Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fáradt vagyok, remélem érthetően fogalmaztam
Szóval megunta a tötyögést és elhömpölygött.
Amúgy ma jöttem haza estefele Dobogókőről, és a Margit-híd alatt, ahol le lehet menni a rakpartra előregurultam a lámpánal, volt kb 10 autó, rendőrrel a sor elején. Mikor indultunk beálltam 50-60-ra ill 70-80-ra (70es táblánál), mire látom, h rámvillant. Mondom: mi a tököm, villogó be+sziréna, ha meg akar állítani. Aztán mentünk még 1 km-t, és megvilágosodtam, se index se semmi, kivágódott mellém és elhúzott 50-nél+záróvonal stb. Most így, h a picsába vegyen példát az ember róluk
Egyébként személyesen még nem volt gondom velük, de akkor is...
Sziasztok!
Vki mondja már meg legyen szíves, ha már így összegyűltetek, h utast vihetek-e mocin, ha az A-jogsim még nincs 2 éves, de a B már régi.
Valóban 50-es helyen 63-tól mérünk, de van mikor még feljebb. A lézer + - 2 km/h csalhat, de ez bele van kalkulálva 3 km/h mínuszban a pontoknál, szóval van tolerancia szerintem elég nagy.
Rosszkor voltam rossz helyen.
Most belegondolva még ebéd ellőtt járt az idő. (11.05).....
Amúgy én pont tegnap Tatabányán kétszer (két helyen is kint áltak) a kocsi órája szerint 55-60 között mentem el a 3 lábú lézerük elött és nem volt semmi.
Segáz.

Az 50 helyett 56-ért nem kellett volna meghívni őket ebédre, szerintem.
Az 56 valóban nem 50, de az általam és perez által említett tényezők mérvadóak!
Gino,bocs a hagnemért.
visszautalnék az előző hozzászólásokra. most akkor kussba legyek, vagy harcoljak?
Mert az 56km/h mégse 50.
Ott a pont, én 1x beszéltem egy rendőr ismerőssel, aki azt mondta ŐK 63 km/h-ra állítják a trafit ha mérnek, csak efölött jelez, alatta nem. Ez a km óra pontatlanságok miatt + a trafi se pontos (nem lézeres volt).
Nem is volt vita
Nem értem ezt a hangnemet!

1. Nem mondtam, hogy "nagyon tudó" vagyok.
2. Nem mondtam, hogy "nagyokos" vagyok.

Annyit írtam, hogy vagy olyan ember aki tudja AZT, amire te azt írtad, hogy SENKI nem tud.

(más: ha 30-as tábla volt, sok az 56 , ha 50 volt a megengedett én biztos nem adok neki pénzt, ugyanis van tacho eltérés, ami kb. 10% -aki tudja pontosítson- és ÉN a kocsim órája szerint 50-el mentem, a többit beszélje meg a kocsi gyártójával )
Részemről a vita lezárva.
Te nagyon tudó!
Én sem okoztam még balesetet.
De a mult héten lakott trületen az 56 km/h-ért eltette az ötöst.
Nagyokos mit csináltál volna?
Ja, te biztos le sem veszed a szemed kilométer óráról.
Az öregem 45! éve sofőr és levezet havi 15-18e km-et és még sosem okozott balesetet!
Persze volt már, hogy neki nekimentek, de az más hülyesége.
Szóval őt még nem büntette meg okkal rendőr.

Tehát vannak akik tudnak! Ne általánosíts!
O.K.
lehet én nem voltam egyértelmű.
Ami harc volt a police, és én köztem az teherautóval értendő.
Lehet a motorosokkal elnézőbbek, nem tudom még nem állitottak meg.
De valahogy a sofőröknél szigoruan betartatnak minden szabályt.
Persze köztünk is sok az idióta.
Ez van. Ez a tapasztalatom.
Jobb kussolni ha sáros vagy,mert nagyon geci tud lenni a rendőr ha nagy az arcod.
A sebbeségen és a szabálytalanságon kívűl megkúrhat pl. az eü csomag és az izzókészlet hianya miatt is,a kopott gumiért,hogy a meghajlított rendszámot ne is említsem.
És nekem látott már haverom motorosrendőrt,aki ÖSSZEHAJTOGATTA a levett rendszámot a nagyarcú motorosnak.
Észzel menj,vagy légy szerény ha bukta van.
Hali mindenkinek!
Nekem is van már néhány év és km a hátam mögött, s tapasztalatból tudom ajánlani: nem kell okoskodni, nagy arcot vágni, ha lendületben vagyunk, oszt lemeszelnek! Normális hozzáállással minimális bünti. A hétvégén Várpalotán fogtak meg bennünket, 100 körül, kanyarodósávban előzés, szépen mutatott a videón. A sebességért nem is szóltak(!), s megúsztuk fejenként 5 ropiból. Csak normálisan kell szólni hozzájuk! Még azt is mondták, hogy lehet számítani a következő fejvadászra.
Ha így megyek belekalkulálom. Az utánunk jövő autós hőbölgött, nála már a sebességet is bekalkulálták.
beszarok rajtatok, basszus a rendör az amikor igazoltat hatóság, az hogy megállit oka van, 22 éve motorozok, 2 kezemen meg tudom számolni hányszor szedtek ki ok nélkül, és ha megállit és saras vagy basszus legyél tiszetelettudó megbánó, nem álltalánositani kell, a yard az yard, de egyben ember is biztos hogy csinált faszságot ö is, de amikor igazoltat hatóság, a törvényt képviseli, és a szabálytalanságért megbüntet, a sulya attol függ milyen pofát vágsz hozzá, ha ugrálsz erösködsz ugy megbasz hogy beleörülsz. gyerekek tartsátok be a szabályokat, mert a motoros társadalom renoméját rontjátok(mégjobban). Szép idöt széles utakat mindenkinek.
Vezessetek le havi 15ezer km-t úgy, hogy nem sértetek szabályt.
10km-t se tudnátok. Senki se tud.
Persze én eddig még vállaltam , ha szabálytalankodtam.
Csak valami pénzt is haza kéne vinni.
ftalán csak annyit, hogy nem kell szabálytalankodni, ha meg igen, akkor ez van.. holnap ne mlesztek kinnt az 56osok terén?
Baszki Pohi, erre már nem tudok mit hozzáfűzni...
Hát ettől nekem is. Meg attól is, hogy odaadod nekik. Ha nem adnád oda nem lenne amit elrakjanak. Persze az nem jó, mert az sokkal több bírság lenne neked mint amit odaadsz nekik. Akkor most ez, hogy is van? Ő jól jár, te is jól jársz, vagyis nem olyan rosszul. Ha minden szabályos akkor meg az a baj....komolyan mondom nem értem az ilyen embereket. De a legjobb megoldás ha szabályos vagy akkor nem tudnak lehúzni
Hogy érthető legyek.
Levezettem másfél milla km-t. Európa 21 országában jártam,
és még eddig mindig megálltam a rendőrnek. És ezt teszem ezután is.
Sosem pofáztam, csak fizettem. Nem keveset. A 80%zsebbe. És csak itthon.
Amit itthon művelnek a mélyen nem tisztelt rendőr URAK, azt útonállásnak hívják.
Lejmolás van uraim.
No ettől van az a bizonyos hányingerem.
Elég buta a felfogásod . De igazad van abban, hogy nem tartottam be minden szabályt. R1-em volt mentem többel mint lehetett volna, csak ha elkapnak a sebességmérők nem lehülyézem őket, hanem a pofámat befogom és viselem a következményeket , mert ahoz kell ám nagy embernek lenni, nem ahoz, hogy: nekem jogaim vannak, ti sem úgy csináljátok, stb. Egyébként a főkapson most is megy kollégák ellen ezen okból eljárás, ennyit a felkólobogtatásról. Szóval egyszerű a képlet: tartsd be a szabályt, de ha mégsem tartanád be akkor viseld a jogkövetkezményeket .
Csao.
Én mindig megállok. Ha autóval vagyok, egyből kiszállok, és normálisan viselkedem. Még soha nem volt gondom rendörrel. Meg lehet velük mindent beszélni, Ők is emberek. De ha paraszt vagy, Ő is az lesz. Pont mint mindenki! És ha elmenekülsz, mit vársz? Lehet egy egyszerü ejnye bejnyével megúszta volna, ha egyből megáll! Én is voltam hülye is, meg kicsi is. Mi is toltuk a simókat jogsi nélkül. El is kaptak, nem 1x.
De nem volt bírósági ügy belölle, még feljelentés sem! Fejmosás!
Gondolkozz, mielött 1: álltalánosítasz! 2: hülye vagy, de mást okolsz, ráadásul azt is ész nélkül!

Nem tom mért írtam, aszhem a fáradtság. Megyek alszom! Jók legyetek, és viseljétek a hülyeségetekért azt, amit kaptok /nem véletlenül nem azt írtam,amit érdemeltek/!
Széles utat!