Akkor tessék leérettségizni, elmenni tanulni, felesküdni, és máris lesz nektek is flekótok amit lobogtathattok. Egyébként kurvára nem szoktuk lobogtatni, mert ha olyan rendőrt fog ki a másik rendőr, akkor elveszi, aztán szépen leirja a kis visszaélést.
Valóban, mindenki sért szabályt, de aki hivatásszerűen végzi a munkáját, az odafigyel a dolgokra. Van még 1 különbség. Ha rendőrt kapnak el, akkor CSAK feljelentés lehet a dologból, plusz még a fegyelmi vizsgálat. Tehát mi mocsadékok már csak ilyenek vagyunk. Aki tiplizik, az megérdemli a büntetést.
Csak úgy beszóltam. Tapasztalat. Jaj nehogy már amikor ti rendőrök motorra ültök betartotok minden szabályt.
Ugyan már.
Csak nektek van 1 flekótok amit lobogtattok, és akkor szem behuny.
Mégis az a nagy helyzet, hogy rajtuk van az egyenruha és ezzel náluk a számonkérési "hatalom".
Sokan visszaélnek ezzel, de nagyon nem lehet ellene tenni.....
Igen. Szakzsargon szerint a gépjármű vezetésének átengedése arra nem jogosult számára. Az említett büntetési tétel a plafon, próbálkozz valahogy igazolni, hogy haverod titkolta a dolgot (bár ettől még nem úszod meg).
Egyébként meg kapj a fejedhez, ki a mocsadék, a yardok csak a melójukat végezték, a 'haverod' meg szabályt szegett, megpróbált elmenekülni és téged is jól megszopatott. Azt hiszem kicsit más lenne a véleményed róluk, ha 'haverod' elfolyt agyveleje mellett helyszinelnének...
Ugyanolyan hibás vagy és felelősségre vonható, büntethető.
Neked meg kellett volna győződnöd, hogy rendelkezik-e a jármű vezetéséhez szükséges érvényes jogosítvánnyal, valamint nála van-e.
Nem tetted, vállald a következményeket.
de a jogsim attol még nem adják vissza.... csak ha letelt ez a szar...
lehet ilyenkor vmit tenni? fellebezni?
méég nem küldtek semmit csak megirták a feljelentést elvileg.... 30 napon belül megjön a papir h. mi mennyi....
sziasztok
nemtudom jó helyre írom-e:
lenne 1 olyan probléma h. haveromnak odaadtam a motort 1 körre... ebbböl nem lett volna még semmi baj... de nem volt rajta bukó és elkapták a rendörök az utcánkban és nem akart megállni nekik de elkapták.... öt nagyon megbüntetik mert nem volt jogsija ( bevonták mint kiderül - amiröl én nem is tudtam persze...) és a legrosszabb az egészben h. engem is megakarnak büntetni amiért odaadtam olyannak a motort akinek nem volt rá jogsi... ( persze volt tudtommal csak nem mondta h. bevonták már) ilyen esetben megbüntethet a rendőr engem?
max 100e ft és 1-12 honap jogsi ugrik azt igérték a mocsadékok
Sziasztok! Remélem tudtok nekem segíteni, mert szeretném lefolytani a VFR 800-asomat, hogy vezethessem ak-s jogsival! Hiteles fékpadon le tudom méretni 24 kw-osra, de mit csináljak utána? Sajna nincs ismerősöm aki ilyennel foglalkozik. Légyszi segítsetek! Ha valaki tud az írjon nekem az inthro@citromail.hu e-mail címre, vagy ide. Köszönöm!
Hozzátok hasonló arcok miatt lettek közellenségek a motorosok!
Nem lehet megúszni egy hetet igazoltatás és basztatás nélkül.
Mennyé pályára, ott nem kell rendszám.
igen...esélyes hogy leveszik a rendszámot...
nekem már volt egy esetem, hogy a rendszám vízszintesen feélbe volt hajtva(tehát a számsor kicsit fölfelé meggörbítve, de még simán olvasható volt) és a rendőr mondta:na akkor ez a forgalmi itt marad nálam...
szerencsére sikerült kidumálnom, hogy otthagytam a parkolóba és biztos vmi faszkalap fölgörbítette...
ezt szerencsére megúsztam...
de tényleg vigyázni kell, mert amit írtam annál is elengedi a forrasztás és volt forgalmi, nincs forgalmi...
Te pedig lázadhatsz, semmi értelme/eredménye.
Patrolnak igaza van!