Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pont annyiba, hogy el kell menned átíratni és leműszakiztatni más költség nincs. 4-5000 a műszaki, 6 a forgalmi, 6 a tözskönyv, 6 a biztosítás, átírás x ezer = kb. sok
Ok,igazad van.Csak én abban a tudatban vagyok,ha kilátásban van az a tény,hogy bevonják a jogsit,akkor bevonják az egészet úgy ahogy van....Az 100%hogy ha ittas vezetésért elkapnak,akkor elveszik!és nem csak az a kategóriát!De úgy tűnik,hogy ebben különbség van.Köszönjük a felvilágosítást!
Mondjátok neki, h tipp. Kérdése volt és bár nem írta, de nem tippekre volt szüksége. Úgy működik ahogy írtam!...
Bár én nem vagyok szabs. előadó, de ő dönti el hogy milyen büntetést és intézkedést szab ki. Ittas vezetésnél pl. láttam olyanra példát, hogy motorral követte el, és csak attól tiltották el. Ez persze a kártyás vezetői engedélynél már macerásabb, úgyhogy inkább elveszik mindet, biztos ami biztos :) A gépben is úgy szerepel, hogy el van tiltva tól-ig és miért... egyebet nem tudok elmondani, majd a pappiron rajta lesz.
Szeva.
Tudomásom szerint a vezetői engedélyt vonják be...mindenestűl.Szal ugrott a moc is.
Legalábbis én így tudom.De kérdezd pohit,ő a hivatalos közeg erre fele.
Én ilyenek hallatán mindig imába foglalom azt a két rendőr urat,akik csupán egy 10 000 Huf-os helyszini bírsággal "jutalmazták" az én 104km/h-mat...(sajnos elkalandoztam és nem tudom miért,de azt hittem,hogy már kiértem a városból..DE NEM!)Akkor nem hittem volna,hogy ennyivel megúszom.
Szia!

Hát ez sajnálatos. Aki fog mondani neked összeget annak ne is higyj mert nagyon összetett döntés alapján születhet meg a végső összeg. A kiszabásnál figyelembe vehetik, a szociális helyzetét, családi körülményeit, szabálysértési priuszát értsd ezen, h az elmúlt 2 évben volt e szabálysértése, szabálysértés tényét ami leírásod szerint majdnem 100%-os sebbesség túllépés, plusz figyelembe vehetik a rendőri intézkedésnél a hozzáállását. Mindezek mellett még nagyon sok múlik a szabálysértési előadón is, de 100 alatt azért ne számoljatok semmiképen. A vezetői engedélyét jól mondta a rendőr szinte biztos pihentetni fogják, de ez természetesen csak arra a kategóriára lesz érvényes amivel a szabálysértést elkövette.
Bocsi, h sokkal jobb hírrel nem szolgálhattam.
Sziasztok,

barátnőmet feljelentették a rendőrök 50 helyett 94-gyel lőtték le kocsival. Kérdezném hogy mire lehet kb számítani? rendőr szerint 6 hónap jogsi bevonás. Ez azt jelenti hogy csak a B-t vonják be? Mert motorozni még azért szeretne. Mennyi lehet erre a bírság?

előre is köszi
Z
Ha megúszod bírsággal akkor 3000-től 20.000ft.-ig szabhat ki bírságot, és csak az ő jogköre megítélni a bírság összegét. Ha már utast vittél fogadd is el mert ha nem feljelentést tesz és beleírja, h a felajánlott helyszíni bírság átvételét megtagadtad ( és miért ne írná )az összeg csak több lesz, és meghosszabítják a kezdőt. Ha alapból feljelent akkor is több lesz egy 20-nál, és ehhez is joga van, mert ő dönti el azt is, h mit szankcionál egy szabálysértésnél figy., HB., feljelentés.
Végeredményben, ha nincs más és hajthatatlan ki kell sírni egy bírságot.
Úgy jársz mint Zsanett, szopnod kell...

Egyébként lehetőségek:
- észre sem veszi
- észreveszi, enyje-benyjével beéri
- észreveszi és feljelent: szabsértés és a jogsid kezdő sztátusza meghosszabbodik.
Sziasztok!Mi történhet olyan esetbe ha nekem még kezdő jogsim van tehát nem telt le a két évem és viszek vkit motorral és mondjuk megállítanak?mennyi bírság vagy jogsival mi történhet?Várok segítő válaszokat.)
Szia!

Nem nem landol a zsebbe a frsz. ha mutatod, h leesett csak nem hiszi el, mert nem hülye / nincs a forgalmi eng. elvétel pontjai között /! Mondjuk más esetben landolhat példáúl, a felénél szándékosan meg van törve és nem olvasható.
Bünti persze jár ha nincs felszerelve akkor is, de ha már fel van rakva és dirrekt úgy, h nem olvasható akkor ott már nincs olyan mellébeszélés, h eldőlt és széttört a tartó és kell vennem másikat.
Akkor irány Belgrád!
jugóban (szerbiában) ez a normális
Pohi!Köszönöm,hogy így bízol bennem,és a karomban!
A hátsó lámpám egy varázslat(és 30000Ft)folytán elkezdett indexelni! www.tutilámpa.hu
szia pohi Gábor vagyok, egy kis info kéne, vettem egy zx10-et bevont forgalmival egy havertol vették el müszaki hiánya miatt, az lenne a kérdésem a birságot kifizette a srán "90ezer forint" nekem nagyjábol mibe fog fájni a müsor, hogy ismét vizsgás legyen a vas, az infot elöre is kösz üdv mindenkinek.
upssszzz elírtam végül is a hossztengelyre merőleges csak nem függöleges.....még megközelítőleg sem
Ah,,,,, minek brittnek akkora a keze, hogy simán észreveszik ha kirakja......
Hm, iranyjelzok?!
Jól néz ki az tuti, de mivel nem jól látható helyen van és még véletlenül sem merőleges a hossztengelyre, így sajna meg fognak büntetni....
Nem biztos, mert ha nincs frsz. akkor a forgalmi a zsebemben landol egy elismervény ellenében tudod ki hiszi el hogy most tört le........persze én a farkas nem eszik farkast elven élek
Igen nagyon jó, de szerintem ne pazarold a csavart! A tiédnél az is jobb ha fent sincs, és azt kamuzod bánatos arccal, h letört. Ebben az esetben mert bár ugye nem fog érdekelni senkit azért szabnak ki büntit, h ez nélkül közlekedtél. Ha viszont oda rakod akkor azért, mert szándékosan ugy szerelted fel, h az a hatóság részére a megfelelő információt ne tudja szolgáltatni. Az utóbbinál számíthatsz keményebb büntire. :D
A motor hátsó részén van,az úttól kb 30 cm-re,és nem lóg túl.Akkor jó nem?
"elkérhetik" ez tetszett...