Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

beszélhet nekik az ember..
Hali!

Szerintem egy elmebeteg emberke (csapata írta, találta ki ezt az új szabálymódosítást). A tény hogy sokan versenypályának nézik a lakott terülteket és igen is lakott területen belül, büntessen a "közeg” de lakott területen kívül had lehessen haladni (és itt igen is ki kellene venni a passzív vezetőket (szerintem 100* veszélyesebb ez, mint aki 90 helyet 110-el megy) De ezzel az "új” szabállyal csak feltüzelik a népet (és a kisember cseszik rá ismételten)
teljesen igazad van. énis ezt a szempontot tartom helyesnek. csak akinek nincs pénze ringre járni, vagy épp ideje néha kiélhetné magát autpályán egyenes üres szakaszokban. persze, ott nincs bukotér,de ilyen parasztringnek jo az :D én pl egyenlőre csak kakucsra fogok járni, hogy megtanuljak rendesen kanyarogni aztán a hungaroring, mert az kicsit gyors pálya, hogy egyből azon kezdjek, szerintem.
Én úgy tudom esőben akarják korlátozni a sebességet autópályán is.
Mindenki annyival megy amennyivel akar, de már ezerszer elmondtam...(R1-em volt én is húztam neki lakott területen kívül, meg a ringen)...ha elkapják vagy elgázol valakit legyen akkor is kemény és vállalja a felelősséget.
városban énis keményen büntetnék, de autopályán? meg hallottam olyan rémhirt is, hogy 130-rol visszaveszik 120-ra a sebességet? jo ez valoszinű nemigaz. sőt biztos. de ahh. autopálya. azért van bazz, hogy gyorsan eljuss ahova akarsz. menj amennyit biztonságosnak érzel, oszt kész.
Ott a pont
Elég durván fogalmazol. Szerintem városban nem kell száguldozni. Ha száguldani akarsz menj el valamelyik ringre, a lakott területek nem erre valók. Lehet rendszám nélkül közlekedni, ideig óráig aztán meg lesz a következménye. És igen szerintem ha kell megb....k az egész várost, mert van akik csak ebből értenek és a szép szóból nem, ezt mutatja a korábbi pár év is mikor nem volt szigorú az ez elleni fellépés. Különböző fórumokat olvasva az emberek 95%-a egyetért az intézkedésekkel ez ügyben. A maradék 5% meg hiába durrog csak a saját vérnyomását nyomja fel.....nem érdekel senkit.
Arrafelé énis mentem asszem ott 100 as tábla van ,igaz még tavaly.Még énsem kaptam semmit, szóval valszeg nincs ott semmi.
Nemtudom feltették már az alábbi infókat, de itt vannak álló traffipaxok a Budapesten:

-a Róbert Károly krt. és a Reitter Ferenc utca sarok után következő lámpasor
-Ferenc krt-Üllői út sarok
-Rákóczi Tér,József krt(Nyugtai felé)
-Attila utca-Alagút sarok
-Hegyalja út-Jagelló út sarok
-Fehérvári úti piacnál
-Budafoki út
-Mártírok útja-Bimbó utca sarok
-Moszkva tér
-Kőbányai út(egészségháznál)
-Kőbányai út-Könyves Kálmán krt
-!Szentendrei út felüljáró+minden lámpasor a csillaghegyi elágazásnál!
-Flórián tértől a Tímár utca irányában három lámpasor
-Szamuely utca-Petőfi híd felhajtónál

Gratulálok gecik!Megpróbáljátok hazavágni a motorozásunkat!
Márcsak az a kérdés ,hogy megbasszák-e az egész várost vagy mindenki rendszám nélkül fog közlekedni..
Nem az ÁAK, hanem az ombudsmanó, de kidolgozzák a megfelelő szabályt, nyugi.
Harapós kutya...
Jó az embereket "ijesztgetni". Ha mész külföldön és látsz egy ilyen táblát, akkor te is visszaveszel egy kicsit ugye. Most komolyan minden intézkedésre külön táblát gyártanak? A parlament mellé miért nem tették ki a mezőgazdasági nyomtatóval behajtani tilos! tábla mellé a tömegoszlatás feliratú táblát? Vagy a Vigyázz, vízágyú! Akkor tegyék tele a várost radaros táblával, és nem kell sehol mérni. Egyszerű.
Azt már tavaly kitalálták tényleg de az ÁAK zRt. beintett.
A matricás kamerák is fognak majd sebességet mérni, de nem aktuálisat, hanem átlagsebességet. Erről még nincs meg a jogszabály, de már készülget állítólag.
CSak azért kérdezem (és tőlem szokatlan módon komolyan) mert pl az M1-en kint van még a vakdobozok előtt is a tábla illetva a Balaton mellett (is) még olyan helyeken is ahol gyakran mérnek autóból, vagy 3lábúval.
Attól függ, mennyi a végsebessége a vasnak
Traffi csak Budaőrsön van tudomásom szerint ami még M1-M7 közös szakasz. Ha történt is ilyen galádság az tutira nem tavaly! A céges clioval egész évben végsebességen jártam és nem jött semmi bírság.
Ha rémhír, akkor benne is van a válasz, hogy nem igaz, valótlan.
Egyébként nem jártam az M7-sen, nem is figyelem ezeket a dobozokat, nincs is értelme ezen izgulnom, mert én állandóan lassan haladok...
Az a tábla kint szokott lenni, már találkoztam vele, de hogy kötelező e kihelyezni azt nem tudom... azt nem kéne kiírni a disco bejáratára, hogy "Ma este razzia!"?
Az csúnya számháború lenne meg a sisakra körbe a személyi számod,mi?
Tuti, megnézted? A hetesen sokat járok, de én nem vettem ezeket észre
Szerintem nemsoká kitalálják,hogy motorra elől is kell rendszám.
Az biza kamu volt, azok csak matricaellenőrzők.
Nekem ezt küldték egy éve:

Összesen 14 darab új fix telepítésű sebességmérő készülékkel találkozhatunk
a közeljövőben. Az automatákat az autópályák mellett helyezik majd el, öt
darab jut az M1-esre, négy az M3-asra, és szintén öt darab az M7-esre. A
közbeszerzési eljárás után telepítendő berendezésekre
98 millió forintot szán az autópálya fenntartója.

M1-es autópálya
Jobb oldalon az 54-es, 104-es, 156-os,
bal oldalon a 63-as, 104-es km környékén

M3-as
Jobb oldalon a 20-as, 139-es,
bal oldalon a 104-es kilométerszelvénynél

M7
Jobb oldalon a 28-as, 86-os,
a balon pedig a 6-os, 16-os és a 82-es szelvények környékére jut
sebességmérő berendezés.

Jobb oldal - mindig Bp - ről kifelé menet

Bal oldal - mindig Bp - re befelé menet

Ezek a kamerák várhatóan nem úgy lesznek kihelyezve, mint eddig az M7 - en
(nagy dobozba középen), hanem a pálya fölött lesznek rögzítve.

Elvileg már ki is helyezték őket!

2007. április 10.
tehát ha pl. engem is 50-sel elkapnak 80-nal akkor nem tehet semmit a rendőr?