Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha megállítanak, az más, akkor bukta az ember... De ha pl. rendőr van trafival, és szemből mér, azzal is vigyázni kell, mert lehet, hogy nem állít meg, de utánnad fordítja a kamerát, és hátulról is csinál képet. A legutóbbi MOBITT tréningen mondták a rendőr bácsik, hogy most kaptak néhány ilyen szuper készüléket... 1800 m-ről képet csinál.
Lehet eljön majd a sötétség ideje, és mondjuk minden kocsiba és motorba GPS-t kell építeni (kötelező mint a műszaki), és ha átlépi a sebességhatárt az adott területen, már postázzák is a hátszámjegyű csekket.
Köszi. én is így gondoltam, de hátha kitaláltak már erre is valami szarságot. gondolom ha utána megállítanak akkor azért megbüntethetnek nem?
MOBITT-on saját géppel kell menni, mondjuk szerintem értelme is csak ennek van, mert minden motor más, és elvégre az ember a sajátján kell, hogy megtanuljon motorozni... Ha félti az ember a fényezést, akkor egy bukógomba nem árt, vagy le kell ragasztani a kiálló részeket...
Mitől? A trafipax nem bántott még senkit sem.
Egyébként ha arra gondolsz, hogy kapsz e levelet akkor a válasz: nem. Mivel szemből készült képnél nincs azonosító.
Lassan már 3D-ve vesznek, kitudja.
Csövi, ha szemből csinál képet, akkor le van tojva. Viszont van hátulról fotózó trafi is...
Ez meg én.
Egyébként igen, pont olyan, mint a rutinvizsgán: bólyákat kell kerülgetni... (Sőt könnyebb is, mert indexelni és hátranézni nem kell... )
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy amiket szoktam látni trafipaxokat, mindegyik szemből fotózott. Akkor a motorosoknak nem kell félni?
Ezek pl. oktatók. Ember legyen a talpán, aki utánnuk csinálja.
De pont olyan mint a rutin vizsgán, csak a bóják nem 5 méterre vannak egymástól
Az biztos nem olyan, mint a rutinon amikor a bolyát kerülgeted. Azt a részét szerintem lehetne szigorítani, talán kevesebb lenne a motoros baleset. Láttam már 1 hónapos jogsival, remegő fiút egy 600-on, alig bírt megfordulni.
Sajáttal. Kérhetsz is, legfeljebb senki nem fog adni.
ott saját géppel megy az ember?vagy kérhet motort?
A MOBITT képzés nagyon jó, én már voltam sokszor, csak ajánlani tudom! (Nah, ott azt is megmutatják, mit tud egy motoros rendőr... )
Mi kell ahhoz, hogy valaki motoros rendőr legyen? Hmm.. motorozni egész nap, vontathatok 50 motort egyszerre, szirénázva szelem át a várost, próbáljon csak megelőzni valaki, tuti megbüntetem. Jól van na, csak vicc volt, e-mailben faggatózok majd tőlük.
Na most így nem tudom elmagyarázni... elég sok gyakorlat van. A mi alapoktatásunk 2 hetes...
Mesélhetnél róla egy kicsit? Engem érdekelne ez a dolog, csak nem látom át, mire elég pl az utolsó, hamadik színt. Ez az a színt, ami pl egy motoros rendőrnek kell? Vagy lehet még fokozni a dolgot?
Igen. És elmegyek kenyér!
Mobittra? A google egy találatot hozott be, egy fórumot, csajokamotoronponthut.
csak-csak
Felmész a mobittra és ott megtalálsz mindent.
Pedig az nem árt néha, de így már érthető. Kíváncsi lennék arra a pályára nagyon, csak jókat hallottam csak felőle. Az első képedről jutott eszembe.