Vajon igaz-e a rémhír,hogy az M7-esen is fix traffikat telepítettek?
És mégegy kérdésre légyszíves egzakt választ:
Telepített traffi előtt kötelezően kint van a "radar kontroll" tábla?
Azért van a rendszámtábla, mert az egy egyedi azonosítójel. A haverod is egyedi, de őt nehéz beazonosítani. Tehát ha nem látszik, akkor csak egy motor lesz a sok közül, amelyiken ül valaki. A szabálysértés megvalósult ugyan, de az elkövető kilétét megállapítani nem lehet. Ügy lezárva.
Van valami belső direktíva az "új rendel kapcsolatban", gondolok itt arra, hogy kevesebb megállítás és most már inkább csak "mérés" -megállítás nélkül?
Külterületen igaz lehet, talán el is fogadják hogy 1 időben készült a két felvétel. Városban nyugodtan átforgatom, sok leesett rendszámtáblás autó járt már így.
Hááát, forgatni hirtelen kellene és gyorsan. Talán semmi sem látszana belőle.
Ilyenkor szoktak egy fényképezőgépet állítani a másik irányba és amikor elhaladt a jármű, klikk!
Aztán már csak össze kell rakni a két felvételt.
Gyalog ment, motorral, kocsival, vonattal?
Ha motorral és kint álltak út szélén, akkor esetleg fogják és amig veszi a felvételt közben átfordítja a hátuljára és akkor már szépen látszik a rendszámtábla... ha szépen látszik persze.
Na hali.Csak azt szeretném kérdezni(valószínű hülye kérdés lesz),de sose lehet tudni,barátomat
szemből fotózták trafival,nem állították meg,elment melletük,felírhatják-e?
Szerintem buziskodnak. Egy haveromat úgy kapták el a pandúrok, hogy egyáltalán nem volt motorra jogsija, csak B kategóriája. Simán bevonták a papírt egy fél évre, plusz eljárás. Valahol megértem, mert aki jogsi nélkül kap a lába közé egy nagyvasat az veszélyes magára és a többi közlekedőre is. Tudom, hogy a jogsi nem jelenti azt, hogy valaki tud is motorozni, de legalább az alapokkal tisztában van.
Igaza van a Clint Eastwood-os hsz-nak. Nehogy a saját élete, testi épsége ellen kezdd meg a menekülést. Nagyot lehet esni. Változnak az idők, most már keményebben kell fellépni a dolgok ellen. Nem tudod kibe botlasz bele.
Ha nincs fent a rendszám, vagy hiányzik valami kötelező tartozék, akkor az csak kisebb fokú szabálysértés. Vagy kapsz egy csekket, vagy kapsz egy feljelentést. Esetleg kapsz egy letolást. Azonban arra számíthatsz, ha túléled a menekülést nem jössz ki a dologból olcsón, és még kaphatsz mellé pár óra pihenést odabent. Új barátokat szerezhetsz.
Kocsit akkor, ha már egy rendszámot elhagytál, és kell még egy. Nem adnak kettőt, hogy ne tudj vele egy másik vast is használni. Ez tuti, barát járt már így
Kocsira is csak egyet adnak. Ha mégeccer elhagyod, ki kell vonni a forgalomból, majd újra visszahelyezni, új rencámmal. Plusz új forgalmi, rendszámok, miegyéb. Mindezt azért, mert két plusz rendszámmal elvileg lehet használni még egy ugyanolyn vast. Tehát valszeg motorhoz nem adnak egyet sem, mert az mégegy motorra elég. Így marad a fenti procedúra. Ami a Te által elmondottakon felül még egy újra forgalomba helyezést is jelent, sztem X ezerért....
Volt már olyan többször is, hogy meg akartak állítani, csak én másképp gondoltam. A múltkor meg láttam benn a városban, ahogy egy montenbájkost meg akartak állítani (villogó, sziréna, miegyéb) és az igen flegmán eltekert előlük
Ha már az út szélén integetnek,hogy tessék szépen félreállni akkor nem javaslom a menekülést hátha az egyik Clint Eastwoodost játszik veled De ha messziről kiszúrod a posztot akkor nem késő a szántásban folytatni utadat.
És mégegy kérdésre légyszíves egzakt választ:
Telepített traffi előtt kötelezően kint van a "radar kontroll" tábla?