja. Ha így nézzük a akkor a villanyszerelőnél mindíg a legjobb világításnak kellene lenni a szobafestőnél mindíg a legjobb festékkel lenne festve a fal.....stb.
mondjuk nem tudhatod, nem volt-e éppen küldésben, behívták-e, vagy más akcióban....mielőtt nagyon bírálgatnád. Nem vagyok rá büszke, de nem is olyan régen mentem Lacetivel 180-at a köcsög robbantósokat követve mellékúton éjszaka.....
Szia, Pohi!
Szerdán Pest felől poroszkáltam hazafelé 1000 es suzuki swift el. Ipolyszögnél utolért a sebességet keményen kamerázó kollégád a sötétkék Borával. Ipolyszög és kóvár között felküzdöttem magam 110 km/h ra ,a tisztelt rendőr úr olyat tolt a Borának majdnem fellökött (min 150km/h.) A bicska rögtön kinyílt, hogy van pofája és ERKÖLCSI alapja annak, hogy bárkit kamerázzon ha ő még a szolgállati autóval sem tartja be a sebességet. Ugy érzem neki kellene a legszabályosabbnak lennie és példát kellene mutatni!
Hát ha nincs bejelentve akkor ugye fennáll az "egyedi azonosítójel meghamisítása bcs.", mivel be van jelentve és már készül és papírod is van róla, így csak szabálysértés.....
A válasz mindíg a sorok között van.
JA üldözés trafis autóval, egy pár éve megpróbállták 1 ártatlan belehalt az ÜLDÖZÉSBE na ez a DEMAGÓGSÁG ugye.