Gondolom a Lassíts! felvillanó táblákra gondolsz. Törökbálinton van egy, ami felfelé csal rendesen. 50-nél simán kiírja a 60-at is, de ezt most nem pontosan mondtam.
Ha már ilyen jól összejött két fejérkabátos !
Egyébként mocival engem még soha nem büntettek meg (pedig már vagy 5x megállitottak)(kocsivasl is talán 2x)
Hogy van az hogy mocival a kihelyezett sebességmérők nem mérnek, pedig néha kiváncsi lennék mennyit csal az órám (vagy az övég)- Nem a rendörségire gondolok.
Túl kicsi a visszaverő felülete a motornak meg a motorosnak? Igy müködnek a rendőrségi mérők is? Lazernél gondolom ez nem igy működik, ha nektek olyan van?
A mérőműszer általában + - 3 km/h csalhat, de ez minden esetben jóvá van írva az állampolgároknak, még a ponthatárnál is. Tehát ha 63-al vesznek fel akkor 60-at nézik és nem jár pont érte. Legalább is felénk.
Sakkor az van, hogy nincs. Egyelőre ezeket az értékeket kell beállítani. Szvsz ezelőtt sem mértek nagyon 63 alatt az 50esnél. Most egy kicsit megemelték a határt. Persze ettől függetlenül még lehet feljebb is tenni, nem muszáj pont a 30%-tól mérni. Én hallottam olyan gyorsforgalmi útszakaszról, ahol kihagyják a 10-20-30%-ot, mert nem lehetne annyit feldolgozni, mint ahány gyorshajtó van ott. A "kintfelejtett" tábláknál mérni pedig etikátlan. Felénk ez nem is divat. Ráadásul könnyen visszanyalhat a fagyi.
Amíg olyan táblákkal találkozok egy oszlopon, hogy Előzni tilos! alatta a Mozgó járművekre vonatkozó tilalmak vége! akkor miről beszélünk?
Szerintem tuti, hogy hamarabb fogja egy rendor kiszurni a tabladat es ezert jol megbuntetni, minthogy megusznal a segitsegevel egy gyorshajtast! Hanyszor buntettek meg eddig gyorshajtasert? Es hany rendor mellett mentel el? Ha csak 5%-uk kiszurja a tablat, es utannad megy, mar nem olyan jo biznisz letakarni a rendszamtablat... Arrol nem beszelve, hogy esetleg valamelyik joakarod feljelent, amilyen idiota orszagban elunk...
Egyébként mocival engem még soha nem büntettek meg (pedig már vagy 5x megállitottak)(kocsivasl is talán 2x)
Hogy van az hogy mocival a kihelyezett sebességmérők nem mérnek, pedig néha kiváncsi lennék mennyit csal az órám (vagy az övég)- Nem a rendörségire gondolok.
Túl kicsi a visszaverő felülete a motornak meg a motorosnak? Igy müködnek a rendőrségi mérők is? Lazernél gondolom ez nem igy működik, ha nektek olyan van?
Amíg olyan táblákkal találkozok egy oszlopon, hogy Előzni tilos! alatta a Mozgó járművekre vonatkozó tilalmak vége! akkor miről beszélünk?
Ha mégis majd hivatkozok Rád