Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért ha megsúgnád elvinnélek sörözni
oszt kidobta!
ja én is vmi hasonlóra gondoltam,meghát megsem kaptam a levelet!
anyám vette át,ő meg azthitte megint vki próbálkozik vmi pénzcsinálással...
hiszen németül irták...
Tudnak élni . Ez csakideig óráig lesz így. Valamit úgyis kitalálnak az emberek, kiokoskodnak valamit amivel keresztbetesznek.....és akkor majd kombinálnak a nagyokosok. Most is van kibúvó, de mindenki találja ki, hogy mi az.
De neked nam hisznek
Korlátoztasd le az utánfutó megengedett legnagyobb össztömegét a felügyeletnél. De gyébként pontosan beírhatnád az autó súly adatait és az utánfutó súly adatait, mert nem látom át teljesen a dolgot....
Elsőbbség meg nem adása kimaradt pedig tuti dobogós. A nyílt főúton 60-nal erőlködő IFÁ-t sem veszik észre az idiódák (tudod, félvezető) a kereszteződésnél állva... Hol ott a gyorshajtás?!? Mellélőttél nagyon pedig neked kéne igazán tudni ezt. Majd 1 mill kilóméterrel a seggemben, okozott baleset nélkül asszem lassan tapasztalt közlekedőnek hívhatom magam. Megértelek titeket is, nektek rendőröknek nagyon sok gondot vett le a vállatokról ez a remekbebaszott kis törvény. MA is nyugodtan ücsörgött egy kollegád a 30-as zónában egy új helyen elbújva (a régi sövényüket levágta a házigazda ) az octavia hátsó ülésén miközben a társa a Vadalmában vedelte a sört.
Látod ezért nem szabad gyalog menni, én biztos letagadnám azt mondanám hogy én magyaráztam nekik hogy a feleségem ott van a büfékocsiban a személyimmel erre elmentek
köszke!
hát csak nem tudom elblicelni!
csak az zavaró,hogy nemirtak határidőt?!
Nekem a jogsim mindenhova elég volt Ausztriában. (Jaaa, osztrák jogosítvány.... )
Hát, az szívás, mert ugyan mehetsz külföldre, de csak személyivel. Itthon elfogadnak mást is személyazonosítóként, de külföldön nem. Ha nem fizeted be akkor behajtják külképviseleten keresztül azt hiszem, de ebben nem volt még részem....a határőrök jobban képben vannak.
Itt van pl. ez a nyamvadt Suzukisittes mama. Fél óra alatt képes egyenesen tolatva kiállni a garázsból, miközben háromszor kiszáll és körbenézi a kocsit (fél-fél méter van mindkét oldalon ) Nos ha ő elidul 5km/h-val az már relatív gyorshajtásnak minősül mert nem ura a helyzetnek. Ha elé kijön valaki a keresztutcából maximum befogja a szemét és sikít aztán nagyot koppan és elhallgat.
Az oldalak változnak....mármint a szöveg vándorol....
Akkor ezt figyeld kandúr :

1. Figyelmetlenség = sebességtúllépés, mert nem figyeli a 190-et mutató km órát
2. Elégtelen járműkezelési tudás = sebességtúllépés, mert "jééé 200-al nem tudom bevenni ezt a kanyart"
3. Ittas vezetés = sebességtúllépés, mert el sem kellene indulni
4. Előzés szabályainak figyelmen kívül hagyása, = sebességtúllépés, mert csak az előz záróvonalon aki siet és nyomja neki, nem ér rá megvárni a záróvonal végét
5. Nem megfelelő követési távolság = sebességtúllépés, mert túl gyorsan megy ahhoz, hogy meg tudna állni az előtte megálló mögött
...ja mert ide a topicba irtam 138oldal azthiszem...
de nem fontos,csak ha unatkozol...
* útra figyelni
Akkor szavazzok meg azt is, hogy vadászható legyen a KGST indián MEnnék is egyből akcióba
Amúgy csak annyi kéne,hogy hogy újra meg kelljen állítani a személyazonosság megállapítása céljából. Ugyanis kurvanagy tévedésben vannak a (csöppetsem) kedves törvényhozók,hogy a gyorhajtás a legfőbb baleseti ok. A 48-49-cel araszoló, folyton a km-órát bámuló, bírságtól rettegő sokkal kevesebbet tud az útra és sokkal nehezebben ragál le egy esetleges vészhelyzetet,mint aki nagyobb sebességgel is biztonságaban terelgeti gépjárművét.
A legfőbb baleseti okok:
1. Figyelmetlenség
2. Elégtelen járműkezelési tudás
3. Ittas vezetés
4. Előzés szabályainak figyelmen kívül hagyása
5. Nem megfelelő követési távolság
...
X. Gyorshajtás
Naná De érdekes, hogy mindenki valakikre gondol......
Nem jött mail asszem......
de azt nem írta melyik"faj"-ról beszél...
Vigyázz, mert a rendőrség is olvashatja!
pohi!most kelltél,lecsúsztál a jó kis témákról,én is üzentem neked,dehát jól elvoltál
a kesztyűkkel...
És nem vagyok empátiaszegény jó
Persze pár miliárdért......így is kurva jól állunk.......nem elég, hogy a sok mocsadékra 30%-át költjük a költségvetésnek, akik csak gyártják a kölyköket a szoc.polért, meg a segélyért, nem tanítatják, csak azt tanítják meg nekik, hogy lehet otthon fekve síránkozni a segélyért és egyre lejjebb süllyedünk.