Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem hajlítom, nem is takarom, úgy van ahogy volt. Városban nem kell annyira tolni. Ötleteket pedig nem fogok adni ha mégis rámértek szemből.
ez nagyon kemény akkor kapunk megint 1jó kis razziát!
tehát te is hajlítod?!
nem mutatsz jó példát!
de jobb 1szabálysértés miatt fizetni,mint mondjuk 300ezret!
amit könnyen össze lehet szedni 30v40es táblánál,országúton!
Lehet félreértetted? Itt a nálunk is forgalomban lévő, ám csak vitrinben látott szöges útzárról beszélek.
Tudom miről beszélsz!
Aki miatt hirtelen elmegy a guminyomásom , az minél előbb jelentkezzen a tanu védelmi programba.
sziasztok attila vagyok és 21 éves 1 hónapja vettem 1 gs500 at a korl jogsival még nem igazoltak le a rendőrök de sztem nem szólnak semmit ha nem húzod neki:):):) a tegnapi nap az én bal szerencsém volt mert el buktam a mocival s 1 pár dolog le tört róla pl:indexek első hátsó lámpa kilométer óra ki repült a helyéről a hátsó idom az ülés alatt darabokra tört! motorikusan nem lett baja csak minden ilyen alkatrész vagy el tört vagy meghibásodott!a csuklóm 2 felé tört s mind ez 1 egyenes szakaszban történt 60km/h nál el kezdett szitálni a motor és húzott le az ut jobb oldalára bele mentem 1 gödörbe és aztán 1 szántáson keltem föl nem kell ahoz száguldozni h nagyot essen az ember valószinüleg el bambultam vagy meg csusztam valamin már nem emlékszem! kérem ha tudna valaki segíteni azzal h esetleg tudna ajánlani valami jó boltot ahol olcsón be szerezhetem a cuccokat akkor meg köszönném vagy ha van gs500 naked motorhoz alkatrésze kérem segítsen kívánok mindenkinek biztonságos és baleset mentes közlekedést tényleg óvatosan előre is köszönöm a tel számom 06306182102 sziasztok
Azért hozzátartozik, hogy elmebeteg módon tudnak kilépni az útra, mintha az övék volna az egész úttest.
Már nem kell megállítani gyorshajtás miatt senkit. Ha viszont megakarnak állítani, célszerű megállni. Én pl. mindig felkészülök arra, hogy tovább akar menni... próbálkozni lehet. 5ből 1x sikerül is. És elég rossz ha a gumikból elmegy hirtelen a nyomás.
Egész héten 30-al, meg 50-nel poroszkáltam a Masterral a sok fos trafi láttán.
(a 30-as tábla vonzza a trafit)
Lehet, ha holnap motorra ülök lef..om és nem állok meg.
Mondom lehet, majd az adott helyzetben eldöntöm.
Hát most jött el az az idő, hogy akik eddig a trafi láttán egykerekeztek, nagygázt húzva beintve elhúztak, kamerára lesznek véve. Ezt maguknak csinálták és az összes motoros megissza a levét aki gyorsan hajt, mert a trafisok sem felejtenek ám. Kiemelt figyelemet fordítanak a motorosokra a általuk korábban elkövetett sérelmek miatt.
Ez biztos sokat használt a menekülő motorosok megitéléének
Intézkedő rendőrt gázolt egy motoros
MTI2008. 05. 17.,
Egy rendőrjárőr sérült meg abban a balesetben, amely a Borsod megyei Mezőkövesd és Szentistván között történt szombaton délután - tájékoztatta az MTI-t a rendőrség. Az elsődleges információk szerint a járőr három motorossal szemben akart intézkedni, az egyik motoros azonban ráhúzta a járművét az intézkedő férfire. A motorosok a történtek után elhagyták a helyszínt, később azonban a gázoló visszatért a balesethez. A rendőr sérüléseinek súlyosságáról egyelőre nincs pontos információ, a helyszínelés tart.
Azért a zsebhez nyúlás dolognál sajnos még nem tartunk. Viszont figyelembe kell venni, hogy egyre több a fiatal rendőr, akik azért annyira nem hülyék mint ahogy a viccek tartják. Kivételek persze mindenhol vannak...
egyébként ugyeha ha menekülsz nem tudhatják a rendőrök,hogy
bünöző vagy-e vagy csak csínytevő!és alapból a rosszat feltételezik!
tehát bünözőként kezelnek addig amíg ki nem derül ki az ellenkezője!
mostmár 1-re jobban képzik a rendőröket és ha a zsebedhez nyúlsz lelőnek.
aztán már utólag hiába derül ki,hogy ártatlan vagy!
ez a való világ!
Kilehet dumálni... én ráfognám Uri Gellerre.
szeva z3!részleteket nem fogok mondani,ezt csak intő példának írtam le
a meglógással kapcsolatban!
...tehát a hajlítás:szabálysértés?!
szerinted mit kaphat,vagy mire számítson akinek megvan hajlítva a rendszáma?
Akkor lesz egyedi azonosítójel meghamisítása bűncselekménye, ha eltávolítod, vagy egyéb módon meghamisítod. Ha olyan koszos a sártól, hogy nem lehet kiolvasni, akkor az egy KRESZ (5. §) szabálysértés. Ha nem megfelelő pozicióba van felszerelve, akkor az egy KöHéM rendeletbe ütköző szabálysértés.
Múltkor láttam egy motorost, akinek a motorján olyan rossz volt a vízelvezetés, hogy a sarat a rendszámtábla középső két karakterére csapatta fel.
te jó ég!Mit csináltál Te?
nem tudni hány éves vagy,de már nem gyerek!
jobb támogatni(sajnos),mint kijugatott háttal feküdni az intenzíven!
rám fegyvert is fogtak,de olyat is hallotam,hogy egy enduróst menekülés közben hátbalőttek!
mára minden megváltozott a gyerekori csínyekért már drágán fizetünk,
a rendőrök is keményebek és feszültebbek és jobban is képzettek!
nekem az volt a szerencsém,hogy az 1ik volt határőrrel eggyütt szolgáltam!
most lehet,hogy csak 1hulla lennék a kékfényben!
én gyerek koromban sportot űztem a rendőrök szívatásábol mindig elhajtottam semit nem tudtak
csinálni az óta meg javultam nem hajtottam el és sok forintal támogattam őket, akkor most mejik
a jobb
...szerintem inkább várd meg mit mond pohi és patrol!
én is olvasatam az írás 2005-ös,szerintem elavult történet!
a lehajtott rendszámtábla,mindíg attól függ,milyen rendőrt fogsz ki!
a meglógástól óva intelek,nekem volt 1ilyen ügyem,filmekbe illő üldözés,
és a végén útlezárás!ha megállok olcsón megúszhattam volna,ez
felér 1számüzetéssel!akkor gondolkodtam kimegyek a légióba(újra)!
most már sokat fejlődött a jard,azt is kamerára veszik hányat fingottál és
ha megfognak,akkor nagyon jó ügyvéd kell!
egyre jobban rászállnatak a motorosokra,köszönhetjük a mecseki balhénak
és az ehhez hasonló ügyeknek!
Megvolt köszi
olvass vissza itt kb 18-ik oldal