jó reggelt motorosok!
eszembe jutott vmi a tegnap esti beszélgetés kapcsán!
mielőtt mindenki átrendszámozna SK-ra!1stori:
1ik barátom körlinges,rendzseresen járnak prágába sk-án keresztül,pozsony
előtt be szoktak állna mérni,namost az 1ik körlingest bemérték,jócskán meghaladta a sebesége
a megengedetet!eredmény:kapott 1slovák levelet,amit 1nek visszaküldött,h nem tud szlovákul,
aztán megkapta angolul!tartalom:kb 60000ft bírság+6hónapra eltíltották sk-ban!
tehát a külföldi rendszám sem megoldás,hacsak nem kambodzsai!
Pohi!
Tegnap:
Nagykáta:kb.70-80-al ballagtam mire egyszercsak arra lettem figyelmes,hogy mérnek.
Visszaengedtem a gázt,kb.50-re,elmentem mellettük.
Azt már nem figyeltem,hogy utánnamfordel-e a trafi.
Csak vicc vot,még tök jó a mostani,viszont egy kesztyüt kell vennem mert a spidim egy év alatt megadta magát,megprobálok kivárni egy GP tech-et(fehér feketét nyammi )
Öcsémnek hoztam, nekem is olyan van nagyon jó csizma, csak az enyém nem perforoált, ez még jobb. Bocsesz, de nagyon kellett neki, az ár meg jó volt. stipi-stop
Nem ám, csak 2 kesztyűt egy csizmát és egy kabátot hoztunk ma, haverokkal összedobtuk a benzinpénzt mindenkinek kellett 1 valami. Bár a kék fehér Dainese kesztyű bassza a csőröm
Utolsó józan pillanatomban szólok, hogy a ruha topicban Britt rakja fel a cumókat olcsóért, akit érdekel most lépjen és foglalja le, mert megint 1 nap alatt elkapkodják.
Jó vedelést,és ne feledd a legcsunyább pufi lányokbol(akit mindenki cikizett) lessz a legjobb nő,és persze facéran közli hogy még mindig szerelmes beléd és bármire hajlandó amit csak kívánsz
Elbandi, köszönöm. Mindenkinek jó éjszakát kívánok. Sziasztok, holnap nem nagyon leszek, mert 15-éves osztálytalálkozóra megyek, ahol rengeteg pálinkát kell leellenőriznem minőségileg. És mivel már több hónapja nem ellenőriztem ilyen minőséget, lehet el leszek fáradva és nem tudok felmészni a fotelb a gép elé
további szép napot mindenkinek!