Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Picccs@ba!
Lekapcsolták a mukit a Budai úton 60 helyett 112-vel. Azt mondja faszikám: "minnyá befosok, haza akarok érni, engedjenek már el"
Erre ők. Oké! Őt perc itt a búbostaxi mellett, ha egy kósza fing se jön akkor feljelentünk. Erőlködött szerencsétlen de semmi
És még mielőtt megkérdeznétek a "megközelítőleg függőleges" az nem azt jelenti, hogy 30 fokban felhajthatod
6/1990 köhém.rendelet 28.§. (2) A hatósági jelzést, illetőleg annak tartószerkezetét a lassú járműre elöl, az oldalkocsi nélküli motorkerékpárra és a pótkocsira hátul, a többi gépjárműre és a mezőgazdasági vontatóra elöl és hátul, a jármű hosszirányú függőleges felezősíkjában, vagy attól balra, oldalkocsis motorkerékpárra az oldalkocsin elöl, a motorkerékpáron hátul úgy kell elhelyezni, hogy a hatósági jelzés síkja a jármű hossztengelyére merőleges és megközelítően függőleges helyzetű legyen, a járművön túl ne nyúljon, legalsó pontja az úttest szintjétől legalább 0,30 méter, legfelső pontja az úttest szintjétől legfeljebb - amennyiben a felépítmény szerkezeti kialakítása ezt lehetővé teszi - 1,50 méter magasságban és olyan helyen legyen, ahol könnyen leolvasható.
Az a galád pocsolya... Hát nem eléd ugrott! Meg vakított a nap, azért nézted a 140-et 40-nek
Ilyeneket szoktak mesélni rendőr barátaim... Fulladozva a röhögéstől!
Lehet, mindig tiszta sár lesz a rendszámtáblám...... még full száraz szikrázó napsütésben is.
- Há most mentem bele egy pocsolyába és ilyen lett.
A tiednél még bejáratósan is gyorsabb! És már van 350km-em az újbatett blokkal. Igen jól megy, elégedett vagyok pedig 6500feletti fordulatot még nem látott. (az 6.-ban 140, szigorúan német autobahn-on tesztelve )
Jól olvasható! Átlátszóban val! Csak a szekrényajtót kell kinyitnod

Most halál komolyan: A Függőlegestől mennyire térhet el?
Természetesen amelyikkel közúton (stb.) közlekedsz .
Persze, mert mínuszba nem mér!
Majd ha öcsém végre hazahozza a Tizenkettest akkor fejlesztünk! Gizikémre nem kell... Olyan öreg,hogy a traffipax is elszégyenli magát ha ránéz
Azon a járművön, amivel épp közlekedsz vagy amelyik otthon marad az udvaron?
KRESZ 5.§ (5) A hatósági jelzést a járművön jól olvasható állapotban kell tartani, azt megváltoztatni vagy letakarni tilos bosz ezt akartam kiemelni....fáradt vagyok.
Ok. ha valahogy haladsz a dologgal légyszives oszd meg velünk.

nekem volt egy kezdetleges próbálkozásom,

rendszámtáblát zongora zsanérral kombináltam
át volt fúrva a rendszám alsó része egy kis lukkal,
abba 50-es damilt tettem, szépen elvezetve és kézzel húzgáltam
de nem volt ok.
Jó, akkor majd átlátszó iratbugyiban megy a szekrénybe
KRESZ 5.§ (5) A hatósági jelzést a járművön jól olvasható állapotban kell tartani, azt megváltoztatni vagy letakarni tilos.
Na látod! A központizár-motor az jó ötlet! Hogy ez eddig nem jutott eszembe! Köszi!
Egy ezresért kapsz autóbontóba de 3-ért már új van. Zsííír!
Ruhacsiopesz rugója nem lenne jó?
Vigyázni kell az ilyen szerkezettel, nehogy egy igazoltatásnál ugorjon emiatt a rendszám,ill a forgalmi.
de lehet rosszul tudomvagy gondolom,"""rémeket látok"""""

nem jol tudok angolul/eddig azt hittem jol tudok/
egy amerikai, ezzel foglalkozó oldalon olvastam,hogy az autók központi zár nyitóját használják valahogy fel. /itt lép be a hiányos angol tudás /
szóval nem értettem meg sajnos.

gondolkodunk egy aksiról működtethető elektromágneses megoldáson.........
tervezési fázisban van a dolog.
szia!
hát ezzel már próbálokoztam, de sajnos az én motoromon olyan szélcsöndben van a rendszámtartó, hogy meg se moccant(csak a jóminőségű magyar utak dobálták...)
am nekem is van egy ötletem. kell hozzá egy zsanér, abba egy olyan rugó, mint a csajok hajcsatjába(is) van, csak vmi erősebb fajta, bóvden és egy bicikliváltókar...nekem az egyetlen dolog, a rugó ami gátat szab a kivetelezésnek, ha találnék egy alkalmasat már kész lenne...
ven esetleg ötletetek, hogy miből lehet ilyen rugót kiszedni?(úgy gondoltam, hogy a zsanérból kiszedni a tengelyt a két lapos részéből középen kicsit kifürészelni, visszatenni egy kicsit vékonyabb tengelyt, és a rugót középre, ami folyamatosan nyomná szép a zsanér két lapját. erre rábuherni a váltóbóvdent és azzal lehet szabályozni, hogy most föl vagy le...)
köszönjük van benne valami amit irtál.
feltehetnél egy fotót a tartódról,hogy milyen,ill hogyan müxik közelebbről nézve.
persze csak ha publikus:):)
Sziasztok.
Az én gépemen egy olyan rendszám tartó van amit vízszintesig fel lehet hajtani/ez látszik is az adatlapomon/,én így járok vele,de menet közben is hátra tudok nyúlni és igazítani...sztem ez egy jó megoldás...am meg 2esetben van büntetés...1.megállítanak...ez hülyeség,mert ha annyival mentem akkor biztosan nem fogok megállni 2.ha lefotóznak,de mint tudjuk a trafik előlről vesznek,onnan meg nincs mit lefotózni,mire megfordítaná vagy bármit csinálna,addigra már árkon-bokron túl vagyok.én ennyivel tudtam hozzájárulni a "büntetés megelőzéséhez".
dádis,,,,

http://youtube.com/watch?v=-cu...

csináljunk egyet.....
Nekem egy olyan ötletem van (nincs megvalósitva) hogy egy zsanirral bármely szögben elmozdulhat+ két oldalán egy egy kis aerodinamikai szárnya lenne, amit fokozódó sebességnél , a menetszél egyre feljebb hajtja a rendszámot.Igy ha gyorsan mész visszintesen áll a rendszám sőt beállitástól függően akár még feljebb is állhatna. Ha megállsz akár függólegesen is állhat
Sziasztok!
Nincs pár ötletetek, hogy tudnék vmi rendszámfölcsukót eszkábálni a motoromra?