Jah igen, nem szoktam. Ott csak akkor lazulnak, amikor a gyakorlópályán elérkezik az ebéd ideje. Tétényben a lőtéren. Én pedig soha nem lazulok. Ezt örökre... jegyezd... meg!
Jó jó, de érted a problémám, nekem konkrétan 395kg a max amit vontathatok. Honnan szerzek egy olyan futót, amivel vontathatók? 395kg alatt kell lennie az ösztömegének, és felférjen két motor, nem láttam egy ilyet sem… Pffff… Atyám…
Nekem is lenne egy kérdésem, esetleg valaki tudja a választ. Sikerült végre egy vonóhorgot felrakatnom, hogy tudjam húzni a mocit, viszont nem teljesen értem a dolgot. Ha a forgalmiba megengedett legnagyobb vontatható össztömeg pl 500kg, az utánfutó mondjuk 120kg a rajta lévő motorok össz 200kg akkor az összesen 320kg. Tehát bőven 500kg alatt vagyok, én arra gondolnék, szabályos vagyok. Viszont ha az utánfutó forgalmijában a megengedett legnagyobb össztömeg pl 700kg, akkor hogyan állapítja meg a rendőr, hogy hány kg van az utánfutón? Csak azért kérdezem, mert nekem azt mondták, azt Őt nem is érdekli, mert az utánfutó megengedett legnagyobb össztömegét veszi figyelembe, ebben az esetben pedig szabálytalan vagyok. Akkor most ez hogy is van? Olyan utánfutó kell, melynek a megengedett legnagyobb össztömege nem haladja meg a kocsi vontatható össztömegét? De ennek így mi az értelme..
pohi!
nem motoros eset,de bünti:1hónapja voltam kint ausztriába túrázni gyalog(vonattal),
és elfelejtettem vinni személyit,a vonaton igazoltatás:minden iratom volt(jogsi,lakcímkártya stb.),
erre úgy néztek rám mint vmi bűnözőre,felirták az adataimat+bőszen telefonáltak aztán elviharzottak,
egy kukot sem értetem mit mondanak...aztán most kijött 36euro bünti.
szerinted mindenképpen ki kell fizetnem?vagy ha nem lessz következménye?bocs,hogy ilyesmivel zargatlak!
Sajnos olyan kategóriát vezettél amire nem volt érvényes vezetői engedélyed. Gondolom ezt te is tudtad. Ugyan azt a büntit szabhatják ki mint ha kocsit vezettél volna.
Sziasztok! Két napja vettem egy 400as motort és ma elmentem vele tankolni (első utam volt vele) és a benzinkúton mellémállt a rendőr. Jogsim csak 125-ig van, holnap tervezem a beiratkozást korlátlanra. A rendőr valami feljelentést magyarázott. Ebből milyen büntetésre számíthatok?
Az említett helyen egy ház előtt álltak a füvön aztán megelégelte a házigazda és kiment sövényt nyírni... A földig levágta úgyhogy oda egy darabig nem bújnak.
Hát azért felénk mérnek ott ahol balesetveszély van. Domb tetelyén elágazó 60-as tábla. Falu közepe.....mittomén mindenfelé, de azt nem lehet mondani, hogy 30-asra lennének ráállva. Van mikor megkéri őket a polgármester, hogy x 30-as utcát mérjék már mert sokan szarnak a táblára és 100-al csapatnak végig. De nem szoktak sokáig ott lenni max. 1 óra. Ők sem szeretik....
Még egy kicsit visszakanyarodva a témához. A rendőrök sem ott mérnek ahol indokolt lenne hanem a mittudoménmiért kijelölt és soha balesetet nem látott kertvárosi 30-as zónába bújtatják a lézert. Ha a zsarut is a pénzbeszedős helyre küldik akkor mi lesz a maszek gecikkel?
Vagy elszaporodnak a Ghostriderek akik "civilben" egy CG125-tel csettegnek melóba, aztán ha nem bírják tovább előkerül a festetlen pályaidomos, jelzés nélküli ZX-10R és kezdődik az eszelős csapatás. Ha túlélte, másnap megy újra melóba 20/30/40/50/60/70/90-nel a csettegővel
Ja Ifával megyek majd a pályára.
beleírtad a választ is a kérdésbe
nem motoros eset,de bünti:1hónapja voltam kint ausztriába túrázni gyalog(vonattal),
és elfelejtettem vinni személyit,a vonaton igazoltatás:minden iratom volt(jogsi,lakcímkártya stb.),
erre úgy néztek rám mint vmi bűnözőre,felirták az adataimat+bőszen telefonáltak aztán elviharzottak,
egy kukot sem értetem mit mondanak...aztán most kijött 36euro bünti.
szerinted mindenképpen ki kell fizetnem?vagy ha nem lessz következménye?bocs,hogy ilyesmivel zargatlak!
Nem kell sok idő és közkézen fognak forogni a kukkolók rendszámai.
Nem rendőr úgyhogy "csak" STS és nem "hatóság elleni".