Most nem akarom részletezni de egy aproságot azért mégis..........
Beülök reggel a slozira tojni és az ujságtartóban a motorosmagazinok helyett......
Baba magazin,meg várandos anyák lapja,meg milyen krémet használjunk hogy ne csipje a baba seggét a kaka Magazin
Hát ennyit a házasságrol
A legnagyobb probléma az hogy az avon 2 klasszissal szarabb mint a conti,ergo hátul tapad elöl meg néha megcsuszik és ettöl lef@sod a bokád ennél rosszab már csak a házasság lehet
Elöl jelenleg Avon van, sajna arra nem lesz keret, meg annyira nem megyek durván, még nem megy eléggé lehet nem szerencsés a különbözö gumi, de most igy lesz egyenlőre. meg inkább mindennapi használatra kellene
Azért kapnál..... Egyik barátomnak a gsx1400-on jól bírta a conti road attack tapadásilag a te mocidon meg futásteljesítményben is jó lehet, de minden attól függ mire akarod használni. Ha veretni akarsz kanyarokban akkor szerintem puhább gumit vegyél legalább race attack-ot. De ha nagyon ez a gumi kell (road attack) akkor vedd meg de előre vegyél puhábbat (sport attack, race attack)
Minden gumiszakértőnek!
El báttyó most megmondja a tutit,egy gumi akkor kopik el ha kijön a szövet,és minden gumi szar amibe nem tudod belenyomni a körmödet mert nem olyan puha
És aki miután kibuggyant a szövet nem füstöli le durranásig a gépről,az nem is igazi motoros hanem kukac
Tudom, láttam, cserélem is. Conti road attackot nézegetem, meg a conti force-ot, ezek elérhetőbbek árban számomra, meg futásteljesitmény miatt kell, vagy lenne vágott slick is csak ha azt megkukkantja a rendőr leeht kapok a fejemre, vagy nem?
Inkább le sem irom amit gondolok,mi a loszart kezdenek vele,tök egyedi az egész,apropénzt tudnak csak kihozni belőle,de kicsi ez az ország és ajánlom a tolvajnak hogy ne használja mert ha valahol meglátom tuti tarkonb@szom.
Nagyon sajnálom
Asszem a gumis topic-ban írtam, hogy mivel 1.6 mm alatt van a mélysége ezért elveszik a forgalmit, mivel a teljes futófelületen el kell érnie az 1.6 mm-t, hiába, hogy csak a közepe kopott. Nem érdemes ezzel szórakozni esőben ugyan ilyen miatt estem el...
Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni! A mai nap folyamán ellopták a motorom Budapest XII. kerületből, ha esetleg valaki, valahol ráismer kérem értesítsen ezen a számon: 30/5490936. A motor adatai: Suzuki DR 250 S, 1996-os évjárat, rendszám:UFB-255, alvázszám: SJ45A102775, motorszám: J425102781, színe:lila-sárga-fehér,jelenleg supermoto kerekek voltak a motorban.
pohi! lenne hozzád egy kérdésem: 50/67km/h-ért a 30e forint bűntetésen kívül mennyi pont jár? a pénzbírságot lehet-e csökkenteni vagy az most már ennyi? előre is köszi.
Beülök reggel a slozira tojni és az ujságtartóban a motorosmagazinok helyett......
Baba magazin,meg várandos anyák lapja,meg milyen krémet használjunk hogy ne csipje a baba seggét a kaka Magazin
Hát ennyit a házasságrol
Házasság mé rossz? najó, nekem az még nagyon távlati
El báttyó most megmondja a tutit,egy gumi akkor kopik el ha kijön a szövet,és minden gumi szar amibe nem tudod belenyomni a körmödet mert nem olyan puha
És aki miután kibuggyant a szövet nem füstöli le durranásig a gépről,az nem is igazi motoros hanem kukac
Nagyon sajnálom
m/s?