Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van rendőr rokonom, ezér írtam oda hogy nem is ők tehetnek róla, de tény hogy van köztük sok patkány. Persze hol nincsenek kivételek
nem sportiskolás vagy véletlen nekik van zöld mellényük?!
Nekem ezen kívül még fényvisszaverő mellény is van
nem pénteken lessz nyílt nap?vagy ez csak rendőrségi?
...na akkor adhatnál 1tippet honnan vegyek ilyesmit?
tőlem még sosem kérték,pedig motorosrendőr is igazoltatot?
és tudom hogy ez nem a szerv hibája hanem az olyan motorosoké akik miatt ez lett
Pohi! Csütörtökön jössz a Hringre?
de megbüntethetnek érte?EZÉRT?pff...engem csak az dühít amúgy hogy más leragasztott rendszámmal járkál 200fölött,jogsi nélkül,nekem meg még a 125ösöm is tényleg 11kw,jogsim is ok, de mivel én megállok,meg rendszámmal (fogok) járok ezért rajtam meg a többi hasonlóan viselkedő emberkén csattan az egész.
Nekem az R1 hátsó ülése alá simán befért az eü csomag és az izzókészlet is, és még púpom sem volt ami alá még több fér.
Azért szólhatnak is mert meg kell világítani fehér fénnyel olyannal ami a rendszámot világítja és hátrafelé fényt nem bocsát ki közvetlenül.

Akár ott is trafizhatnak, mert nem kell megállítani senkit.
szerintem ezt a politika csinálja és a média fújja fel!
hiszen a törvényt az OGY szavazta meg(szocik),unióhoz igazodunk nem ?!
tiszta jó ez az unió,eddig semmi pozitív,csak bezárják a cukorgyárat stb!
a rendőrt is basszogatják!
nekem sok rendőr ismerősöm van,igaz nem közlekedési,nagyon jó arcok!
nem lehet álltalánosítani!
nem rád ,a faxosok lehet hogy olvassák amiket irunk és innen meritik az ötleteket,mi meg
addunk nekik 1csomó ötletet! 50-el=1est és 2-est használj és akkor nem dadog!
Sajnos elég nehéz mivel 50nél a motor is majdnem ledadog, ha feldobálom. Nem nekem biztos nem adtál tippet, én már nagyon várom augusztus 17-ét ott ki fogom élni magam. csak hazafelé ne meszeljenek le
...azt azért megnézném hogyan tartod az 50-et?
az 51-es utat,ujjítják végig kint van a 40-es tábla,pedig késsz az út és jó minőségü ragadós aszfalt,
ráadáűsul nincs is forgalom mert az elején áll mindenki ahol félpályás lezárás van!
ott még az autósok is 80-90el mennek,remélem most nem adtam tippet,hogyan lehet itt szabályosan
közlekedni?ez indokolatlan forgalomfeltartás!
még tavaly összel,de januárban kaptam meg a határozatot 147el a váci uton ujpesti vasuti hid után a kutnál álltak. Az elöadó annyit mondott példát statuálnak, de most nem usznám meg ennyivel, de legalább a részletfizetésbe belementek, nem szoktam sietnio a városban bár az egyliterest nehéz kordában tartani No mind1 a lényeg hogy most már jobban fogok figyelni. üdv
maj 1 előtt vagy után?mennyivel hol?
Szánalmas amit csinálnak, eddigse bírta senki a rendőröket ezután meg... De végülis nem a rendőr tehet róla, legalábbis nem az aki mér. Híradóban egyik nap az volt a nagy hír hogy a nap fogása autópályán 155, húúúha ez aztán nemsemmi! Az meg hogy olyan helyeken mérnek ahol csak a lehúzás a lényeg no comment.
Az meg hogy szopatott a 3 fakabát undorító, elbújnak a jelvény mögé úgy tudnak arcoskódni.
azon a szakaszon nagyon sok haláleset történt,motoros!
szerintem ki vannak hegyezve,de ha minden rendben volt miért szarakodnak?!
Na erröl ennyit minden látszik, ugyhogy egy megoldás marad be kell tartani a szabályokat, én most fizetem be a 2 részletet a birságombol (90E), hál istennek legalább részletfizetést kaptam. . De elhihetitek egy darabig biztosan betartom a sebességhatárt, majd kunmadarason "viritunk" remélem oda nem tesznek. üdv mindenkinek
háát nagyon kedvesek voltak veled!
és ráadásul minden renben volt!
nekem még 1segélycsomagom sincs,nemhogy izzókészlet!
kiváncsi lennék hány motorosnak van ilyen,és hogy rakod be pl:1rr-be?
hát mégiscsak a busz marad!
Látszik minden ami kell, és még a fény sem zavarja legalább annyira. Nem kétforintos kamera van beépítve.
infra kamerákkal mérnek sztem
Haha!

Működni biztos működik (mert nem napelemes),csak az a kérdés hogy látszik-e vmi a felvételen!
Nem kell hozzá infra vagy vmi?
Ja,nem (infra) szaunára gondoltam!
Mit kell mérni?
Mérleg...mérőszalag...stb.
Ha sebességmérőre gondoltál, az működik sötétben is. Nem napelemes!