Van, "Echo Lasertek" a neve, kb 60.000Ft és előre-hátra van egy-egy érzékelő/blokkoló fej, szinte tökéletesen befedi a motort. Gáz csak akkor van, ha elmész közvetlen közel a bokorban bújó traffi előtt és az távolodóban simán megmér mert 50méteren belül már nem 100% a blokkolás mivel ott még igen keskeny a lézernyaláb. Viszont ha bárhonnan messziről rádmérnek, egyből jelez(akár 1500-1800méterről)/blokkol tehát le tudsz időben lassítani. Radaros traffi ellen viszont értelemszerűen nem jó semmire, azt csak jelezni lehet de az kényes ügy mert a radardetektor jelzi neked még a benzinkutak automata ajtajait is jó messziről
hát, én a Rákóczin, a buszsáv bal szélén járok, és még nem volt gond. Mondjuk a kamera ott is zemből mér......és inkább megyek ott, minthogy elüssenek.....
Törzskönyvből nem kell új, mert azon nincs rajta a rendszám. Viszont a biztosításon rajta van, gondolom azt csak simán átkönyvelik, legalábbis remélem nem kell még azért is plusz pénzt fizetni.
Hát ezt az elvesztésre írtam, ha csak rongálódott akkor szerintem nincs akadálya a cserének, de irány az okmányiroda vagy egyszerűen csak csörögj oda nekik és kapásból megmondják kicserélik e ha a régit leadod.
Szia!
Ez igaz arra az esetre is ha rongálódott? Még a jó múltkor kiszakadt a rendszám a helyéről, és kitört belőle egy darab. Következő hónapban jár le a műszaki, nem ártana egy újat kérnem, ezek szerint akkor drága mulatság lesz.
Nem tudok csak simán egy új az eredetivel azonos rendszámot kérni, a régit pedig leadni?
Szerinted? Naná, hogy nem. Sőtt mivel mindenki piszkoskodik, azzal, hogy épp most hagytam el és eddig el volt nézve a dolog. Így szerintem mindenki fel lesz jelentve és akkor tárolódik az anyag a rendszerben és adja magát a dolog a szabálysértési előadónál, hogy ha valaki többször elhagyta a rendszámát és bejelenteni nem jelentette be soha, mert ugye ha 2x veszíted el autónál akkor újat gyártanak le és az húzós pénzösszeg, motornál ha egyszer elveszik akkor már rögtön új legyárttás van új forgalmi törzskönyv egy 20-as. Bár ki tudja melyik éri meg jobban pénzügyileg...... De én szerintem a szabályos közlekedés a legkifizetődőbb.
A spiclik országa vagyunk.
Tehát jól olvasható állapotban vagy köteles tartani, ha meg van fakulva köteles vagy lefesteni vagy kicserélni.
mert hát idővel lekopik.
De azért köszi az infót.
Ez igaz arra az esetre is ha rongálódott? Még a jó múltkor kiszakadt a rendszám a helyéről, és kitört belőle egy darab. Következő hónapban jár le a műszaki, nem ártana egy újat kérnem, ezek szerint akkor drága mulatság lesz.
Nem tudok csak simán egy új az eredetivel azonos rendszámot kérni, a régit pedig leadni?