Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rossz a hozzáállásod.
Te pedig lázadhatsz, semmi értelme/eredménye.

Patrolnak igaza van!
Ez aztán a demagóg duma...
Akkor tessék leérettségizni, elmenni tanulni, felesküdni, és máris lesz nektek is flekótok amit lobogtathattok. Egyébként kurvára nem szoktuk lobogtatni, mert ha olyan rendőrt fog ki a másik rendőr, akkor elveszi, aztán szépen leirja a kis visszaélést.
Valóban, mindenki sért szabályt, de aki hivatásszerűen végzi a munkáját, az odafigyel a dolgokra. Van még 1 különbség. Ha rendőrt kapnak el, akkor CSAK feljelentés lehet a dologból, plusz még a fegyelmi vizsgálat. Tehát mi mocsadékok már csak ilyenek vagyunk. Aki tiplizik, az megérdemli a büntetést.
Csak úgy beszóltam. Tapasztalat. Jaj nehogy már amikor ti rendőrök motorra ültök betartotok minden szabályt.
Ugyan már.
Csak nektek van 1 flekótok amit lobogtattok, és akkor szem behuny.
Mégis az a nagy helyzet, hogy rajtuk van az egyenruha és ezzel náluk a számonkérési "hatalom".
Sokan visszaélnek ezzel, de nagyon nem lehet ellene tenni.....
és te mire is szóltál most be?
Na jó van máá! Nehogy már a rendőrök papoljanak már , hogy kell a szabályokat betartani. ők , akik egyet se tartanak be.
Igen. Szakzsargon szerint a gépjármű vezetésének átengedése arra nem jogosult számára. Az említett büntetési tétel a plafon, próbálkozz valahogy igazolni, hogy haverod titkolta a dolgot (bár ettől még nem úszod meg).

Egyébként meg kapj a fejedhez, ki a mocsadék, a yardok csak a melójukat végezték, a 'haverod' meg szabályt szegett, megpróbált elmenekülni és téged is jól megszopatott. Azt hiszem kicsit más lenne a véleményed róluk, ha 'haverod' elfolyt agyveleje mellett helyszinelnének...
Ugyanolyan hibás vagy és felelősségre vonható, büntethető.
Neked meg kellett volna győződnöd, hogy rendelkezik-e a jármű vezetéséhez szükséges érvényes jogosítvánnyal, valamint nála van-e.
Nem tetted, vállald a következményeket.

A rendőr jogosan és szabályszerűen járt el.
bukó és jogsi nélkül, és a rendőr a mocsodék? Na e miatt nem írom meg neked, hogyan csökkenthető a dolog súlya
de a jogsim attol még nem adják vissza.... csak ha letelt ez a szar...
lehet ilyenkor vmit tenni? fellebezni?
méég nem küldtek semmit csak megirták a feljelentést elvileg.... 30 napon belül megjön a papir h. mi mennyi....
Verd le a haverodon.
sziasztok
nemtudom jó helyre írom-e:
lenne 1 olyan probléma h. haveromnak odaadtam a motort 1 körre... ebbböl nem lett volna még semmi baj... de nem volt rajta bukó és elkapták a rendörök az utcánkban és nem akart megállni nekik de elkapták.... öt nagyon megbüntetik mert nem volt jogsija ( bevonták mint kiderül - amiröl én nem is tudtam persze...) és a legrosszabb az egészben h. engem is megakarnak büntetni amiért odaadtam olyannak a motort akinek nem volt rá jogsi... ( persze volt tudtommal csak nem mondta h. bevonták már) ilyen esetben megbüntethet a rendőr engem?
max 100e ft és 1-12 honap jogsi ugrik azt igérték a mocsadékok
Sziasztok! Remélem tudtok nekem segíteni, mert szeretném lefolytani a VFR 800-asomat, hogy vezethessem ak-s jogsival! Hiteles fékpadon le tudom méretni 24 kw-osra, de mit csináljak utána? Sajna nincs ismerősöm aki ilyennel foglalkozik. Légyszi segítsetek! Ha valaki tud az írjon nekem az inthro@citromail.hu e-mail címre, vagy ide. Köszönöm!
Hozzátok hasonló arcok miatt lettek közellenségek a motorosok!
Nem lehet megúszni egy hetet igazoltatás és basztatás nélkül.
Mennyé pályára, ott nem kell rendszám.
igen...esélyes hogy leveszik a rendszámot...
nekem már volt egy esetem, hogy a rendszám vízszintesen feélbe volt hajtva(tehát a számsor kicsit fölfelé meggörbítve, de még simán olvasható volt) és a rendőr mondta:na akkor ez a forgalmi itt marad nálam...
szerencsére sikerült kidumálnom, hogy otthagytam a parkolóba és biztos vmi faszkalap fölgörbítette...
ezt szerencsére megúsztam...
de tényleg vigyázni kell, mert amit írtam annál is elengedi a forrasztás és volt forgalmi, nincs forgalmi...
Ja. Rád gondoltam közben,hogy mennyire örülnél a tuti anyagnak!
Hm...
Nézzük csak, bőrgatyó.....---- csizma
Nem semmi lábszagod lehetett!
Ha még csak esett volna...
Megesik
Bááááááááá!
Nem! Én be is fostam de nem találkoztam rendőrrel
Jó duma. Én is hallottam ma egy jót. "Hiába dugod a fejed a homokba az élet úgyis seggbeb@sz (Dr.Csernus)"
Szép, hogy megosztod velünk a saját megélt történeteid....