Nem arra gondoltam, hgoy nem tud elkapni. Hanem, hogy ha cammog csak a forgalommal kékfény nélkül, nem fog mögém gurulni és nem fogja onnan kiszúrni a feliratot és nem fog ezért elkezdeni üldözni. Nem azért mert nem tud motorozni, hanem mert ő 60-al megy én pedig 70el.
Ne legyenek illuzioid, a mocis rendor utoler... Nagyon is utoler... Jobb veluk nem packazni, mert ugy kozlekednek azokkal a marha nagy dogokkel, mint ha csak bicikli lenne... (es ezt nem a sebessegre ertem...)
Aha! Fél literes kóláspalack gumicsővel (pici lyukkal a végén), irányba állítva. Ha tele van, különböző okokból benne marad a voda, de hogy ha kell elég csak erősen megszorítani a flakont
Ja a sár a király! Olcsó, és ha lejön újragenerálható könnyedén.
Arra gondoltam, hogy kombinálni kéne valami öblítőberendezéssel (pl. autó ablakmosómotor).
így ha igazoltat a rendőr, mire megállsz, egy gombnyomás és már le is mostad a rendszámot, ergo nem lehet kifogás.
Eltiltás + pénzbüntetés, választhatsz. Ha inkább fizetnél jelezd, hogy a munkádhoz elengedhetetlen a jogsi, akkor azt a részét minimálisra veszik a pénzbünti kárára. Én 16 évesen fordítva csináltam, fél évre tiltittak el a járművezetéstől (!), ami még biciklire is vonatkozott, de a bünti csak 10e Ft volt
erre kaphatol vezetéstől eltiltáson át - ami súlyos hónapokban is mérhető és ez idő alatt jogsit sem szerezhetsz ha még nincs- pénzbírsággal tűzdelve ami elsőbálozóként még mérsékelhető de visszaesőként hatványozódhat.. ha meg nem fizeted ki a büntit, akkor választhatod, hogy ledolgozod vagy leülöd
Zsarumoci amelyik üldözni kezdene az el is kapna ebben nem kételkedem. Az volt a terv, hogy csak 1-2 km menekülés, majd amíg elindulnak megállok, leszedem és kész. De felesleges stressz és kockázat (a menekülés) egyedül is, belátom Sár for fun
Gondolod nem tudna elkapni (ha akar)? Ebbe nem lennék ennyire biztos.
Láttam már olyat (pár hete BP-en), hogy ketten is rámentek egy mocira, végül egy benzinkútra terelték be, és két oldalról mentek rá a zsarumocik.
Hát ha én egy nyugisabb rendőr lennék, még a sarat/láncot esetleg futni hagynám, de ezért tuti, hogy utánadmennék. Felesleges hergelni őket, de te tudod.
Sárral próbálkoztam már, de most hirtelen felindulásból mást csináltam. Fekete alapon fehérrel (hogy ne rendszámhamisítás legyen) RR FUCK laminált lappal leragasztottam. És esett is az eső (most teszteltem:) és le se jött. Büntetési tételeknek utána néztem én is, de úgy értelmeztem, hogy lehet sár, lánc, egy ilyen laminált "üzenet" vagy bármi ami miatt nem látható, az max 30e ft. Mert köteles vagyok a láthatóságról gondoskodni. Innentől fogva a lánc duma se jön be szerintem, annyira egy rendőr se hülye. Mocis rendőr se ér utol ha egyedül megyek, persze ha nem megkülönböztetve jön. De akkor valszeg jobb dolga is van, mint basztatni. Szerintem maradok ennél, mert a sár leázhat a láncot magyarázni meg felesleges szerintem. Ráadásul a lap többször felhasználható. Erre szükségem is van, mert barátnőmmel is gurulok néha, akkor "tiszta lappal", mert ha akkor leállítanak a sárért is kapásból 30e, trafi nélkül is. A lelépés utassal felejtős
A lánc se rossz, láttam már olyat is. Sajnos elég keveset takar ki, és nem túl megbízható, mert ugyebár mozog, és lehet, hogy pont fényképezkedésnél nem fog semmit/eleget takarni.
Be kell sározni. A legolcsóbb, és ha jól csinálod, akkor természetesnek tűnik. Vízpermet rá, majd homokot fújni rá, és ezt töbször ismételni.
Max. 30e a büntetés. Gyorshajtásnál meg min. 30e úgyhogy ez még mindig jobb. Ráadásul mire meglátja a rendőr, hogy olvashatatlan, addigra már elmentél mellette és nem tud emiatt megállítani, ha amúgy nem akar. Mire észreveszi, már késő. Arra kell figyelni, ha mögötted jön egy, pl. egy motorosrendőr utolér.
Sokkal nyugodtabb így motorozni. Persze azért így sem száguldozok mindenáron. De nem kell parázni, 50 helyett 70-nél, vagy "kintfelejtett" 30-as tábláknál, stb.
Láttam sportmocin olyan megoldást, ami gombnyomásra "felhajtja" a rendszámot. Arra ugye bizonyíható a szándékosság? Láttam csak simán lógót, amit a menetszél emelt fel, de az csak akkor jó ha tolod neki. Trafinál pedig macerás zúzni ha mindenki 50-el nyomul. Van valami ötlet erre? Lánc vagy ilyesmi ami rálóg?
Ma reggel 5:30kor mértek Szentendrén. A melósokat meg az áruszállítókat. Jelezni is szartak a szembe jövők én se fogok többet senkinek kocsival. Tudom a zsaruk javítják a közlekedési morált... , de ha rajtam múlik nem javul, mert most mentem olvasható rendszámmal utoljára. Egyébként max 75-el mentem, de ezentúl legaláb nyugodtan száguldozhatok.
Ez komoly probléma,mert ha nincs nálad égőköszlet azonnal bilincsbe verve elhurcolnak Vlagyivosztokba egy munkatáborba ahol egész álló nap törheted a követ egy darab száraz zsömléért és pohár vizért,és gondolkozhatc hogy hol hibáztál
A mocidat elkobozzák a helyszinen és odaadják a gyurcsánynak,de különben mindenkit elhurcolnak a gulágba emiatt a szörnyű cselekedeted miatt az egész ország romba döl
Sziasztok!
Meg tudja valaki mondani milyen égőkészletet fogadnak el a rendőrök igazoltatáskor?Egy aApprillia Atlantic 500-asom van nem tudom ez kell e hozzá vagy van e jewlentőssége!Előrre is köszönöm!Széles utat!
Városban egyébként sokkal jobb egy robogó, mint egy motor! Kisebb, jobban elfér, könnyebb vele manőverezni, és nem kell a váltással vacakolni.
Egyébként szerintem minden gyakorlat nélkül is lehet menni A jogsira, én is úgy csináltam, és megvolt secperc alatt, nem volt semmi gond. Megmutatták hogyan kell váltani, oszt kész.
Arra gondoltam, hogy kombinálni kéne valami öblítőberendezéssel (pl. autó ablakmosómotor).
így ha igazoltat a rendőr, mire megállsz, egy gombnyomás és már le is mostad a rendszámot, ergo nem lehet kifogás.
erre kaphatol vezetéstől eltiltáson át - ami súlyos hónapokban is mérhető és ez idő alatt jogsit sem szerezhetsz ha még nincs- pénzbírsággal tűzdelve ami elsőbálozóként még mérsékelhető de visszaesőként hatványozódhat.. ha meg nem fizeted ki a büntit, akkor választhatod, hogy ledolgozod vagy leülöd
Láttam már olyat (pár hete BP-en), hogy ketten is rámentek egy mocira, végül egy benzinkútra terelték be, és két oldalról mentek rá a zsarumocik.
Hát ha én egy nyugisabb rendőr lennék, még a sarat/láncot esetleg futni hagynám, de ezért tuti, hogy utánadmennék. Felesleges hergelni őket, de te tudod.
Max. 30e a büntetés. Gyorshajtásnál meg min. 30e úgyhogy ez még mindig jobb. Ráadásul mire meglátja a rendőr, hogy olvashatatlan, addigra már elmentél mellette és nem tud emiatt megállítani, ha amúgy nem akar. Mire észreveszi, már késő. Arra kell figyelni, ha mögötted jön egy, pl. egy motorosrendőr utolér.
Sokkal nyugodtabb így motorozni. Persze azért így sem száguldozok mindenáron. De nem kell parázni, 50 helyett 70-nél, vagy "kintfelejtett" 30-as tábláknál, stb.
A mocidat elkobozzák a helyszinen és odaadják a gyurcsánynak,de különben mindenkit elhurcolnak a gulágba emiatt a szörnyű cselekedeted miatt az egész ország romba döl
Meg tudja valaki mondani milyen égőkészletet fogadnak el a rendőrök igazoltatáskor?Egy aApprillia Atlantic 500-asom van nem tudom ez kell e hozzá vagy van e jewlentőssége!Előrre is köszönöm!Széles utat!
Egyébként szerintem minden gyakorlat nélkül is lehet menni A jogsira, én is úgy csináltam, és megvolt secperc alatt, nem volt semmi gond. Megmutatták hogyan kell váltani, oszt kész.