Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tényleg mostmár a kamera is gond lehet,vajon látja a sineket is és
be tud azonosítani?
Te, aki tilosban jártál? Egy szavadat sem hinnék!
ott mégnagyobb az esély rá
de jól feljelentelek ööö zaklatásért
Mostanában nagy divat lett az hogy alufóliával letakarják a moci rendszámát...arra harapnak a rendőrmotoros bácsik....
Azért még nem büntetnének engem.....
nem tudnak nyilatkozni mert hüvösön ülnek...
na azokon Te is ott fogsz virítani, miközben mutogacc és kiabálsz, hogy fotó fotó!
én is úgy értettem, villamossal. és minden lámpánál leszálltam
én nem kísérletezem, el akarok jutni A-ból B-be ( kiejt.: béjbe )
nem baj. vkit 1általán b.sztak már meg ezért?
örülj neki!végülis én is sokat mentem sinen(vasúttal ),addig nincs gond amíg
nem állítanak félre!de jobb ha nem kisérletezzünk,meddigtart a rendőrök türeleme...
az alapkérdés az volt mit kaphat ha elkapják!
Köszönjük a beismerő vallomást!
Majd kikeressük a térfigyelő kamerák felvételeit.
tavaly én hónapokon kereszül nap mint nap közlekedtem a sínen egyes szakaszokon, mikor
el volt dugulva az egész út. eccer sem állítottak meg, igaz zsarut se nagyon láttam.
persze lámpa előtt mindig visszajöttem. ugyanez buszsáv...
ja, pohi, nem én voltam
tehát végülis nagyban függ a körülményektől,ha pl.nagy dugó van és 1rövid időre
kimész és visszatérsz az kevésbé gáz,mintha ott száguldozol,és ilyeszgeted a gyalogosokat,
ha mondjuk bentáll a rendőr a dugóban lehet,hogy hagy elmenni,deha veszélyezteted
a környezetedet,akkor bekapcsolja a szirénát utánadmegy és az már gáz...
inkább ne használd,csak ha nagyon muszály akkor is rövid időre és figyelj,néz körbe!
na jó ..egyet ismerek:)
Jól mondja hornet6. Vagy le se szar, vagy szól hogy menj le, vagy megállít és figyelmeztet vagy helyszínibirságol 3-20e vagy feljelent ami meg szabsértési előadótól függ hogy mennyit ad. budapesten nagytöbségben a rendőrök leszarják a motorosokat, mert úgy sem tud velük semmitsem csinálni. Nem tudja kiszedni őket...motorosrendőrök szoktak inkább foglalkozni a mocisokkal, de aztok sem nagyon. viszont ismerek egykét rendőrt aki a motoroskra van kihegyezve...azért viszont egyik sem szokott szólni mert az autók között normálisan közlekedsz...
ismerjük a pesti dugót,én is mentem már sinen!csak akkor van gond ha elkapnak,
meghogy éppen kit fogsz ki,milyen hangulatban van+van-e még egyéb sulyosbító körülmény:
pl;nem tudot miattad elmenni a villamos...
jót irtam pohi?
de ami itt néha van, vegyünk egy szép nyári napot, 40 fok néha nem lehet kibirni,,,
teljesen katasztrofa ami pesten van, tegnap elmentem ujpestről arakpartra befujni a láncom, de ami rakparton volt pffffffffff
ÁÁááá nem csak villamos vezető
mi vagy te villamos!
ha elkapnak,az elég sok lessz neked forgalomtól elzárt terület!
plussz azért is gáz,mert a rendőr és a mentősök is azt használják!
örülhetsz ha meguszod helyszini birsággal:3-20ezerig,de ha keményebb
rendőrt fogsz ki feljelent az pedig 30-tól kezdődik...
hellosztok,

ha körúton a villamos pályán közlekedek mennyi büntire számitsak?
Úgyvan
a razzia eu-s pohi barátunk kénytelen kiállni az esőben is...
1-2rendőrtől talán még megtudnál lógni,de a rendőrség csapatmunka,hirtelen előbukanhatnak a
semmiből,és harapófogóba szoritanak!fuck-ot ne írj az csak feltüzeli az általában még rendes rendőrt is...
Naná, hogy én vagyok