Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megértelek. De ne mond hogy te nem húznád soha az autopályán. Vagy bárhol.
De ilyen áron?
jelen esetben nem neked kellene bizonyitanod, de gondolj csak bele milyen elképesztő lenne a világ (egyébként sajnos az), ha igy lehetne büntetni.
pl.:
internet - biztos kalózkodni akar ott a szándék
gyorsmotor - biztos csapatni akar ott a szándék
robbanószer előállításához szükséges anyagok vásárlása - biztos robbantani akar ott a szándék
és ezt nap mint nap megveheted a közértben. szerintem a jogrendszer nem igy müködik
teljesen igazad van h vannak szabályok, de vannak kiskapuk és ha biróságra kerül egy ilyen ügy szerintem te lennél nyerő helyzetben.
más a helyzet ,ha elkapnak ugy, hogy használtad akkor tényleg bukta
Ideig-óráig lehet azt "játszani", hogy nem állsz meg, de egyszer úgyis te húzod a rövidebbet! (csak ne balesettel záruljon)
Nem az a célom, hogy igazam legyen.
Te mivel bizonyítod a ügyésznek, hogy az a szerkezet nem alkalmas szabályszegésre?
A szabály az szabály, a sportmotor meg sportmotor, a fotó meg 300e!
Nem szándékozom amúgy kikérni a kék véleményét. Két alkalommal tárgyaltam velük/motorosként/.
-első alkalommal amikor megbüntetett a minimálisan hajott, olvasható, FIX rendszám miatt/.
-második alkalommal amikor majdnem meghaltam. Elütött egy autós a helyszinelők rendesek voltak!
TEHÁT: NE-ÁJJÁ MEG!
nézd Gino lehet ,hogy igazad nem ismerem a jogszabályokat, de a szándékot is bizonyitani kell és ez nem olyan ,hogy csőretöltött stukkerel állok az ajtó mögött és lekapcsol a rendőr. amit mondasz, hogy a rendszám rögzitésének vannak szabályai az igaz, de szerintem csak olyan van benne, hogy milyen magasan legyen és h látható legyen. ha az ott van h fix legyen akkor sem lehet belekötni ha ugy csinálja meg az ember, hogy alaphelyzetben kézzel nem mozdítható.

szerintem ez azért nem ennyire fekete vagy fehér. én még mindig azt mondom, hogy amit max kaphatsz egy ilyenért az 1 pótműszaki engedély nélküli átalakításért.

egy kérdés azért ,hogyan bizonyítja az ügyész hogy megvolt a szándék arra, hogy nagysebesség esetén felhajtsam?
húú ezt nem is gondoltam volna ilyen szigor van
Tévedsz, ha azt gondolod, hogy semmi.
Nem kell megvalósítani, elég a szándék! Azt ne mond, hogy véletlenül olyan a rendszám....

A kaszát ne keverd ide, az mezőgazdasági eszköz. Egyébként azt is csak full rögzítve és biztonságosan szabad szállítani.

Meg ugye ott vannak a szabályok, hogy hogyn kell elhelyezni/rögzíteni a rendszámot.
Ha lessz láthatatlan lessz a szerkezet

Akkor asszem lassacskán nekifeszülök.
Azert ha rendelkeztek tananyaggal szóljatok!
Amint kész földobom
persze, de olyan szabály nincs ,hogy tilos kaszát a kocsiba tenni. és nem kell kimagyarázni semmit, ha mint átalakítás engedélyköteles (nem tom h az -e) akkor pótműszaki, egyébként meg semmi. ennyi erővel akkor mindenkit lehetne büntetni mert szabályok megszegésére alkalmas dolgot csinált. ez elég abszurd lenne nem!?
Akkor tedd mellé a sportolói igazolványod, hogy játékos vagy.
Lehet, ha van rá engedélyed.
baseball ütő miért nem lehet nálam?
Szerintem azt nehézkes kimagyarázni, hogy nem azért van ott, hogy olvashatatlanná tedd a rendszámot, pláne hogy már szakálas.
Az utastérben nem lehet bontott üvegű szeszesital. Mindegy, hogy ivott/iszik-e a sofőr. Nem lehet és ez szabály. Tehát nem kell megvalósítani a dolgot, elég ha a lehetőségre utaló dolgok bizonyíthatóak.
Van a kocsidban baseball ütő vagy vipera stb..... Nem kell használnod, elég ha ott van.
Több példát is lehetne mondani...
szerintem önnmagában semmi. tehát ha ellenőrzés alkalmával megállítanak szerintem azért mert a lehetőség ott van nem büntethetnek meg. mivel te azt mondod, hogy nem használtad. esetleg engedély nélküli átalakításra hivatkozva ujra műszakira küldhetnek de ebben nem vok biztos.

tehát a szervnek kell azt bizonyitania ,hogy te a hatósági jelzést olvashatattlanná tetted a szerkezet segítségével, ami szerintem elég nehézkes

ez csak az én véleményem azért kiváncsi vok mit mondanak a szakmabeliek
patrol te esetleg nem tudsz súgni?
Akkor meg reménykedem!
Nem tuti csak így hallottam.
Nagy kár moso akartam csinálni ilyet.
Igen én úgytudom az.
Megtudnátok mondani h. az átalakított(bovden,motor) rendszámtábla minek minősül?
Bűncselekmény?
off és bocs, de nem bírtam ki

A cigányt és a rendőrt egyszerre viszik kivégezni. A cigánnyal kezdik.
- Mit akarsz cigány: Golyó, kötél, vagy villamosszék?
- Golyó nem, mert csupa vér lesz minden, a kötélen túl sokat szenvednék, tehát a villamosszék.
Beültetik, de semmi. Elhívják a villanyszerelőt, de semmi. Még egyszer semmi.
- Szerencséd van cigány, elmehetsz.
Jön a rendőr. Mivel a cigány nem szemét, odasúgja neki:
- Héé, nem jó a villamosszék!
Sorra kerül. Golyó, kötél, vagy villamosszék?
- Golyó nem, mert véres lesz minden, a villamosszék nem jó, tehát marad a kötél.