Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

...ugyhogy marad a nagyi gsx-rje!
további szép napot mindenkinek!
jó reggelt motorosok!
eszembe jutott vmi a tegnap esti beszélgetés kapcsán!
mielőtt mindenki átrendszámozna SK-ra!1stori:
1ik barátom körlinges,rendzseresen járnak prágába sk-án keresztül,pozsony
előtt be szoktak állna mérni,namost az 1ik körlingest bemérték,jócskán meghaladta a sebesége
a megengedetet!eredmény:kapott 1slovák levelet,amit 1nek visszaküldött,h nem tud szlovákul,
aztán megkapta angolul!tartalom:kb 60000ft bírság+6hónapra eltíltották sk-ban!
tehát a külföldi rendszám sem megoldás,hacsak nem kambodzsai!
Pohi!
Tegnap:
Nagykáta:kb.70-80-al ballagtam mire egyszercsak arra lettem figyelmes,hogy mérnek.
Visszaengedtem a gázt,kb.50-re,elmentem mellettük.
Azt már nem figyeltem,hogy utánnamfordel-e a trafi.
Csak vicc vot,még tök jó a mostani,viszont egy kesztyüt kell vennem mert a spidim egy év alatt megadta magát,megprobálok kivárni egy GP tech-et(fehér feketét nyammi )
Öcsémnek hoztam, nekem is olyan van nagyon jó csizma, csak az enyém nem perforoált, ez még jobb. Bocsesz, de nagyon kellett neki, az ár meg jó volt. stipi-stop
Nekem a fekete SMX amit eloroztál előlem
De sebaj,az enyém már 3-éves és ugyanojan jó mint az elején,kényelmes és strapabiró,imádni fogod
Nem ám, csak 2 kesztyűt egy csizmát és egy kabátot hoztunk ma, haverokkal összedobtuk a benzinpénzt mindenkinek kellett 1 valami. Bár a kék fehér Dainese kesztyű bassza a csőröm
...ja mert te az összest lefoglaltad,az egész motorosrendőrséget ezzel szerelteted fel...
jó éjt vicctopic,akarommondani jardtopic...
Utolsó józan pillanatomban szólok, hogy a ruha topicban Britt rakja fel a cumókat olcsóért, akit érdekel most lépjen és foglalja le, mert megint 1 nap alatt elkapkodják.
A kukacokkal küldik a csekket,tehát nem uszod meg egy laza halállal
......és megkéri, hogy hozzon még 1 pohár páleszt!
Jó vedelést,és ne feledd a legcsunyább pufi lányokbol(akit mindenki cikizett) lessz a legjobb nő,és persze facéran közli hogy még mindig szerelmes beléd és bármire hajlandó amit csak kívánsz
Én is léptem, mostmár tényleg.
Csak ha otthon alszol......?
Cakát!
Pics@ba! Akkor én halott vagyok? De ha halott vagyok akkor meg sem bírságolhatnak, hihi!
az 50 nem 30,vagy már lejebb szorították!
Jön a tavaszi fáraccság?
Jó8!
csak vigyázz a szondára !jó éjt,jó bulit!
Elbandi, köszönöm. Mindenkinek jó éjszakát kívánok. Sziasztok, holnap nem nagyon leszek, mert 15-éves osztálytalálkozóra megyek, ahol rengeteg pálinkát kell leellenőriznem minőségileg. És mivel már több hónapja nem ellenőriztem ilyen minőséget, lehet el leszek fáradva és nem tudok felmészni a fotelb a gép elé
Sokan mondták hogy harminc felett ha reggel mikor felkelsz nem fáj valamid tuti halott vagy,a kurva annyukat IGAZUK lett
áááá!
nem annyira rossz gyerek,szeret téged!
ja bocs már 33=agastyán...
a 31,az öregkor kezdete?