Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez micsoda jó ötlet...
Annyiért jó sokat tudsz venni!
300.000-ért?!?
Széntabletta!
Én meg tudom melyik mit tud. Mondjuk ettől még fosok
Ezt próbáltam én is ecsetelni....
* Fáma...
A legújabb FámLaser III. elméletben max 200m-ről csinál hasznavehető képet de abból is csak az újfajta kamerával felszerelt. A régi max 150m.
Szoktak menni mindenfélével, endúróval meg robogóval is.
Ha lesz ráfordítható pénzem elmegyek, bár jobb lenne nem egy enduróval, erre pedig nem kérnék kölcsön motort, bemelegedek és csak megfektetem.
"A bólyát nézd, a bóóóóóólyááát, mondom, hogy a bóóóólyáááát.... Na, hát már megint előre néztél...... "
Szó sincs kidobott pénzről!
Csak az 1800 méter a mérési hatósugár, tehát akár már olyan messziről is lehet sebességet ellenőrizni.
Váll fölött egyenesen nézd a kezem?
Engem különösebben nem érdekel milyen technikával vesznek, Fateról van egy régi fénykép (kb30éves) Lada-Fehérvári út, fekete fehér, a végeredmény számit, kit érdekel hogy 1800m kap le, vagy egy centiről. Fizetsz ha megvagy, és kész.
Az a kütyü több milla, nem hiszem, hogy kidobott pénz lenne.
Nem kell ám mindent elhinni...... Ijesztget!
Mindegy ki mondja, a fizikai határok léteznek.

Érdekes lenne "műholdtechnikát" kézbe adni és pont magyarországon?
nem mondhatja azt hogy: ááá úgyse lát az...
Mondom! Ez a fehér pólós motoros rendőrbácsi mondta. Ő már csak tudja...

Ezt te sem hiszed el.....
Itt a 3.kerben jönnek-mennek a repülőgépek napközben. Alacsonyan.
Sokkal közelebb vannak, mint 1800 méter, de max. a gépe típusát és fényezését lehet felismerni.... nem a gumiján lévő számokat!
Az 1800 méter, az a hatósugár, vagyis már közel 2 km-ről be tud mérni. Vagyis meg tudja mérni a sebességed. Ennyi....és rajtad marad. (megvárja amíg közel érsz)
1800 méterről mi fog látszódni a fényképen/videófelvételen? Még ha tök egyenes az útszakasz is?
Semmi, vagyis egy kis szürke pont. Nem hinném, hogy min. 40x50-es távcső lenne a kamera elött, de ha mégis így lenne , akkor is csak egy elmosódott motoros fog látszódni a képen.
Semmi azonosítható dolog....
Ha messziről bemér és vesz folyamatosan és közelérsz és megvagy.
Neeeeem, 1800 m-ről JÓ képet csinál, szép nagy betűkkel a rendszámtáblán... Remélem nem kaptak túl sok ilyen kütyüt...
Tuti, háború esetén a motorosok mennek elől.
ha túlléped robban
Akkor nem lenne olyan drága egy kép, ha semmi nem látszik belőle.
Az lehet, hogy csinál képet, de semmi értelmes dolog nem látszik rajta az is biztos.