Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak remenykedtem, hogy nem fenykepezovel maszkalnak
Azert kerdem, mert pl. Martin dob, nincs benne `E` betu, de van hozza `szukito`, amitol a hangja a megengedett erteken belul marad. Csak ugye az a franya `E`...
Ilyen ellenőrzésre berendelhet, de még nem hallottam ilyen esetről (bár ha kivételesen bunkó valaki akkor azért megtenném). Általában ellenőrzizni csak Közlekedési Hatóság embereivel szokták (Ilyet sem láttam még). A leglényegesebb, meg, hogy annyira remélem nem nézed hülyének a rendőrt, hogy nem fényképezi le a motort. A két kipuffancs meg gondolom nem egyforma.....
Pohi egy kerdes: milyen szankciokra szamithatok, ha pl. Pesten megallit egy rendor, es nekem olyan dob van a motoron, ami nem `E` betus, s feltunoen hangos? Muszakira berendel? S ha akkor visszarakom a gyarit?

Koszi!
Csak egy könnyen becsavarozható pipát kell szerezned, és már megoldódott a problémád. Nappal dugóban hangos hazafelé meg berakod betekered és halk módban hazadöcögsz.
nekem is ez a bajom, hogy néha jó lenne ha hangosabb lenne (pályán, belvárosi dugóban..) de mikor edzésről éjjel hazajövök, ne makarom hogy repüljön a szaros pelenka.. faterék mondták hogy külföldön krómbohócéknál gombbal lehet a hangompítót állítani, biztos itt is van kitt, csak tuti nem sportmotorra.. pedig nekem kéne. És akkor leheten kultúráltan közlekedni, és ha nem zavar snekit, akkor uccu neki!
Azért nem mondanám, hogy nem megy. Egy high end tuning robogó, amin egy evo henger csücsül 22le-erő is elérhető és a végsebessége 120 felett is lehet. Persze hetente lesz csapágyas...
Egy 5 hónapos babának talán még elnézhető nem? Nem tudom neked van-e családod, de a nyitott dobok nem az utcára valók. Külföldön már ezeket igencsak szabályozzák, bár úgy lenne jó ha nem szabályozni kellene, hanem fel tudná az illető érni ésszel.
Igazad van egyébként ebből a szempontból én is útálom a "fűnyírókat" ordít mint állat és alig megy (Persze azért 40-nél többel természetesen). Ennek mi az értelme
Teljesen igazad van!
De séta közben ne aludjon az ember!
Most egy picit akadozik a felfogásom, de azt hiszem minden tiszta már. Miért nem mész egykerekezgetni valami elzárt, vagy forgalommentes területre? A gyorshajtást hogyan mérték? Ha meg szemmel láthatóan repültél akkor igazuk van. Nem kell repülni. Menj ki az országútra.
Nálunk is van egy hülyegyerek egy szar evo aeroxxal akkora hangja van a fél városban lehet hallani, tegnap első lámpa nélkül sötétben vagy 100-al. Remélem valaki kitol elé egy talicskát. Nem tudom sétáltatni a gyereket, mert folyton felébred, mert az az idióta persze a belvárosban köröz. Azt hittem lerúgom a motorról.
Ez nem fenyegetés , hanem figyelmeztetés . Ha nem szólnának és legközelebb mikor elkapnak és elvennék akkor meg az lenne a baj
Az okmányirodában Xezer (talán 2000) Forintért adnak ki 3 napra szóló útvonalengedélyt ami elég arra, hogy elvidd műszakira a járművedet
A törvény előírja.....mert úgy talán nehezebb a tolvaj dolga, ha nincs a kulcs meg a sisak a motoron.
huuu még most nézem hnap 10.-e...jön a fizu..de rámegy a büntetésre ..nah jo8 mindenkinek
Ahj nem érti conair....van jogsim kocsibol is!..szal van mit elvenni...ha elveszik akk ugrott a munkahelyem is....
3 hónapja vettem a burgonyát. 2,5 hónap alatt 2 km-tert mentem. Apukám kivitt valami total eldugott helyre, hogy kerüljek vele. Ennyi... Engem is vert a víz, hogy nem mehetek vele, de nincs fölösleges pénzem a bírságra, és nem örültem volna egy eltiltásnak sem, hisz autót is vezetnem kell. Letettem a jogsit és megvan egy életre. Vezethetek bármekkora motort, nem kell reszketnem a rendőröktől és nem kell félnem baleset esetén csak a gatyában rejlő 30-ast tudom megmutatni.
nekem is előbb volt motorom mint jogsim mindig. dehát, vagy ez vagy a metro..
Mondjuk nem csodálkozok rajta. Volt 6 motorja, de jogsija egy se. Biztos a rendőrök kedvence lehet.
jaaj, szivatják a kiskölköket a zsaruk.. nem érted?
Írtad, hogy elveszik a jogsid. Ha nincs akkor mit vennének el? Tedd le a jogsid és akkor nem kell alázkodni, és kuncsorogni, hogy csak egy körre jöttem ki... Addig meg hagyd garázsban a szekeret. Miért nem teszed le kocsira és akkor mehetnél smkp-vel? Two in one.
A kisebb nem érné meg. Éves bizti A0 17e. 33le 24kw így a teljesítményadó sem annyira sok. Én nem érzem annyira erősnek, de lehet azért mert a jót könnyű megszokni. Alacsony súlypont, megfelelő szélvédelem, kényelmes fotel ülés. A hangja is iszonyat kevés gyári puffal. Éppencsak siklik. Én a csendet szeretem. Jöttem vele melóból haza, meghúztam egy picit, mondom egy picit fúj a szél hát látom 120. Egyébként a vége olyan 150-160 között lehet óra szerint. Utazóban szerintem sok neki a 130-140. A 120 neki való.
A másik, hogy lehet pakolni ezért esett nagyrobogóra a választás. Jumbo pack pelenkát simán nyeli a csomagtartó. Sokat járok boltba és furcsán néznék ki egy naked motoron két tescos szatyorral. A doboz meg elrontja a kinézetet.
conair! Én sem bunkoztam soha rendörrel. Megadtam nekik a kellö tiszteletet. De én mégsa kaptam ezt vissza soha. Nem is kértem. De akk miért fenyeget meg?! Am azért mondunk ellent 1másnak mert nem voltál még ebben a cipöben mint én...ne is légy soha..nem jó érzés..:D
na ebbe nokos vagyok. nem éri meg a 250es, me majdnem annyi, de sokkal gynegébb ugye, kicsit kisebb is, és a 400asok is 3-3.5 litereket figyasztanak..
Mit tud a 400-as Burgman? Költségek miatt (bizti+ adó) nem érdemesebb 250-eset venni? Bár a kisebbnek valószinű gyorsulása nem túl jó és a vége is 110 körül van. A 400-as mit megy?Autopálya 130-140-et birná?