Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, és ha valaki tudja hogyan működnek ezek a lézert zavaró cuccok, elmagyarázhatná a fizikáját.
Ezzel kapcsolatban:
ezeknek a készülékeknek (mármint a detektorok) birtoklása és használata egy 2003-as kormányrendelet értelmében nem tiltott.

Namármost, az a fajta amelyik előre jelez neked (hogy valahol mérnek) ugyebár arra szolgál, hogy figyelmeztessen és te lassíts az adott szakaszon.

De a másik fajta készüléknek (amelyik elvileg zavarja a mérőberendezést) a tulajdonosa lesz.rja a trafit, nem fog lassítani, hisz úgysem lesz értékelhető az adat róla. Szóval ezek sem tiltottak?

A boltokban ugyanis mindkettő megvásárolható.
és véletlenül nem tudsz pár helyet, ahol be lehet ilyesmit szerezni?én eddig csak autóra láttam és nem tudom,hogy az jó lehet e motorra...
még egy kérdés:csak hátra,vagy előre is ajánlatos egy ilyen zavaró biz-bazt rakni?honnan tudnak bemérni(rendszám elvileg hátul van,szal... )
Előre is kösz!
Helló MIndenki!

Ha már így felhozódott a személyszállítás én is kérdeznék róla vmit:
Néha én is elviszem a barátnőmet robogózni a kávédarálómmal, Tom, h nem igazán szabályos, de eddig nem volt belőle gáz.
Nos ha mégis szembetalálom magam a rend őreivel mit kaphatok érte.(ha jól tom most szigorították a pénzbüntit).
Nem túl gyakran fordúl elő, úgyhogy még néhány tizest bevállalnék, de a jogsim az kéne.... elvehetik érte?
Ja és még vmi: A rendszámozás után rendes RENDSZERES műszaki vizsga kellesz a robogókra is, mer ha már szopatnak inkább nagyobbra váltok, és akkor a barátnőmmel se rizikós?.....

....tényleg A jogsival se lehet 2 évig szállítani....mi van ha mégis megteszem?
ismerősök a kocsikon látható kék, meg mindenféle világításhoz hasonlították, amik szabálytalanok.
itt már sosem lehet tudni.
Az nem pont a még jobb láthatóság miatt van? ha azért megbüntet, akkkor körbetekerem magam karácsonyfaizzóval, és úgy motorozok
igen, állítólag 40 km/h felett villog. nem kell bele elem, a szél hajtja.
csak kérdés, hogy a rendőr ezt mivel jutalmazná?
a sepesos cucc csak világít
kitudja amúgy ha kezdő jogsival viszek utast és amúgy minden ok azért mit kaphatok?
Amikor a szar jelez, akkor veszi a jelet ami a gépből jön kifele, és nem küldi vissza. A sapkára szerelhető dolog nem hiszem hogy ér valamit, mert nem a sapkát célozza meg a kezelő, hanem a motor elejét, és a lézernek van egy szórása. Tehát ha már elég közel van a célpont, akkor már elegendő sebességre vissza lehet fékezni.
jogos
A halak a vizekben élnek nem a a börtönben
Te jó ég mik vannak, és ez mit csinál? Csipog, ha traffipax-ot érzékel és arra kényszerít, hogy lassítsunk
És ez tényleg tud müködni nem ugy van hogy amikor az a szar jelez már késő és az összes készülék lézeres jelet bocsájt ki amit ez az izé érzékel,szoval hogy is van ez
Sziasztok!

A sisakra lehet kapni valami villogó szerkezetet.
Szerintetek a rendőr mit szól hozzá?
Kishalak vannak a börtönben. A nagyok és akik nem fértek be sokkal többen vannak sajnos!:P
Nálunk nem illegális, motorra már van 60-ért ami jó. Külföldön nem szeretik.
Sziasztok!
Az ilyen lézer blokkoló trafipax detektorokról tud valaki vmit(azt tudom,hogy illegális ).Használ esetleg valaki ilyet motoron, illetve valóban működő szerkezetek ezek?
Jah, ez felénk is menő duma! Menjen be a böribe és nézzen szét kikkel van tele. Vagy ők biztos maguktól mentek be.
Motoros és gépkocsis ügyességi verseny volt.
Ezt miért gondolod? Ez is a tipikus állampolgári dumák eggyike "nem velem kellene foglalkozni hanem a nagy fekete bmw-sekkel, meg a cigányokkal, gazdagokkal, tolvajokkal". Hát velük is van foglalkozva. Mindenkivel van aki szerintem szabályt, törvényt sért és én látom.
Miért nincsen rendszám? Azért, mert smkp., vagy azért mert leesett? Ha pedig csak M kategóriád van az nem ér semmit. Ha smkp-val viszel utast, akkor az csak kisebb fokú szabálysértés. Ha motorral viszed az M kategóriával, az egy engedély nélküli vezetés, itt az utas már elenyésző a büntetést tekintve. Mind a két esetben jobban járhatsz ha csekket kapsz. Még jobban ha nem követsz el olyan dolgot, amivel meglehet büntetni.
Az M (moped) jogsi nem számít gyakorlatanak. A miértjét ne kérdezd, szerintem is köcsedék dolog, egy cipőben járunk. Utast meg viszek így is, úgy is, tedd Te is azt.
Ha 125össel viszek személyt,betartva a sebességet mindent, de megálítanak (mert mért ne) akkor megbüntethetenek?2év gyakorlatnak ott az Mes jogsim