Ez akkoriban úgy volt, hogy meg lehetett beszélni a rendőrségi előadóval:
munkához kell a jogsid? oké akkor nem vonjuk be de nem 60ezer lesz a pénzbírság hanem 160ezer.
az a probléma h 2007 tavaszán már volt egy gyorshajtáson 81-el mentem fel is jelentettek, meg volt pár szabálysértésem is:S megbánó leszek, csak legyenek ők is jó fejek!
Nem biztos, mert az egésztől is eltilthatnak. Fontos az szabálysértési előéleted is, ha ez volt az első és megbánó vagy akkor kevesebbel megúszhatod, ha "visszaeső" vagy akkor megszívtad. És persze sok minden függ attől milyen hozzáállású ember a lakhelyed szerinti szabálysértési előadó. Nálla lehet majd "alkudozni".
de most már ugye más rendszer van,ez meg tavaly történt...annyit tudott elérni hogy a jogsit októbertől vonták be neki,motorozás szempontjából ez jobb volt
szevasz Pohi!
lakott területen belül biztonságiöv nélkül 120-al bemértek mire lehet számítani! a jogsim az életem a pénzt befizetem akármennyi is a bírság, h lehetne megúszni, h ne vegyék el a jogsim? kérlek írj!
hello!
Semmi jóra ne számíts!
3 kiló egyből a bünti, ehhez hozzájön még ha szabálytalanul előztél és még az is ha látszódik, hogy nem voltál bekötve.
A jogsidat kicsit le kell adnod és talán frissítő KRESZ tanfolyamra is beülhetsz....
Hülye voltál és ezt nem fogod elfelejteni, szerintem.
Hát ezzel a 120al szerintem kimeritetted a btk-t a jogsid az ugrik mindenképpen egy idöre, és hát 6 számjegyü birságra is számolhatsz nyugodtan, mondjuk ha normálisan állsz hozzá azt megkapod 6 havi lebontásra is. én mpst fizetem be a másodikat. szép napot mindenkinek.
szevasztok!
múlthét pénteken lakott területen belül bemértek kb 120-al nem voltam bekötve + előztem is! mire számíthatok? légyszi vki! ha van vkinek nagy fejes rendőr ismerőse szívesen fogadnám a segitségét - najó ilyen sajna nincs. de télleg mire számíthatok? vmi jogszabálykerülő út? Segítsetek!
köszi hello!
És akkor fél évig nem közlekedsz aza utóval? Érdekes megoldás. Mert ugye azt körözni fogják, és bár te vagy vele bár más autó lefoglal irány a yard elszámoltatás, mikor hol lett meg stb. Ezt senki nem csinálja meg büntetlenül. Így fórumon írva jól hangzik, de a valóság teljesen más...
akkor bejelentem hogy ellopták és kész, egész addig amig rendőr kérdezi
megmondom hogy hogy most lett meg. Lehet hogy fél év is eltellik közben.
Miéert kéne minden nap bejelenteni?
Sajnos én 87 óta vezetek, azóta olyan 500 ezer km jött össze. És eddig senkinek semmi vasát nem törtem össze (kopp, kopp, kopp). Mégis, ha megállítanak, ugyanolyan vok, mint egy féléves kezdő.... Igazán ez bánt, ha ellopják, hát legyenek vele boldogok....
Az a rendszámfelhajtós téma érdekelne.pls help valaki!