Eltiltás meg némi készpénz, majd a szabálysértési előadó eldönti, figyelembe véve a szabálysértési előéletét. Nincsenek fix "árak" minden körülmény függő.
HmHmmm, látom nem uszom meg kiadás nélkül, de akkor inkább feszüljön egy uj gumi rajta, minthogy csekken adjam fel, vagy új müanyag idomokat kelljen venni, vagy még roszabb esetben keresőképtelen legyek
Tudtommal bemérni akár 1.5 km-ről is tudnak, de (értékelhető) fotót ennél közelebbről lehet csinálni. A fotó kb. 50 méterig ér valamit, de szinte sehol nem fényképeznek már!
Kamera, azon pedig van zoom! Így már több száz méterre "ellátnak".
középen enm mindenhol üti a 0,5milit sem, de nem az egész keréken, mert van ahol meg simám jó még, csak olyan mintha faralgattam volna vele, és itt-ott kopott meg
Helló! Kopik a gumim, legjobban középen, és kiváncsi lennék a rendőröktől mit kaphatok ezért, mmint ez még megfelel, vagy már nem, pénzbüntetés mennyi, mert ha mondjuk 30000-t ki kell csengetni, akkor már megéri az új gumi , picit sok kép, remélem nem tekintitek szemétnek,offnak
Bár nem nekem címezted, de válaszolok ha nem baj. Engedély nélküli vezetés szabálysértése, kap egy pénzbüntetést meg vezetéstől eltiltást. Az összeget az előadó dönti el, max 100e. Ha csak ez az 1 szabálysértés valósult meg.
Ja, tényleg: ha külföldi de uniós tagországból való járművet fotóznak le nálunk (vagy épp fordítva), azt vajon megbüntetik otthon?
Létezik ezzel kapcsolatban valami nemzetközi egyezmény?
Pedig az SCS-t nehezebb blokkolni mert sehol márhol nem használt impulzusokkal dolgozik, de az Ec** Las***** azt is megoldja 100%-osan. 60 papír. Még szerencse,hogy vannak jó barátok a szervnél tudunk tesztelni
Sziasztok!
Nekem egy olyan felvetésem, kérdésem lenne mi van akkor a törött kézzel vezetek? Kicsit off, mert persze autóról lenne szó.
Pohi vagy valaki?
Mik az ide vonatkozó jogszabályok? Én úgy érzem biztonságosan eltudom vezetni a gépjárművet.
Elvehetik érte a jogsim?
Tudtommal bemérni akár 1.5 km-ről is tudnak, de (értékelhető) fotót ennél közelebbről lehet csinálni. A fotó kb. 50 méterig ér valamit, de szinte sehol nem fényképeznek már!
Kamera, azon pedig van zoom! Így már több száz méterre "ellátnak".
Meg ugye ha véletlenül esőben kell menned vele, akkor bizony felúszhat....
Csere!
hány méteres távolságól tudnak bemérni értékelhető fotot csinálni?
kösszi!
Mennyi a bírság, ha jogsi nélkül elkapnak egy 750ccm-el.
Egyik kolléganőm pasiját elkapták és be vannak szarva, mi lesz ebből.
Mondtam neki, remélem jól meg is pofozták.
Létezik ezzel kapcsolatban valami nemzetközi egyezmény?
Nekem egy olyan felvetésem, kérdésem lenne mi van akkor a törött kézzel vezetek? Kicsit off, mert persze autóról lenne szó.
Pohi vagy valaki?
Mik az ide vonatkozó jogszabályok? Én úgy érzem biztonságosan eltudom vezetni a gépjárművet.
Akkor várok csaknem lesz gáz ja és legközelebb lassabban vezetek!