Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mármint milyen előrejelzési adatok? Hogy 3 napos razzia lesz? Kizárt, esni fog az eső, Pohiék meg finnyásabbak annál, hogy kiálljanak az esőbe
Haloo! Mennyire pontosak az előrejelzési adatok?
Dávid.....bakker elgondolkodtam ki lehet az, de rájöttem
Naná 3 napos európai Akció van. Csütörtök, péntek, szombat Csak lassan óvatosan....
Gondolom a Lassíts! felvillanó táblákra gondolsz. Törökbálinton van egy, ami felfelé csal rendesen. 50-nél simán kiírja a 60-at is, de ezt most nem pontosan mondtam.
Ez tényleg jó, de nem akarok a témába ennyire belemélyedni Inkább megyek lassabban
Ezen a honlapon sok hasznos infot találhatsz a mérőműszerekről: http://sebessegmeres.info/tech...
Ha már ilyen jól összejött két fejérkabátos !
Egyébként mocival engem még soha nem büntettek meg (pedig már vagy 5x megállitottak)(kocsivasl is talán 2x)
Hogy van az hogy mocival a kihelyezett sebességmérők nem mérnek, pedig néha kiváncsi lennék mennyit csal az órám (vagy az övég)- Nem a rendörségire gondolok.
Túl kicsi a visszaverő felülete a motornak meg a motorosnak? Igy müködnek a rendőrségi mérők is? Lazernél gondolom ez nem igy működik, ha nektek olyan van?
Pohi: Pénteken hazaviszem a gépet. Mértek majd arrafelé?
Felénk is -3 a Fámának. Az olyan sok néha
Filmet néztem, de megyek is mert estére helyszínelek, vagyis remélem nem, de bent leszek
A mérőműszer általában + - 3 km/h csalhat, de ez minden esetben jóvá van írva az állampolgároknak, még a ponthatárnál is. Tehát ha 63-al vesznek fel akkor 60-at nézik és nem jár pont érte. Legalább is felénk.
Meg kell várni Pohit, hogy ő mennyire szokott büntetni Most még azért nem szól hozzá a témához, mert biztos szolgál és véd
Sakkor az van, hogy nincs. Egyelőre ezeket az értékeket kell beállítani. Szvsz ezelőtt sem mértek nagyon 63 alatt az 50esnél. Most egy kicsit megemelték a határt. Persze ettől függetlenül még lehet feljebb is tenni, nem muszáj pont a 30%-tól mérni. Én hallottam olyan gyorsforgalmi útszakaszról, ahol kihagyják a 10-20-30%-ot, mert nem lehetne annyit feldolgozni, mint ahány gyorshajtó van ott. A "kintfelejtett" tábláknál mérni pedig etikátlan. Felénk ez nem is divat. Ráadásul könnyen visszanyalhat a fagyi.
Amíg olyan táblákkal találkozok egy oszlopon, hogy Előzni tilos! alatta a Mozgó járművekre vonatkozó tilalmak vége! akkor miről beszélünk?
Milye érdekes, hogy egészen a 100-as tábláig +1kmh 170.000ft.-ba is belekerülhet. Lehet abból van a legtöbb...
lehet 30as tábla volt
Hát érdekes dolog ez a gyorshajtás, mert az egyik haverom 62-vel ment és megbüntették.
Juhu
Ha mégis majd hivatkozok Rád
Ennyi belefer, mert csalhat a meromuszer is! Szoval ha kicsi a tullepes, azert nem jar bunti.
Szerintem tuti, hogy hamarabb fogja egy rendor kiszurni a tabladat es ezert jol megbuntetni, minthogy megusznal a segitsegevel egy gyorshajtast! Hanyszor buntettek meg eddig gyorshajtasert? Es hany rendor mellett mentel el? Ha csak 5%-uk kiszurja a tablat, es utannad megy, mar nem olyan jo biznisz letakarni a rendszamtablat... Arrol nem beszelve, hogy esetleg valamelyik joakarod feljelent, amilyen idiota orszagban elunk...
Sakkor mi van ha 50 helyett 63-al, 130 helyett 140-el megyek akkor nincs bünti?
Köszönöm a gyors segítséget!
Szia! Pohi nem tud semmit :-) Amúgy kb 30ezer Ft bírság. De nézd meg ezt a linket: http://www.origo.hu/auto/20080...
Sziasztok! Pohi vagy aki ezt vágja ! Meg tudnátok mondani hogy mire számíthatok lakott területen beleül 50 helyett 70 ért? Köszönöm