cs mert eddig nyugodtan közlekedtem 2 személlyel:D de már egyre több a felbukkanó rendőrautó éshát 2személy 50es motor csak M-es jogsi nincs meg a 2év gyakorlat és
így nemtudom h megéri e kockáztatni?
Kicsit visszaolvastam és az alábbi következtetésre jutottam:
mindenki tartsa be a közlekedési és egyéb szabályokat. Kész. meg KRESZ.
aki huncutkodni akar, mert mondjuk nem szeretne egy Busával 50-nel poroszkálni a 3-sávosban (mert a folyamatos kocsiáradat fellöki és kivasalja ), akkor hagyja nyugodtan sarasan a táblát hátul, amolyan olvashatatlan-azonosíthatatlan formán és kész. Foto? nem gond. megállítanak? az gond. de tiszta táblával is az lenne... Ha viszont csak objektív felelősségre utaznak, akkor jó mazsolázást a fotóhoz.
Tapasztalat 22 év motorozás után: bármikor hajszál pontosan betartottam a kreszt, 200m-en belül legalább háromszor akartak elcsapni. flottul közlekedem, ahogy a forgalom visz és nem vesztem el az eszem, semmi gond. arra azért mindig figyelek, hogy mások hogyan érzékelik, reagálják le az én közlekedésem. félreértés ne essék, nem állatkodom. de pl. Nagykőrösin kifelé M5 irányában 70 helyett szívesen megyek 90-et, mert ledúrnak a 0-sra igyekvő kamionok...
mindenki tegyen belátása szerint. de egy biztos: amióta objektív a felelősség, azóta hirtelen 10X annyi a járőr... érdekes. hol voltak eddig?
jaaa, és még valami: szeretném megkérni a tisztelt kollégákat, hogy a rendkívül állatiasan viselkedő mindenféle jöttment gastarbeitert ugyanúgy szedjék már le, mert az ugye in Österreich ugyanúgy megvan büntetve (ha nem jobban a "te szemét külföldi, idejössz szabálytalankodni" alapon), mint a hazai bürger. danke schön!
Gyerekek nekem a legjobb, nekem akkora tárolorekesz van hátul az ülés mellet hogy ezek mellé még egy komplett szerszámkészletet is be tudok tenni. kár hogy a másik oldala nem olyan de lehet hogy nem sokáig. üdv mindenkinek. bármi lehet jol jön a csomag, na meg ha kiég ott a tartalék, azért nekm árt pár szerszám is mellé.
Olyanról is hallottam... én ebben a hónapban még nem dolgoztam, nem tudom mi folyik Gyöngyösön! Majd hétfőn megtudom. A járőrverseny az valami futkározós dolog, az nem az én szakterületem.
Nem lehet, hogy járőrverseny? 3-4 hét múlva Nyíregyházán lesz az országos. Én is megyek kollégámmal ő lett itt nálunk az első én meg a második (most volt csütörtökön a verseny). Nem mintha sok esélyem lenne nyerni, de bulinak jó lesz.
Nekem befért egy H4+5w+10w a H4-es dobozában az ülés alá. Sőt, nekem a tárcsazárom is ott van.
Eü csomagom még nincs, de amit kinéztem az is be fog férni.
Ami biztos, hogy külön egyiket sem kell rögzíteni....szorulnak, mint állat!
Hát azt azért hogy könnyen befér nem mondanám, nekem GSR-em van csomag jó alapos megtaposás után is feszitette az ülésemet, izzókészlet zacsiba csomagolva bepréselhető nehogy beleköthesenek
Motorszalonok, nagyvas.hu, stb. 1000-2000 Ft az "A" kategóriás eü csomag nem nagy befér simán mindenki ülése alá. Izzókészlet biztosítékkészlet: nem muszály egy pakkot megvenni, pl:nekem az R1 hátsó lámpája ledes volt, ha az irányjelző is az lett volna akkor csak 1 db. H7-es és 1 db. helyzetjelző izzó kellett volna, mert minden fajtából 1 db. kell. Biztosítékot meg megnézed milyenek vannak és veszel, az meg már tényleg akárhol elfér, még az ülés alá ragsztva is.
Nem azt mondtam, hogy megbüntetnek, hanem azt, hogy megbüntethetnek. Csak itt már mindenki fel van háborodva azon, ha nincs rendben valamilye "mi az hogy ezért megbüntetnek?". Ha mindenért büntetnék akkor lenne még nyavajgás. Bár lehet azt kellene és akkor nem lepődene meg senki, és nem jönne a kérdés, hogy "ezért büntetnek.....multkor nem szóltak érte".
így nemtudom h megéri e kockáztatni?